Ločevanje živil 90. dni - 5. del

blažkaa je napisal/a:
O, moj Bog kam sem pa zdaj zajadrala Punce a si upate ogledati tole stran http://www.moj-album.com/album/956965/ blažkaa
Jaz sem pa mislila, da si poslikala svoje renovirano stanovanje Kristalka
Sy je napisal/a:
Js sm danes na sadju. Do zdaj sm spila eno kavo in sok grenivke ter pomarance. Mal sm lacna, ampak ni panike. Super se počutim! Zjutraj so bile na tehtnici spet lepe kile in to mi je vsec! Juhu!
Čestitam - jutri pa še z lunco poskusi, če imaš toliko volje in moči - ob 04.33 Kristalka
Vsem ločevalkam in vzdrževalkam za jutrišnji dan Kristalka
Punce bok Nisem imela nič časa da bi kaj načečkala ker sem bila skoz v službi sem se pa zato sedajle od srca nasmejala ko sem prebrala 3 strani nazaj. Pa kje jih najdete haloooooooooooooo. Naj povem da sem spet zgubila 1 kilo tako da zdaj že vse skup 9 .Imam kar voljo in nič ne grešim. Moram pa povedat tudi to da sem tud jaz shujšala v joške za eno št. in da niso sedaj nič več pokonc ampak tam dol nekje pri popku. Si bom morala umislit modrce tiste no kako se že reče,,PUSH UP,,. Je tud že moj dragi reku da bi jih blo fino mal nazaj nafilat pa sem mu rekla da bova mela ponoč temo pa me ne bo vidu pa bo glih tako dobr ane............. LEPO SE IMEJTE IN NAPIŠITE KAJ ZA SMEJAT KER VAS TAKO RADA BEREM ČETUD NIMAM ČASA KAJ NAPISAT FULLLLLLLLLLLL STE DOBREEEE LP YOY yoy
YOY samo zate: Ko boste močnejši na enem področju, boste ugotovili, da so postala obvladljiva tudi druga. In naslednja stvar, ki jo boste opazili, je to, da iz sadike rastete v visoko, čudovito drevo, ki ima korenine zasidrane globoko v zemljo. Z drugimi besedami, uspevali boste v celovito, čudovito, skrivnostno in neprimerljivo stvar, imenovano ... ŽIVLJENJE!" No boys-no love.........no love-no sex.............no sex- no children.........no children-no problems..........no problems-no fun! darja-
sy hvala,kot da sem padla z marsa. Moram pa napisat,da tako lačna kot sem danes nisem bila še nikoli v življenju................................ampak sem zdržala,ko je bilo najbolj hudo sem pojedla 10 pistacij in se smilila sama sebi. Je bil trenutek ko sem rekla da je že dost,ampak jutri je nov dan in to vodni dan...kaj bo šele jutri. Mislim da bom jutri še slabša,ker bom zbolela,se mi malo že maši nos pa po grlu praska. Zdaj pa grem na sedežno,da me kaj ne premami. Ja še to .S kakšno kremo se mažete po obrazu,proti gubam???Mi je popoldan kolegica rekla da sem se ful postarala..pa imam kremo proti gubam al od Loreala Decontract rides..al kaj podobnega,vedno dobro kremo.. Že nekaj let se mažem s kremami proti gubicam in ostalim "nevšečnostim"danes pa sem bila kar mal razočarana. Prosim za boljše nasvete...pa kakšno masko si delate...joj kok sem smotana ampak danes očitno ni moj dan zato kar grem,drugače bom še kam padla(depresija zaradi pomankanja hrane). Čao belle. darja-
Jaz sem se pa danes imela tako zelo fajn Dopoldan sem se pustila razvajat na masaži, zvečer pa sem šla (končno) na aerobiko Uf, kako sem uživala. No, saj čez dan sem seveda ponovno čisto preveč jedla in "vsega boga" mešala med seboj, a to ni sedaj tema... blažkaa
Punce, Happy Valentines Day blažkaa
Darja jaz nikoli ne bi mogla rečt eni joj kolk zgledaš stara....sploh nisem tak tip,briga mene,važno je da človek kaj fajn pove....sej men tud reče kdo joj maš ti že sive lase,pa kaj čez 1 mesec ko si jih pobarvam je spet isto,pa še tolk mladi smo,no bo že drgač pa jaz se ne držim čisto striktno te diete,samo ločujem pa res,ter pojem zjutri oz .dopoldan sadje pa zvečer solato ...kosilo pa normalno-ločevalno....jupi kilce grejo dol...blažkaaa kaj boš ti z dragim počela danes-joj joj kuharca37
Hojla! Želim vam veselo in srčkasto Valentinovo! Naj vam dan mine v vročih objemih in slastnih poljubih! Naj vsak dan bo s soncem obsijan

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti