Joj kok je vam lepo......Ravno sem prišla iz službe,pa sem lepo sama doma ampak sem našla v predalu eno pol kilsko bonboniero.....(MOŽ JE ŽE V SLUŽBI),jaz pa sem tudi njemu nekaj kupila,pa še košaro jagod,ki jih ima tako rad.
Drugače pa sem jaz danes na vodi....do zdaj je kar bilo no bomo vidli kako bo popoldan,se bom že nekak zamotla .Pijem čajček,ker sem malo prehlajena tisti Ašičev postni čaj,pa moram skoz letat na wc.
Ko želiš umreti, ko spoznaš, da ni vredno živeti, Ker je življenje le bolečina, ki trga dušo in lomi srce, Takrat se spomni, da obstaja nekdo, ki te zna razumeti! Ko želiš umreti, ko ti samota preseda,ko si vse bliže propadu, Takrat pomisli in se spomni, da te še nekdo vedno ljubi! Ko želiš umreti, ko si spoznal da je življenje pot, poraščena s trni Takrat se ne ustavi, ampak pojdi dalje, pusti da trnje peče in boli, Ker le tako dosežeš želene cilje! Ko želiš umreti, ko se naveličaš življenja in spoznaš, Da ni več upanja in ne rešitve, Tokrat se obrni in se nasmej, ker sonce sije dalje!!

darja-