Pozdravljene!
Danes se pa vse potepate. Jaz pa sem doma že cel dan, se učim. Poleg vsega pa sem še pred kratkim padla v depresijo zaradi teh smotanih kg. Sploh se ne počutim dobro v svoji koži, ko imam več kg. Sploh ne vem kaj še naj nardim, ker kg sploh ne grejo dol. Se trudim, pa ne bi rekla da bi grešila, razen danes, ko sem si zajtrk privoščla, ker sem bla tak jezna zarad tehtnice.
Čisto sem obupana, potem pa to vpliva na moje razpoloženja in sem tečna- tak pravi fant. Ker na vse okoli sebe prenašam to mojo depresijo in se kregam, ker nisem pri volji za nič.
Kako mi je žal, da se nisem trudila obdžati prej izgubljenih kg. Kaj bo šele ko bom enkrat noseča? O. JOJ niti pomisliti nočem. Vem da mogoče prehitro pričakujem rezultate, ampak zdaj je že 22 dan in teža mi stalno niha za 2 kg. Včasih je toliko, kot sem imela na začetku ločevalne, včasih pa je manj. Ne vem več kaj to pomeni. Se je kateri to tudi dogajalo?
No, tak. Morala sem se vam malo razpisat, upam da bom prišla k sebi.
Vsem, ki pa ste do zdaj izgubile že nekaj kg pa vam čestitam z vsem srcem. Carice ste punce.
tocka