Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Darja: Sevnica Sy: Krško Blažkaa: Velenje Kristalka: Trbovlje Limetka: Maribor Korenzu: Kranj Valči: Ptuj HEMA: Škofja Loka Naeema:Maribor Žabica 21: okolica Krškega-Senovo Točka: Maribor s.marinka4: Tržič Renata: Brežice Dvojčica: Slovenj Gradec Frča: Kranj Sissyp: Šentjernej Lucky day: Šentjernej Barbay: okolica Novega mesta Danes sem si pripravila vodni dan. Upam, da mi bo uspel. Sem že kar lačna. barbay Sporočilo je spremenil(a) barbay dne 26. mar 2008 14:35:27
Zdravo punce! Kako ste? Jaz prav odlično, če ne omenjam tega, da sem ful živčna, saj imam v petek zadnji izpit na faksu in me grabi panika. To je izpit, ki ga ne morem narediti, grem ga delat že 3. in upam, da bo šlo, čeprav ful dvomim. Drugače pa sem danes na 3md 24 dan in se brez težav držim. Teden dni sem bila na Krvavcu na smučanju in ni bilo nobene panike in sem hujšala brez težav, tudi velikonočne dobrote me niso niti malo premamile. Stehtam pa se v torek, po prvem vodnem dnevu in vam povem koliko kg sem dala dol. Po mojem ne kaj dosti, saj to dieto zdaj izvajam se mi zdi, da že v četrto in gre iz kroga v krog težje. Mi je pa zelo všeč način hujšanja. Želim vsem lep dan in pazite, da vas ne odpihne, saj pri nas zelo piha. Aja, da se dodam na seznam, jaz pa prihajam iz okolice Rogaške Slatine. PAPA saby
Halo-halo! Tako, ravno sem prišla iz Maribora, sem bila na faxu, iskala sem še neke angleške članke za diplomo. V ponedeljek imam namreč "soočenje" z mentorico. Danes sem si za kosilo privoščila lepinjo s pleskavico in kajmakom. Saj vem, saj vem, ne bi smela. Ampak meso je dovoljeno, kruh tudi, sicer ne tako masten ampak kaj hočemo, sir pa je tudi dovoljen Joj kake kvasim, tak, da še sama sebi verjamem. Pa saj bo večerja samo kak stisnjen sok iz pomaranč. Sinoči sem delala aerobiko, sem se res spotila, danes pa sem zmenjena s kolegico, da grema na pohod. Komaj že čakam, res. Predvsem zaradi tega, ker se pogovarjama (ona tudi hujša, sicer zdravniško) in se mi ne smeji za hrbtom, ko ji razlagam bedarije Res punce, včasih me zgrabi, pa se mi kaj zalušta, pa samo malo povoham hrano, pa se mi zdi, da sem sita in zadovoljna. Joooj, kaka norica, kaj? Drugače pa se še jaz dodajam na seznam: Darja: Sevnica Sy: Krško Blažkaa: Velenje Kristalka: Trbovlje Limetka: Maribor Korenzu: Kranj Valči: Ptuj HEMA: Škofja Loka Naeema:Maribor Žabica 21: okolica Krškega-Senovo Točka: Maribor s.marinka4: Tržič Renata: Brežice Dvojčica: Slovenj Gradec Frča: Kranj Sissyp: Šentjernej Lucky day: Šentjernej Barbay: okolica Novega mesta Saby: okolica Rogaške Slatine Kratkolaska: okolica Ptuja Saby, sem kar tebe še dodala, upam, da ne zamiriš? Kaj pa študiraš, če smem vprašat? Lepo se imejte, pa smejte se! kratkolaska
Zdaj nas je pa res že kar nekaj...jaz sem že bila pod tušem(sem bolj kurji tip..)in grem gledat dnevnik,še prej sem si pa zmasirala lasišče s tistimi dragimi ampulami,ni hudič da ne bi začel kmalu delovat.. Darja -
Pa še seznam z mano: Darja: Sevnica Sy: Krško Blažkaa: Velenje Kristalka: Trbovlje Limetka: Maribor Korenzu: Kranj Valči: Ptuj HEMA: Škofja Loka Naeema:Maribor Žabica 21: okolica Krškega-Senovo Točka: Maribor s.marinka4: Tržič Renata: Brežice Dvojčica: Slovenj Gradec Frča: Kranj Sissyp: Šentjernej Lucky day: Šentjernej Barbay: okolica Novega mesta Saby: okolica Rogaške Slatine Kratkolaska: okolica Ptuja Marna: Pesnica pri Mariboru Kratkolaska - kaj pa ti študiraš? Marna
Jutro! Danes pa se jaz prva prifočkam Jooj ne morem verjet, da sem danes utrujena. Sinoči sem bila na pohodu, danes me pa noge bolijo Sicer ne vem kako to, ampak upam, da bom lahko danes zvečer tudi šla, sma se zmenili, da grema. Za zajtrk bodo danes jagode včeraj sem jih nabavila. Kosilo pa krompir mladi v pečici in solatka. Njami! Večerja enako, mogoče pa bo zimska solata s krompirjem No tako, Marna študiram ekonomijo (smer računovodstvo in revizija), manjka mi še samo diploma. Komaj že čakam, ker imam vsega že vrh glave. Lepo se imejte! kratkolaska
Kratkolaska kaj si slučajno na EPF-u v Mariboru? Jaz tud študiram ekonomijo, ampak smer marketing tocka
Ja tocka, res je EPF v Mariboru. Tudi moja taboljša kolegica je smer marketing, ravno tako ji manjka še diploma. Koliko pa še tebi manjka oz. kateri letnik si? Midve (jaz in kolegica) sma uni program. Kaj še imaš voljo do faxa? Pridna bodi! kratkolaska
Zdravo! Kratkolaska, ni panike, da si me dodala, nimam za kaj biti jezna, sem vesela, da sem tudi sama na seznamu. Študiram pa ekonomijo na privat šoli v Celju na Visoki komercialni šoli in sicer se nismo odločali za posebno smer, ampak imam bolj na splošno. Sem absolventka, jutri pa imam še zadnji izpit a dvomim, da bo šel skozi. Kakor se profesorju sprdne, če mu je, te spusti, tudi, če nimaš prav, lahko pa imaš vse prav in padeš, tudi taki očitno morajo obstajati. Vsem Vam želim lep dan in obilico energije in volje za hujšanje. LP saby
LP Hitim možu v delavnico neki naredit(mi je naročil...)pa se kasneje oglasim,lahko pa povem da nisem jedla po dieti......................................................................................................spet ga serjem...............................................................jao meni........................................čao Darja -

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti