Cvetačna juha s popečenim kruhom
Včeraj sem bila cel dopoldan brez internetne povezave zato se nisem mogla nič oglasiti. Je bilo nekaj z modemom narobe (očitno je preobremenjen
).
No, in namesto da bi se lepo učila, sem šla na potep. In si spet naredila lušte z enim takšnim malim, dišečim
. Ja, ja še malo pa bo prijateljica rodila. In ga bom jaz lahko cartala
Sem pa včeraj na izpitu "pogrnala na celi črti". Pa saj mi je čisto prav, ker se nisem nič učila. Dobesedno nič
Zato pa niti razočarana ne morem biti, ker vem, da sem šla čisto nepripravljena.
Ja, včeraj naj bi imela vitaminčke za papcat, a sem namesto njih raje "zmazala" celo pizzo (sicer vegetarijansko, a vseeno), pa skutin zavitek, pa tri čupavce, pa suhe slive, pa še in še in še...Ma čisto sem "zabluzila".
Danes pa imam slabo vest
Kot da včerajšnji polom na celi črti (ogromno hrane + nikakvo znanje na izpitu) ne bi bil dovolj, pridejo starši danes k nam na kosilo. Seveda sem kupila 2-kilogramsko pečenko
pa se še oglasim.
Lepo mi bodite
blažkaa
blažkaa
In me dobesedno "prisilil", da jih zredim nazaj
blažkaa
blažkaa
blažkaaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Cvetačna juha s popečenim kruhom

Tarte tatin z jabolki