Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Yoy, čestitke za izgubljene kg!! Tocka, ne obupat! Vztrajaj še naprej, ker drugače ti bo žal in bo spet trajalo nekaj časa, da boš spet začela hujšat, spet boš na začetku, pa mogoče še s kakim kg več. Tudi meni ni lahko,sem tudi včasih tečna, samo moraš biti trmast in trmast! V ponedeljek je že prvi vodni dan, pa si rečem če sem že skoraj mesec dni zdržala, pa gremo dalje. No 6kg me je že manj. Danes pa sem se tudi jaz razvajala-bila sem na kopanju v Šmarjekih toplicah, drugič v življenju sem bila v savni,lačna pa sem kot hudič,ker sem jedla samo kosilo,za večerjo pa je zdaj že prepozno. Upam,da bom hitro zaspala,ker savna te pa res zdela, jutri pa se stehtam,da vidim če je šla kaka dekca dol. Jutri naj bi imela OH, ampak,ker grem zvečer na fešto ga bom zamenjala za beljakovinski dan (upam,da ne bo nič narobe-kaj menite ve?) naty
No pa, da se še jaz malo oglasim Današnji "kulturni" dan je minil čisto na easy. Namreč, dragi je dokončal delo s pregradno steno med dnevno sobo in našo novo (zelo težko čakano) spalnico ter pobarval dnevno sobo - v zelo, zelo lepo zeleno barvo. Punce smo pa šle na klepet in čajček k prijateljici in njeni hčerki, potem pa v trgovino po malo "fasunge" in čips ( ) in nato na jezero. Naredile smo en velikanski krog okrog ta velikega velenjskega jezera, (in seveda pojedle čips !!!), se še malo vsedle na klopco ob jezeru in gledale labode in račke ter se počasi odpravile domov. Tam pa kosilo: zame samo polenta, pol perutninske hrenovke in dve mladi čebulici s smetano. Količinsko zelo malo, kalorijsko tudi (upam, no) drugače pa čisto nesprejemljivo, saj naj bi danes bila na vitaminčkih Pa kaj mi je bilo treba jesti tisti preslani čips Pa ko ga kupim samo enkrat ali dvakrat NA LETO Resnično enkrat ali dvakrat na leto kupim kakšen čips, smoki in podobno, tako da takšne stvari hčerki jesta le na obiskih ali rojstnih dnevih prijateljev in sošolcev. Pa ravno danes mi je zadišal Sem pa za zajtrk popila le sveže stisnjen sok grenivke, dveh pomaranč in dveh kivijev. Resnično super okus No, za večerjo pa spet vse narobe na mojem krožniku. Carski praženec (šmorn) + breskov kompot. Potem pa še pol skodelice vanilijevega pudinga No, saj količinsko ni bilo "Bog ve kaj", a vseeno.... Pa še nekaj lepega: končno sem naju z dragim naročila na masaže, da (spet končno) "ponucava" darilne bone še od decembra. No, jaz se grem razvajat v sredo dopoldan . V sredo zvečer pa imam tudi aerobiko Komaj čakam SREDO vam pa želim lahko in mirno noč blažkaa
Dobro jutro Danes sem pa prva......in to zato,ker že odhajam na teren,pa se javim popoldan. čao darja-
Dobro jutroooooooooooooo Sem že prišla iz nabave in pospravila stanovanje/sem hitra kajne/, sedaj pa bom naredila testo za pizzo iz polnozrnate moke/danes imam oh dan/, gor pa bom dala paradižnikovo omako z origanom in timjanom ter eno malo konzervico koruze. Saj se sme jesti danes koruza kajne Komaj čakam da bo ura 12 saj sem že krepko lačna.Za zajtrk pa sem pojedla 2 kivija. Imam pa tudi že pečeno pecivo za večerjo ki sem ga naredila včeraj in namazala ga bom z vanilijovo kremo.Kupila sem kar tisto v vrečki ki jo samo zmiksaš z mlekom,je pa zelo dobra. Jutri pa sadni dan. Ne paše mi ravno na nedeljo ker ne bo nič juhice in meseka pa bo že. Zanima me če jeste samo sadje na ta dan ali lahko še kaj drugega/solato ali kuhano zelenjavo ali kaj podobnega/. lp yoy yoy
Yoy koruza je škrob - daj raje drugič na pico šampinjone iz slanice pa na tanke palčke narezano zeleno papriko, rezine paradižnika - super je, pa nič ne grešiš. Kar pa se sadnega dne tiče, skuhaj si kako zelenjavno juho - cvetača, korenček, brokoli sveže zelje - karkoli od te zelenjave ali pa kaj drugega zelenega pa pol jušne kocke dodaj ali pa malo vegete - nasiti in pogreje za kosilo. Jaz bom tudi danes OH zamenjala za B- za kosilo sem pojedla samo skledo zelene solate, zvečer grem pa na rojstni dan in bo treba malo mesa pa kakšen motovilec. Tocka pod nobenim pogojem ne smeš obupat, čeprav ti trenutno teža stoji. Zanima pa me nekaj - praviš da sploh ne grešiš - kaj pa naješ se dovolj? Porcije res ne smejo biti prevelike, lačna pa tudi ne smeš od mize, pa obrokov ne smeš izpuščat. Potem se telo brani tako, da kopiči na zalogo vse kar poješ in seveda, učinka ni. Če boš nadaljevala po načelih diete, vmes pa veliko pila in mogoče še kaj potelovadila, uspeh zagotovo ne bo izostal - verjemi. Drugače sem pa danes že prišla s hribov - super hoja po svežem zraku Lerp dan še naprej Kristalka
Kristalka jem vse obrokr in se tudi najem. Spijem tudi po mojem dovolj- od 1,5 do 2 L vode dnevno. Res je, da se ne rekreiram dosti, ampak v prvem krogu se tudi nisem pa je šlo vseeno dol. Očitno 2. krog res ne učinkuje tako kot bi moral. Odločila sem se, da ne bom jedla nič sladkega, razen temne čokolade. Drugače je ne jem na OH dan, ampak se mi je pojavilo kar dosti mozoljev po obrazu, pa ne vem, če je to zaradi tega, ker ne jem temne čokolade, ki preprečuje alergije. Hvala tudi vsem ostalim za vzpodbudne besede, bom še vstrajala naprej in res upam, da se bo kmalu kaj pokazalo. V petek imam prvi vodni dan. S tem da se do zdaj imela že 2 luni, pa ni bilo nekšnega učinka. No bomo videli kako bo, zdaj trenutno upam le na najboljše. Lepo sončno soboto vam želim. tocka
Dober večer Samo da vam napišem,da mi zmankuje časa.Popoldan sem šla mal v hribe,pa z možem sva kupovala sadike breskve,višnje,hruške,češnje...še jabolka nama manjkajo... V hišo sem prišla ob 18,30 pripravila za jutrišnje kosilo,ker grem zjutraj spet v službo....Jutri po službi pa spet delat na parcelo...se je začelo malo fizično premikat pa se bo vaga mogoče tudi. Lep večer darja-
LP Danes se pa vidi da je bil lep dan,ker se ni še nobena javila....,le kje ste? Tudi jaz sem zdajle prišla iz parcele,smo malo delali mlalo pa ns je napihalo. Dieta se nadaljuje po ustaljenem redu.Čez tri dni pa imam vodni dan takrat pa bom povedala kakšen je rezultat....čeprav mislim da bom spet razočarana.. Lep večer še naprej. darja-
Tudi jaz sem danes izkoristila skoraj pomladno vreme, šla na bližnji hrib pa zvečer ne bo treba na orbitrack. Sicer je pa danes pri nas dišalo po piščančjem žuru - jaz pa OH in makaroni Jutri pa sadje in zelenjava, zvečer pa telovadba. Moram povedat, da so se mi, kljub visokemu emšoju, zavesice že zmanjšale, pridobila sem tudi že nekaj mišične mase - sem pa na polovici, tako da še pričakujem kakšen pozitiven učinek. Najboljše pri vsem tem garanju pa je savna po zaključeni telovadbi. LP Kristalka
Ojla, Kjeeeeee pa ste vse? Jaz se privajam spet na delovni ritem, saj sem bla kar tri dni zapored na "terenu", drugače pa sem preživela vodni dan, na vago pa nisem stopila, ker se bojim, da mi ne bo noč novega pokazala. Bom tole 3md potegnila, kar še za 1 mesec, ker sem vmes grešila. Kaj na blogu pa niste nič dejavne? Sem mislila,da ste prileple kako lepo slikico, kje ste ble pa ni blo nič? Blažkaa pa tvoje kuhinje tud nisem nikjer zasledila, a sedaj samo kuhaš in pečeš? Bom končala, lep se imejte s.marinka4

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti