Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Pozdravljene. Točka in Blažka vse pohvale za opravljen izpit in dobro ocenjeno seminarsko nalogo. Frča jaz sem skoraj cel mesec malo grešila in to me sedaj tepe. V 1 mesecu ni šlo nič dol, tako, da bom podaljašala dieto še za 1 mesec (vsak dan migam min.1 uro ). Kristalka je karakter, ko lepo vzdržuje težo in še vedno ločuje. Bom končala in mogoče če bo čas v blog prilepila kako dirkalno sliko mojega "zabijanja"prostega časa. Lepo se imejte s.marinka4
Dobro jutro Marika,si pa danes pridna,ko si tako zgodnja.Jaz že kuham omako...za makarone,kaj pa drugega,ker grem kasneje na teren in mi bo spet zmanjkalo časa. Danes še makarončki,jutri vitaminčki,potem pa vodni dan...pa bomo vidli kako daleč smo. Diete imam tako rekoč konec,ampak jo bom še malo nadaljevala ker nisem na tistem rezultatu,ki si ga želim,zato mislim,da mi ne bo škodilo še kakašen mesec. Pa treba bo začet malo migat ko se bo pokazal sonček..,takrat pa bo tudi hitreje šlo dol. lep dan .. Kmalu bo Valentin.. darja-
A še spite... Blažkaaaaaaaaaaaa,daj no pojdi z dragega dol.... Veste razmišljam kako bo naslednji mesec z mojo dieto,če je smiselno to nadaljevat,res pa je da je počasno hujšanje bolj zdravo.En mesec 2 kg ,do poletja še pol leta pa je to 12 kg... darja-
evo spet se jaz javlam:) po nekaj časa... nč kaj zanimivega se ne dogaja...jaz sedim med knjigami in se mi meša.jutri in pojutrišnem imam izpita, ej mi že tak vseen za izpite samo hočem da se čimprej končajo! jutri pa moja mami odpotuje k sestri v amsterdam:) upam da ji nebo grozno saj leti prvič z letalom. sedaj pa spet med knjige, ker grem popoldne v tgovine,more mami še malo kupit za drugo hčerko in jo malo razvajati sedaj ko bo gor par dni:) jaz bi tudi šla v amsterdam samo ta šola vse pokvari. žabica21
Živjo! Js sm u službi in mal vas čekiram. Vidim, da ste pridne. Če imate možnost, pejte na sonček, k je tko lepoooooo! Po neuspelem vikendu se spet držim diete. Kolegica me je spet malo opogumila, da se mi lepo pozna manj kil. Hvala bogu, ker sm tko zasrala vikend, da sm mislla, da je vse izgubljeno. Danes imam makarončke in za večerjo čokoladne cookije,ki si jih je zaželel sine. Njam! Ajd, grem delat, LP
SY danes nisem v službi zato ne vem če v KK sije sonce...pri nas je še megla. darja-
pri nas tudi ne sije..sj bolš..kr bi me samo ven vleklo a morem biti za knjigami žabica21 Sporočilo je spremenil(a) žabica21 dne 12. feb 2008 12:10:22
Pr nas je pa lep sonček. Vidim skozi okno. Mislim pa, da je tud mrzlo zraven. Glavno je, da je svetlo. Bogi tisti, ki so na severu doma (npr. na Finskem), ker imajo velik del dneva temo. Dobr, da sm doma v Sloveniji.
Yoy nikakor ne smeš preskočiti vodnega dne - ta je pravzaprav ocvirek diete. Za Š-dan jaz velikokrat jem zeleno ali zeljno solato s fižolom v zrnju iz konzerve - 250 g rdeč fižol - super je, zraven pa lahko poješ majhen košček kruha ali pa kar brez, pa veliko česna. Kristalka
Tudi pri nas je že sonček,zdaj pa bom morala na govorilne ure,pa se bo ta čas skril. Moja aerobika se še ni prenesla,sem kar jezna,ko gre tako počas...sem pa danes od kolegice dobila fit-ball za mojo bolečo hrbtenico... Zdaj pa bo sam cd mi sine še speče .... darja-

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti