Dober dan dekleta!
Jaz pa sem ful smotana in grešim na veliko, da bi me koklja v r.. brcnila.
Do včerej je šlo vse lepo, sem se držala diete kot pijanc plota, včer se mi je pa
čist zvrtajčkalo.
Že tako sem zamenjala OH dan za B, ker so otroci doma in smo se zmenili, da bo mož malo pekel na žaru, ker imamo vsi radi.
No, tudi zjutraj je bil prima začetek.
malo telovadbe v postelji nato sva šla na Jakoba, okrog 13 ure smo jedli juho (nama dovolj, otroka pa sta malo prej - ob 11 uri zajtrkovala), pekli pa smo kasneje.
Oj, kako je bilo dobro - pojedla tri čevape in cel kremenateljc - sicer je bil tanek, ampak vseeno, pa polnozrnat kruh pa motovilec.
Pol so pa mulci napadli rolado, za njimi še mož, sama pa nič boljša a ne (tri kose), pa še ni blo dosti, pa sem med likanjem kar hodila v kuhinjo po politankice oblite s čokolado (ti packa ti) in to sem jih snedla kar 8 -10 kom - požrešna ko hudič.
No danes pa se spet potuljeno držim in sem na OH, čeprav me kar malo matra, najboljš, da ko pridem domov, da grem malo potekat ven. Bom vidla.
Tako - malo mi je odleglo, ko sem vam povedala
Se pišemo,
FRČA

Lazanja z genovskim pestom in piščančjo omako

.
Sem umila punci, jima prebrala pravljico za lahko noč (ej, tele pravljice za lahko noč mene resnično sprostijo
) in še sebe "porihtala".
Medtem pa je on prestavil predsobo oziroma pohištvo na sredino hodnika, da sem komaj prilezla do dnevne sobe (do računalnika seveda
). In sedaj neke lukne kita, maže, brusi in Bog ve kaj še. Pa vidim, da je zamešal neko čudno mešanico (za katero sem jaz pri nakupu kar lepo kimala, v resnici pa pojma nimam za kaj se gre
) in z njo maže do sredine sten.
To so baje neki "lističi" , ki se zamešajo v barvo (ali lak?) in je potem vse lepo pikasto.
No, tako je bilo meni povedano.
In če sedaj malo pogledam sploh ne izgleda slabo. Je kar zanimivo in nevsakdanje. Pa še lahko se menda briše z vlažno krpo
.
Le od kod mu toliko energije se jaz sprašujem jaz
. Jaz, ki sem sposobna cel dopoldan (no, če je potrebno tudi cel popoldan
. Joj, kako se bom jutri osramotila, ko bom prazno polo oddala profesorju. Razmišljam, da sploh ne bi šla na ta izpit
potem pa pod rjuhe. Če mi ne bo zaspal
blažkaa