Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Ob misli nate se mi trgajo gate, zdaj ne morem več misliti nate, ker imam le še ene gate! Sem že nazaj,to pa je bil podvig.Moja Biba ima samo 7 kg pa smo jo trije držali,da ji je lahko pobral šive... Danes imam sadje,jutri pa vodni dan oziroma čajčke ker boleham.. darja-
Včeraj sem bila cel dopoldan brez internetne povezave zato se nisem mogla nič oglasiti. Je bilo nekaj z modemom narobe (očitno je preobremenjen). No, in namesto da bi se lepo učila, sem šla na potep. In si spet naredila lušte z enim takšnim malim, dišečim . Ja, ja še malo pa bo prijateljica rodila. In ga bom jaz lahko cartala Sem pa včeraj na izpitu "pogrnala na celi črti". Pa saj mi je čisto prav, ker se nisem nič učila. Dobesedno nič Zato pa niti razočarana ne morem biti, ker vem, da sem šla čisto nepripravljena. Ja, včeraj naj bi imela vitaminčke za papcat, a sem namesto njih raje "zmazala" celo pizzo (sicer vegetarijansko, a vseeno), pa skutin zavitek, pa tri čupavce, pa suhe slive, pa še in še in še...Ma čisto sem "zabluzila". Danes pa imam slabo vest Kot da včerajšnji polom na celi črti (ogromno hrane + nikakvo znanje na izpitu) ne bi bil dovolj, pridejo starši danes k nam na kosilo. Seveda sem kupila 2-kilogramsko pečenko. Zraven pa veliko mešane zelenjave, rižek in motovilec, rdečo peso in koruzo pa za solato. Se pravi, da bo spet "požrtija". Pa še to: hčerkici sta naju že prejšnji teden "nasankali", da ju peljeva danes ob 18.00 v Celje na svečano premiero animirane družinske komedije Alvin in veverički in ker si nisem prav zračunala, seveda ponovno odpade moja aerobika. Ma, resnično mi ni usojena Se bomo pa vsaj (upam no) smejali. To je pa tudi nekaj, a ne... Grem še malo pogledat kaj pametnega se dogaja po svetu pa se še oglasim. Lepo mi bodite blažkaa
Blažkaa tudi jaz sem včeraj pojedla preveliko domačih piškotov....pa še zvečer sem dala v usta malo kruha in salame ja pa ledeno čokolado sem tudi jedla.Že dolgo me ni tako držalo po hrani kot včeraj.. Jutri pa bom na vodi pa se bom malo prečistila .Sem si pa kupila včeraj črne kavbojke,pa so mi ful dobro prav....danes pa spet grem na teren,ker imajo znižano posteljnino,pa imam nekaj kolegic po trgovinah,ki mi povejo danes pa grem v nabavo... Pa mogoče si še kaj privoščim zase.. Sem že kar prevzetna a ne? Da se ne pogovarjam o nedrčkih,včeraj zvečer sem tri vrgla stran ker so kar štrleli,pa saj jih imam mislim da še okoli 14 .Ko sem možu rekla da moram po nove je rekel da on nima tolk gat(pa ma),kot imam jaz modrcov. Še tele modrosti preberite: AVTOBUS - vozilo, ki gre dvakrat hitreje kadar tečete za njim, kot če se v njem peljete. PULOVER - oblačilo, ki ga mora nositi otrok, kadar mamo zebe. PLES - vertikalna frustracija horizontalne želje. EKONOMIST - ekspert, ki bo jutri vedel , zakaj se tisto, kar je včeraj predvidel, ni zgodilo danes. GINEKOLOG - oseba, ki dela tam, kjer se drugi zabavajo. INTELEKTUALEC - oseba, ki je dve uri v stanju misliti še na kaj drugega razen na seks. MIGRENA - največkrat uporabljena kontracepcija pri ženskah. ZAKON - skupnost, v kateri dva rešujeta probleme, ki jih ne bi imela, če bi ostala samska. ZOBOZDRAVNIK - čarovnik, ki vam v usta vstavlja tisto, kar vam je pobral iz žepa. PESIMIST - optimist, ki ima izkušnje. PROGRAMER - oseba, ki na nepojasnjen način reši probleme, za katere nisi vedel, da si jih imel. PSIHOLOG - oseba, ki gleda ostale, ko v prostor stopi lepa ženska. BUDILKA - inštrument, ki je bil narejen za bujenje tistih, ki nimajo majhnih otrok. ZVEZDA - oseba, ki celo življenje težko dela, da bi bila slavna, ko pa to doseže , nosi velika črna očala, da je ne bi kdo spoznal. darja-
darja- a v "joške" si shujšala, ali kaj blažkaa
Ja Blažkaa tud v joške in v stopala.Sem si lani hupila čevlje ki so me tiščali,pa sem jih letos hotla vržt v smeti ker jih nisem mogla razhodit,letos pa so mi prav. Zadnjič sem kupila čevlje take dobre s polno peto št.36 pa imam vse salonarje 37 gojzarje in teniske pa 38. Kar nisem mogla verjet. Joške pa imam za eno št manjše.......kar dobr zgleda sam nekam mehki so ratal.. darja-
O, ti kriza, če bi se meni to (na "joške" mislim) naredilo, bi moj dragi same kalorijske bombe "privlekel" domov In me dobesedno "prisilil", da jih zredim nazaj blažkaa
O, moj Bog kam sem pa zdaj zajadrala Punce a si upate ogledati tole stran http://www.moj-album.com/album/956965/ P.S. Za morebitne posledice ne odgovarjam blažkaa
Packa,jaz pa na ožeti limoni in jutri vodi .................. darja-
Ja sreda je, kmalu bo ura 11.00 in jaz sem si pravkar naredila piling telesa. Sedaj pa grem na blažkaa
Js sm danes na sadju. Do zdaj sm spila eno kavo in sok grenivke ter pomarance. Mal sm lacna, ampak ni panike. Super se počutim! Zjutraj so bile na tehtnici spet lepe kile in to mi je vsec! Juhu!

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti