Ločevanje živil 90. dni - 5. del

s00s, bila rojena blizu Celja, pri 20-tih pa sem se odselila - pozdravi mi CE. Drugače pa mesni burek na B-dan - ne, po načelu ločevalne ne bo šlo, kvečjemu na OH-dan večerja namesto sladice. Darja- dobro pozidaj kamin, so bomo potem povabili in podali oceno Uf, Blažkaa, sedaj sem se spomnila, da tvoje nove kuhinje še tudi nismo krstili
ampak mesni burek je zelo masten.jaz ga raje ne bi.Sama izbiram in kombiniram tudi malo iz Montijakove dijete.Danes sem jadla piščančje meso v omaki barilla(kupljena) z bučkami in zelenjavo ter solato .Jutri pa moje najljubše-riž,kuhan na vodi in zelenjava .Telovadbe nisem imela,ker mi ne leži,sem raje sekala drva. mesni
Ojla punce! Čisto na hitro se oglasim, ker hitim ba fantovščino. Polom bo, ker dežuje, ampak če bo dobra družba,...! Glede diete-Čist sem zabluzila, skoz grešim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja se bo treba potrudit. Veliko volje vsem začetnicam, pa tudi "starim" članicam. Bay bay barbay
Tudi jaz se dodajam na seznam. Darja: Sevnica Sy: Krško Blažkaa: Velenje Kristalka: Trbovlje Limetka: Maribor Korenzu: Kranj Valči: Ptuj HEMA: Škofja Loka Naeema:Maribor Žabica 21: okolica Krškega-Senovo Točka: Maribor s.marinka4: Tržič Renata: Brežice Dvojčica: Slovenj Gradec Frča: Kranj Sissyp: Šentjernej Lucky day: Šentjernej Barbay: okolica Novega mesta s00s: Celje Danes imam mesni dan in za kosilo bom imela pečenico in zelje. Za večerjo pa polovico tega. Nekaj mi svetujet. A lahka na mesni dan jem mesni burek??? s00s
s00s zakaj pa se tvoj post kar naprej ponavlja - mislim ta s seznamom - dovolj je enkrat, ostalo pa zbriši Barbay - uživaj na fantovščini - ja, a niso tam samo fantje al kako?
naj še mene en na seznam napiše ker se sama ne znam mesni
ne vem zakaj se ponavlja s00s
Sem ga samo enkrat oddala. s00s
Pozdravljene stare članice in seveda 2 novinki Jaz tudi samo grešim. Nisem še začela na novo, ta teden mi ni uspel. Sem se pa odločila (in to čisto resno), da pa od ponedeljka začnem strogo. Ko delam zjutraj vstajam že ob 5 in ne zdržim do malice v službi, zato imam eno vprašanje. Je fejst narobe, če jem zjutraj cron flakes z mlekom, za malico pa sadje? Kosilo pa imam okrog 13. Vem, da bo zdaj spet težje kg dol dat, ampak vidim, da nas je vedno več in mi mora uspeti. Samo skupaj moramo držati pa bo Odločila sem se, da bom ločevala(ne po določenih dnevih) in vsak četrti dan vključila sadni dan. Ta teden sem res pošteno pretiravala in me je strah stopit na tehtnico, ker se bojim, da sta se tista 2 izgubljena kg spet vrnila. Punce držite se in želim vam lep preostanek vikenda papa tocka
Pozabla sem dopisat, da je moja želena teža priti do 52-53 kg. Torej shujšati 10 kg- upam, da mi bo uspelo v 4-ih mesecih. V sredini aprila bom tudi začela hoditi na aerobiko- nažalost sama, ker nimam nobene kolegice, ki bi lahko hodila z mano. Upam, da zato ne bom izgubila poguma in vseeno hodla na aerobika. Hodila bom 2x na teden- kaj pravite, bo dosti vplivalo na izbubljanje kg, glede na to, da se z ničemer ne ukvarjam in nimam kondicije? Je katera kdaj hodila na aerobiko? Kakšne so vaše izkušnje? Kratkolaska meni je ostalo še 7 izpitov do konca, potem pa še diploma. Sem 4. letnik faksa. tocka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti