Frča danes je ČETRTEK.............
darja-

Čokoladni eklerji
Jaz sem pa celo jutro takoooooooooo pridna
Včeraj smo (kot že veste
v naš ljubi domek
. Je pa trajalo montiranje, priključek vseh aparatov, priklop elektrike in vode tam nekje do 19-te. Vmes so še starši prišli pogledat, pohvalit in nazdravit
), pa kuhališče 2+2 (dve steklokeramični kuhalni površini + dve indukcijski), pa napa, ki je pri prejšnji kuhinji nismo imeli.
Resnično sem vesela
. Veseli sta hčerkici
. Vesela sva midva z dragim
.
Sem pa zvečer bila utrujena pa še s časom se mi ni izšlo, tako da nisem šla na tako čakano aerobiko
No, kot že na začetku zapisano; danes sem bila zelooo pridna. Oprala in posušila sem stroj perila (no to sta naredila pralni in sušilni stroj, a vseeno
ali pa dragemu poiskati dodatno delo
.
Ja, posodo za indukcijsko kuhališče moram pod nujno kupiti. Sem zadnjič nekaj po Merkurju "šnofala" okrog teh posod in skoraj
. , ker so cene le-teh zelo "konkretne"
Pa še malo o hrani. Zjutraj sem si naredila sok oziroma kašo (to delam kar z ožemalcem citrusov) iz grenivke, dveh micenih pomaranč in dveh kivijev, Tega okusa se pa res ne najem. Čisto obsedena sem postala s to kombinacijo, saj je res mnjami. Mislim, da ta kombinacija ugodno vpliva na mojo prebavo, saj vsako jutro prebiram dnevni časopis kar tam kamor gre še cesar peš
Po doooolgem času sem si tudi skuhala 3l čaja in ga veselo "srkam", noter sem pa narezala še 5-6 suhih marelic. Uf, kako paše.
Evo, tudi za pisanje sem si vzela čas
.
Le učiti se mi ne ljubi (vsaka čast žabici, ker je res veliko za knjigami
.
Joj, spet sem se razpisala. Saj če se komu ne da brati, naj tole kar preskoči
blažkaa
Povem vam....petek je pred vrati
Kar naprej....vikend je že skoraj tu
Gremo - roke v zrak in si reci: Ni mi mar... . kajti PETEK JE!
Čas je za petkov ples.
blažkaaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Čokoladni eklerji

Veganske palačinke