Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Kristalkaa si me prehitela...te nisem uspela pozdravit. Pojutrišnjem je tudi pri meni dan D.... darja-
Ku - ku! Lep pozdravček vsem skupaj. Kolk ste pridne tiste ki študirate in se učite - ampak le dajte se , je pa po narejenem izpitu tolk boljši občutek kajne? Blagor tistim, ki ste malo uživale na sončku. No jaz pa še malo v službi, potem pa grem v ZD, ker je morala hčerka zjutraj v laboratorij na komplet preiskave, pa sem zdravnico klicala za izvide in je rekla da je čisto preveč stvari, naj kar pridem do nje. Me je začelo resno skrbeti. Imela je občasno vročino in to že kar tri mesece, - pa je bilo dobro, pa spet. Tko da je bila tudi pri zdravnici že tretjič. Res upam, da ne bo kaj hudega. Pridno vztajajte na zastavljeni poti, pa lepo se imejte FRČA
LP Jaz pa sem zdajle prišla iz govorilnih ur,pa se moram pohvalit.......da je sine priden.To se mi zdi nekaj najlepšega kar je lahko.Saj v ocenah ni čist bleščeč ampak je pa druga vse ok. Če bom šli na medicinsko šolo se bo treba še kar učit.. Zdaj pa grem malo po opravkih ve pa uživajte.. darja-
Bravo, Erik! Čestitke mamici!
Daaaann! Da se malo oglasim po dolgem času. Ve ste pridne in hujšate se učite in opravljate izpite, lepo lepo. Jaz sem pa končno spet v svojem elementu. Sva ravno prišla domov iz turce z kolesom po okoliških hribih, sem se malo namučila na gor, na dol pa poezija. Sem pozimi toliko hodila peš in sem odkrivala nove stezice in jih zdaj preizkušava s kolesom, domov sva prišla čisto blatna. Hotela sem pa tole povedat, da ni vse v številkah na tehtnici. Men kilogrami kar stojijo pri 87. Vendar sem lani za isto pot ( en 6 km klanec, ki ga imam zato da se občasno potestiram) s kolesom porabila 50 minut, danes pa 45 minut, s tem da je bil moj pulz lani na 180 udarcih, danes pa na okrog 170. Tok se mi fajn zdi, da sem se morala malo pohvalit. Pridobila sem na kondiciji. Če bo tako vreme bom pa še na blog kaj prilimala( Samo zmeraj pozabim fotoaparat) LP Hema A ja. Saj pazim pa še vedno kaj in predvsem kako jem in danes je bil moj dan --kisla repa(bo moral jutri moj pred mano gonit
pozdravljene! berem vas vsak dan, za pisanje sem pa bolj lena. Rabim en nasvet. Jutri ali v četrtek nameravam izvesti kuharsko delavnico v skupini najstnikov (5 precej energičnih fantov, starih od 12do15 let). Radi imajo sladkarije, tako, da bi kaj pekli. Ampak glede na to, da niso veliko v kuhinji in se hitro vsega naveličajo, mora biti stvar enostavna za pripravit in dobra za pojest. Pa cenovno ugodna, ker moram sestavine sama kupit Ali imate kakšen predlog? kako je z mojim uspehom pri hujšanju pa bom videla v petek, ko bo tehtanje. hlače me ne tiščijo več, to pa je tudi najbolj pomembno. se mi zdi fajn, da se mi uspe izogibati vsakodnevnemu tehtanju. čestitam pa vsem za uspehe pri študiju, rekreaciji in hujšanju. pridne ste itak
TAKO PESMICO SEM DOBILA: Spet prišel je tisti pomladni dan, ko treba dat bo zimske gate stran, si treba bo nadeti tangice in lepe pisane rožaste špangice. A kaj se čudo čudno tu godi, tangice premajhne so za številke tri! Le kako se je to zgodilo, da telesce se je tako poredilo? Je bilo predolgo zimsko spanje, zdaj pa je porazno tole stanje. Nič ne pomaga jok in stok, treba bo v nov naskok! Zdaj sta na vrsti regrat in solata, da bo spet manjša zadnja plata, pa treba stopit bo na planine, da lepše bodo te obline. Saj zdaj je konec dolge zime, fantje že cedijo sline, zato le pazi draga punca, da se špeh okrog ne gunca... IN TAKO SEM ODGOVORILA: Pri meni se vseskozi gunca, tud" kmet ma raj" debel"ga junca, airbag je tud" priporočljiv, če hočeš biti manj ranljiv. In pa: vemó, da suhe babe so prepogosto volje slabe, nataknjene in neprijazne in mlahave kot vreče prazne. Poskusi sam in videl boš, kako lahko gre vse na nož, če moraš dan za dnevom biti sestradan in z vrvico v riti. naty
naty blažkaa
DOBRO JUTRO ...Blažkaa. Si pa danes zgodnja.Jaz peljem psičko na veterinarsko pa se oglasim kasneje.Mislim da bom zbolela,ker me boli grlo.Nisem bila bolna že 4 zime...zdaj pa zgleda da nekaj bo. čao darja-
ŽIVLJENJSKA RESNICA! Moški je najbolj žalostna žival na svetu, ker ima seske brez mleka, ptiča brez kril, jajca brez lupine in mošnjo brez denarja. Ko sem študiral, sem umiral od želje, da se čimprej zaposlim, ko sem se zaposlil, sem umiral od želje, da si čimprej ustvarim družino, ko sem si ustvaril družino, sem umiral od želje, da čimprej spravim otroke do kruha, ko sem spravil otroke do kruha, sem umiral od želje, da se čimprej upokojim in sedaj ko umiram, sem ugotovil, da sem pozabil živeti! DDDOOOBBBROOOO JJUUUTTTRRRROOO želim vsem skupaj. tocka Sporočilo je spremenil(a) tocka dne 13. feb 2008 08:04:48

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti