Dobjo jutro suhice
Evo spet je ponedeljek. In spet sem sama doma
. Pa s tem mislim najbolj na to, da se le takole lahko držim 3md, saj so zame vikendi "porazni".
Če je pa za zajtrk tisoč in ena stvar na mizi, da kosil in večerij sploh ne omenjam. Jaz pa tako rada jem
...
Mi je v soboto in nedeljo tehtnica namenila 61,8kg, danes pa kar 62,5
Saj pravim: vikend je zame "ubitačan"

Smo šli v soboto v salon pohištva z namenom kupiti posteljo za spalnico, saj nam bodo vsak čas pripeljali Dormeo, pa ga nimamo kam postavit
in ne boste verjele, da niso nič imeli. Ampak dobesedno nič normalnega
Pa sva kupila nove luči za v kuhinjo in za v dnevno sobo. Nazaj grede pa še v Merkur po posode za indukcijsko kuhališče (juh, kako je pa to drago
). Pa take zelo lepe glinene pekače sem si omislila in par "nujnih malenkosti" (saj veste, da se vse rabi
) tako, da sva denar namenjen za posteljo kar lepo zapravila. Bova pa Dormeo na tla postavila.
Bo vsaj ob večerih manj "škripalo"
No, tudi na dooooooooolgi sprehod smo šli v soboto in nedeljo, tako da sem si tudi sama pošteno pretegnala ude
Pa tudi drsat smo se šli (no, to sta punci počeli, midva sva se bolj grela s čajčki in se stiskala, saj veste-mrzlo je
).
Danes sem jaz sicer na OH, a sem si sinoči dala iz zamrzovalnika ven zadnjo vrečkico sataraša (moja zelo mnjami jed
) in ga bom imela za kosilo. Brez mesa
. Domačim sem pa obljubila skutin burek.
Pa spet bom začela več čaja piti, saj v zadnjih dveh tednih nisem spila več kot včasih v dnevu-dveh
Sedaj se grem učit, saj imam jutri izpit, a si nisem niti enkrat prebrala snovi, kaj šele da bi se zares učila. Saj vem, saj vem.....
Vmes še grem na govorilne ure za ta večjo šolarko, potem bo pa že
na vrsti
s.marinka4, slikico kuhinje bom že "pripopala", le ugotoviti moram kako se to naredi
Vsem en
dan želim
blažkaa
Evo spet je ponedeljek. In spet sem sama doma
. Pa s tem mislim najbolj na to, da se le takole lahko držim 3md, saj so zame vikendi "porazni".
Če je pa za zajtrk tisoč in ena stvar na mizi, da kosil in večerij sploh ne omenjam. Jaz pa tako rada jem
...
Mi je v soboto in nedeljo tehtnica namenila 61,8kg, danes pa kar 62,5
Saj pravim: vikend je zame "ubitačan"
). Pa take zelo lepe glinene pekače sem si omislila in par "nujnih malenkosti" (saj veste, da se vse rabi
) tako, da sva denar namenjen za posteljo kar lepo zapravila. Bova pa Dormeo na tla postavila.
Bo vsaj ob večerih manj "škripalo"
No, tudi na dooooooooolgi sprehod smo šli v soboto in nedeljo, tako da sem si tudi sama pošteno pretegnala ude
) in ga bom imela za kosilo. Brez mesa
Sedaj se grem učit, saj imam jutri izpit, a si nisem niti enkrat prebrala snovi, kaj šele da bi se zares učila. Saj vem, saj vem.....
Vmes še grem na govorilne ure za ta večjo šolarko, potem bo pa že
na vrsti
s.marinka4, slikico kuhinje bom že "pripopala", le ugotoviti moram kako se to naredi
dan želim
blažkaa
tocka, iskrene čestitke za opravljen izpit
. Le tako naprej.
Glede bloga pa poglej na ZS
Ciao
blažkaa
No, če zanemarim strastno klepetanje, ki ga je "podedovala" po ljubi mamici
Sem pa do sedaj spila že 2,5l komarčkovega čaja, popila sok iz grenivke, dveh pomaranč in dveh kivijev ter pojedla vrečkico lumpijevih suhih sliv. Kot pa da to ni dovolj, sem "potunkala" še šest albert keksov (tistih maslenih
.
Ob 17.00 peljem hčerkici h gasilskim vajam potem pa si privoščim en sprehodček z dragim.
Uf, kako mi je pa tale ocena polepšala preostanek dneva
blažkaa