Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Dobro jutro! Saj ne morem verjeti, da smo vse tri punce iz naše družine rahlo zbolele . Hčerkici sta že včeraj grede iz šole tožili, da se slabo počutita potem se je pa vse skupaj zvečer (že pri mažoretkah) samo stopnjevalo. Mlajša hčerkica je ponoči dobila vročino (sicer rahlo, a vseeno) in je večino noči prebedela. In jaz z njo, seveda. Starejša pravi, da se tudi ona še vedno ne počuti v redu, tako da sta obe ostali doma. Mene pa grlo peče... Kuham nam mlečni rižek potem bom pa pripravila poln lonec domačega kompota (suhe slive, suhe marelice, rozine in jabolka). Pa juhica bo vmes. Pa veliko cartanja. No, ker je vse za nekaj dobro, bom danes prebrala vse knjigice, ki sta jih prinesli iz šolske knjižnice . Njima bo všeč, mene bo pa sprostilo... Upam, da ste ve zdrave blažkaa
tocka....sadne dni imam dopoldan,evo danes sem začela z banano,pol pa kakšno jabolko....včeraj sem južnala zelenjavno juho in solato z koruzo....odpovedala sem se kruhu-ne vem če ga jem 1x na teden mi punci nosita domov svojo malico kruh oz žemlje z semeni,nočeta jesti men je pa tolk ok...in takrat to pojem....pa sladkarije -men je bil cilj da se odpovem predvsem tem,sem ponoči vstala šla na wc in še na piškote in tako dalje,skratka bila sem obsedena od sladkarij,saj jih še pojem samo recimo vzamem 2 piškota in dovolj ...ne pa pol škatle,joj sem imela po 3 otrocih 56 kil po četrtem je pa šlo gor olala 20 kil....in to imam že 7 let... Včeraj sem za valentinovo dobila trobentico-rožico ....priden mož se spomni name še po skoraj 19 letih zakona kuharca37
KAKO GOD OKRENEŠ - NE VALJA... Nije lako biti žena, bilo gdje na svijetu. Pametna, lijepa I ambiciozna. Druge žene te mrze. Muškarci te se plaše. Lijene misle DA ćeš im uzeti radno mjesto. Ako imas novaca - ili si sponzoruša ili si ljubavnica. Ako sama zaradjuješ - glupa si. Ako puno trošiš - rasipnica si. Ako imas dugačak jezik - kučka si. Ako šutiš - mutava si. Ako se dotjeruješ - imaš nekog drugog. Ako se NE dotjeruješ - zamijenit će te drugom koja se dotjeruje. Ako imaš muške prijatelje - ili su ti momci ili ljubavnici. Ako si neudata - nešto ti fali. Ako si udata - budala si. Ako si ipak udata - zašto nemaš karijeru? Ako imas karijeru - zašto nisi udata? Kad se udaš - kad ćeš roditi? Kad rodiš - kad ćeš roditi drugo dijete? Kad rodiš dvoje - ti ništa NE radiš? Pa zar nisi imala nekakvu karijeru? naty
http://static.album.email.si/1/5/473815/DdCfQG_3O647A1ZDNY Kaj vam je na tej sliki bolj všeč? hihi
Js mam pa pms! hahaha Sycia
Še malo romantike... Jaz sem pa spet čisto preveč pred kosilom, za kosilo in po kosilu pojedla blažkaa
LP ste pa danes spet za hece. Najnovejša novica je pa tale:I M A M S P R E D A J 6666666666666666666666666666666 To pomeni da imam 69.5 kg...za 1 NOVEMBER JH JE PA BILO 84...........KAR NE VEM KAJ NAJ NAPIŠEM KER BI VRISKALA PA NE BOSTE SLIŠALE......... Zdaj pa počasi naprej,sam da je spredi 6 pa nikoli več ne bo 7 to sem se zaklela,nikoli!!!! Danes sem pojedla eno skledo solate in tune pa popoldan bom tudi za jutri ko grem v službo pa si bom naredila riževo solato,malo paradižnika pa kumaric pa paprike...pa še kaj.Zdaj pa grem ker sem komaj iz službe...... se še javim. darja-
Blažkaa tale tvoj stric pa res dober skače... darja-
darja-, iskrene čestitke blažkaa Sporočilo je spremenil(a) blažkaa dne 15. feb 2008 16:26:11
Blažkaa hvala......... Renata skor ne verjamem da si tolk lačna kot sem bila jaz včeraj,groza... darja-

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti