Ločevanje živil 90. dni - 5. del

jutro:) a še vse spite?jaz sem se zbudla kr čakam na rezultate za en izpit...pa še učit se morem pa tak se mi res neda več!danes imam tudi jaz mesek,komaj čakam,ker mi že to sadje malo preseda.se mi zdi da imam vsak drugi dan sadje:) jaz tudi opažam da imam manj energije, pa skoz me zebe a še kero zebe? ko sem doma, vidm druge v kratkih rokavih jaz pa dvoje dolge rokave in še pod kavtrom... zadadne ko sem bila na dieti, je vsaka napisala kaj je danes jedla , tako da smo si druge pomagale, če nismo vedele kaj bi naredile.ta ideja mi je bila zelo dobra.kaj pravite na to da bi spet začele? lp žabica21
Žabica, tudi mene pogosto zebe, pa še vreme je tako mrko. Pri nas sploh ni sončka. dvojčica
LP Žabica,danes ti žal ne morem ustreči,ker imam sadje..........sicer pa diete se držim,kg pa nikamor,pa to že skoraj 3 tedne,tako da mi bo počasi zmanjkalo volje....zaenkrat mi teža stoji,rada pa bi dala dol vsaj še 10 ,pa ne vem kdaj bo to šlo,najbrž čez eno leto......tudi mene je na začetku zeblo zdaj je že malo bolje.... Blažkaa si se kar prav odločila.... darja-
Ojla! Jaz imam danes OH, skuhala si bom veliko zelenjave, graham široke rezance,ter zeleno solato. Za sladico bodo pa krofi, testo je narejeno, samo čakam da se dvigne,potem pa veselo na delo. Komaj čakam, enega si privoščim, kaj vem mogoče tudi dva... Drugače pa je moj petnajsti dan diete in nekateri so že opazili,da me je majčkeno manj,sedaj imam še večjo voljo. Tudi mene včasih zebe,posebno na sadni dan.Skuhajte si en dober čaj, sicer pa pravijo,če te zebe kuriš maščobo. Lep dan,pa brez grehov,prosim! Vztrajnost se splača! naty
Lep pozdrav! Ne vem zakaj, ampak pri meni sedaj ko drugič ločujem hrano, ne grejo kg nič dol Danes je moj 11 dan in tehtnica še vedno kaže enako. To ni res. Grešim ne dosti. Počasi bom že obupala. Kar groza in strah me je ko bom morala 18.2. obleči uniformo za službo, pa mi bodo hlače še kar tesne. Ne vem kaj delam narobe. Se je kateri isto dogajalo, ko je drugič začela, da so ji kg tako dolgo stali Čist sem žalostna žabica jaz se tudi moram učit, imam v četrtek spet en izpit. Danes mi je že pol dneva šlo, ker sem bila 4 ure na zdravniškem pregledu, ki ga imam z faksom. Groza, da dajo to pred izpiti. Grem malo v knjige pogledat. papa tocka
ja meni se je tehnica premaknila samo za 1 kg, sedaj pa že menda 1 tedn in pol stoji, niti za dag ne gre dol.ne vem kaj je to. jaz bom imela pa danes zrezek..mjami:) za mami bom pa ribo(tako si je zaželela) jaz pa še kar živčna ker še vedno niso objavili rezultatov za izpit... žabica21
Pa kaj se menite,meni vaga že 3 tedne kaže isto pa ne grešim. Najbrž bo treba začet telovadit a ne Kristalka?? darja-
Pozdravljene Za tiste, ki se mučite z drugim krogom diete - splošno znano je, da je drugi krog znatno počasnejši - tudi sama sem to preizkusila. Telo se pač navadi novega načina prehranjevanja, zato je v vsakem naslednjem krogu pač treba gledat, da se čimveč pojedenih kalorij sproti pokuri. Prvi izgubljeni kg v večji meri predstavljajo vodo in mišično tkivo, maščoba pa ostaja - te nadloge pa se rešimo z veliko učinkovitega gibanja in veliko dnevno popite tekočine - najbolje navadna voda ali nesladkani čaji. Tudi mene je zelo zeblo na sadni dan, zato sedaj na ta dan ne jem samo sadja, skuham si zelenjavo (cvetača, korenček, malo vegete; kar se pač najde zelenega) - juhica prijetno ogreje - jem jo za kosilo in za večerjo. Jutri, na OH-dan si bom spekla pico: kečap, šampinjoni iz slanice, prej popražena zelena paprika, paradižnik. 1/2 za kosilo, polovico pa za večerjo namesto sladice. LP Kristalka
Kristalka,ti nas znaš vedno potolažit.Saj bo dekleta,samo vztrajne moramo biti.Zdajle sem že skuhala kosilo za jutri popečene svinjske zrezke in dušeno sladko zelje,ki sem ga malo jedla tudi zdajle,ker imam danes sadni dan. Blažkaa si kupila ploščice? Renata kateri recept pa imaš za krofe?Meni je ena dala 20 let star recept iz ostre moke baje da so najboljši.. darja-
Bok Evo mene po nekaj dneh. Nikakor nisem imela časa pa še računalnik je pri nas polno zasedn. Moram vam povedat da sem izgubila le 6 kg. in da mi noče in noče iti prav dol. Držala sem se tudi lune pa je bila čista......NULAAAAAAAAAAAAA. Bom pa se držala lune tudi v sredo. Čeprav se mi na kg ne pozna dost sem pa že oblekla hlače ki jih nisem že 3 leta. BRAVO ZAME................ Punce vztrajajte ne bo vam žal. LP YOY yoy

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti