Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Dobjo jutro suhice Evo spet je ponedeljek. In spet sem sama doma . Pa s tem mislim najbolj na to, da se le takole lahko držim 3md, saj so zame vikendi "porazni". Če je pa za zajtrk tisoč in ena stvar na mizi, da kosil in večerij sploh ne omenjam. Jaz pa tako rada jem ... Mi je v soboto in nedeljo tehtnica namenila 61,8kg, danes pa kar 62,5 Saj pravim: vikend je zame "ubitačan" Smo šli v soboto v salon pohištva z namenom kupiti posteljo za spalnico, saj nam bodo vsak čas pripeljali Dormeo, pa ga nimamo kam postavit in ne boste verjele, da niso nič imeli. Ampak dobesedno nič normalnega Pa sva kupila nove luči za v kuhinjo in za v dnevno sobo. Nazaj grede pa še v Merkur po posode za indukcijsko kuhališče (juh, kako je pa to drago). Pa take zelo lepe glinene pekače sem si omislila in par "nujnih malenkosti" (saj veste, da se vse rabi) tako, da sva denar namenjen za posteljo kar lepo zapravila. Bova pa Dormeo na tla postavila. Bo vsaj ob večerih manj "škripalo" No, tudi na dooooooooolgi sprehod smo šli v soboto in nedeljo, tako da sem si tudi sama pošteno pretegnala ude Pa tudi drsat smo se šli (no, to sta punci počeli, midva sva se bolj grela s čajčki in se stiskala, saj veste-mrzlo je). Danes sem jaz sicer na OH, a sem si sinoči dala iz zamrzovalnika ven zadnjo vrečkico sataraša (moja zelo mnjami jed ) in ga bom imela za kosilo. Brez mesa. Domačim sem pa obljubila skutin burek. Pa spet bom začela več čaja piti, saj v zadnjih dveh tednih nisem spila več kot včasih v dnevu-dveh Sedaj se grem učit, saj imam jutri izpit, a si nisem niti enkrat prebrala snovi, kaj šele da bi se zares učila. Saj vem, saj vem..... Vmes še grem na govorilne ure za ta večjo šolarko, potem bo pa že na vrsti s.marinka4, slikico kuhinje bom že "pripopala", le ugotoviti moram kako se to naredi Vsem en dan želim blažkaa
Živjo! Danes sem na škrobu. Preden grem v službo bom jedla zeleno solato s koruzo in krompir v kosih. Ogledujem si tudi zmrznjen fižol, pa ne vem, če je to glih pametno jest. Moj sine je bolan - kašlja in kiha. Jaz sem tudi začela kašljat na podoben način kot on, ampak upam, da se mi ne razvije naprej. Želim vam čudovit dan! Sy
Pozdravljene! Moje stanje po 24-tih dneh ločevanja je porazno. Samo 1,5 kg. JOJ, kako me to dol zabije. Ampak, vseeno ne bom obupala, če bo vsaki mesec šlo 1,5-2kg dol bom tudi zadovoljna. Moram pa se pohvalit, da že 5 dni nisem nič sladkega jedla- to je za mene velik dosežek;)) Včeraj zvečer je fant jedel čokolado z rižem, mi je TAKO dišala, ampak začudeno pa nisem imela neke velike želje po tem, da bi jo jedla. Sem bila prav presenečena. Prav tako pa sem sedaj izvedela, da sem naredila en izpit- jjjjeeeeeeee. Sem zelo vesela. Žalostno pa je to, da sem se morala od enega izpita odjavit, saj je preveč se za naučit, tako da me ta čaka še poleti. Grem pa še na en izpit naslednjo sredo. Vam povem še nekaj? Od naslednjega ponedeljka dalje, pa se začne moj resen šiht. Upam, da mi bo uspelo zraven faksa, saj imam še pol leta predavanja. Zanima pa me kje je ta BLOG? Bi jaz tudi rada malo pokukala vanj- pa še dodala kakšno mojo slikico- ampak tisto, ko sem že enrat shujšala- tam sem si vsaj malo všeč Lepo bodite in dosti pišite, da bomo imele kaj brati. Zdaj a grem veselo na delo- sedet za mizo in se učit. Blažkaa držim pesti za izpit, javi kako je bilo in kakšen bo rezultat, ko boš vedela. papa tocka
Joj, meni se pa ne da učiti tega smotanega predmeta. Pa še ogromno snovi je tocka, iskrene čestitke za opravljen izpit. Le tako naprej. Glede bloga pa poglej na ZS Ciao blažkaa
Pravkar sem prišla z govorilnih Učiteljica je o najini šolarki govorila samo v superlativih(kot ponavadi), tako da sem sedaj videti takole No, če zanemarim strastno klepetanje, ki ga je "podedovala" po ljubi mamici Sem pa do sedaj spila že 2,5l komarčkovega čaja, popila sok iz grenivke, dveh pomaranč in dveh kivijev ter pojedla vrečkico lumpijevih suhih sliv. Kot pa da to ni dovolj, sem "potunkala" še šest albert keksov (tistih maslenih) v šalčko mleka in jih seveda zmazala. Pa dobro, takšna sem pač jaz dan-dva pred izpitom. In potem še teden po izpitu Potem pa "jovo na novo"... A ja, da ne pozabim. Za učenje pa danes res ni bilo časa. Sem raje po netu brskala, jedla in čvekala po telefonu. blažkaa
Dober dan. Danes pa ste bolj živahne kot včeraj,vsaj jaz sem se malo oglasila...pišem monologe... Drugače pa sem šla 2 uri prej iz službe,zunaj sije sonce zato grem zdaj ven popoldne pa se še oglasim... darja-
Stisnjeno sadje, zelenjavna juha in zelenjavna juha - to je moj današnji celodnevni meni, zvečer pa še na telovadbo in v savno, potem pa spat. Jutri bo pa riba škarpena s paradižnikovo solato za kosilo in za večerjo. Tocka čestitke za izpit pa srečno v službi, pa vztrajaj - kakor razumem si v drugem krogu - ta je res počasnejši zato menim, da ti super gre - le nadaljuj. Ja, pa na blog se kaj javi. Enako velja za Blažko - vem, da sedaj nisi imela časa, boš pa enkrat vendar ja pogruntala in dodala kakšno slikco. Darja uživaj zunaj. Kristalka
Hojla! Pismo, tud jaz sem že čist obupala v drugem krogu tele ločevalne. Pa si dons zmerim pas, pa r..., boke no, pa je MANJ cm. YES!!!!!!!!! Mislm, da bom kar nadaljevala. Sem se pa držala skoraj en mesec. Bom še naprej! Vztrajajmo punce!!!!!! Lepo se imejmo Tinča
Samo toliko sporočam, da sem (končno) dobila oceno iz seminarske naloge poslane mentorju že januarja. Punce, lepa ocena je "padla". Lepa, ni kaj Joj, kakšen srečka sem jaz. Ob 17.00 peljem hčerkici h gasilskim vajam potem pa si privoščim en sprehodček z dragim. Uf, kako mi je pa tale ocena polepšala preostanek dneva blažkaa
Blažkaa bravo.Vse ki hodite v šolo vam je za čestitat,ker sama se ne vidim v tem (več) Pečem piškote za sosedo jutri pa jih bom probala.Sicer pa imam dva dni dopust in bi rada kaj postorila okoli hiše...če bo seveda dovolj toplo.Jutri popoldan imam govorilne ure v sredo zjutraj pa peljem psičko k veterinarju da ji poberejo šive,ker je bila na sterilizaciji.. Lep dan še naprej se še javim.. darja-

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti