Naeema, čestitam za hlače
Lepo se imej s prijatelji!
Tudi jaz imam za motivacijo poletne hlače izpred dveh let, ki pa jih najbrž še ne morem gor spravit
Danes sem na beljakovinah. Za kosilo sem imela brokoli s skutino polivko, za večerjo bo jogurt s cimetom in lanenimi semeni.
Dobila sem menstruacijo in sem temu primerno zanič volje. Me pa na srečo manj boli kot ponavadi. Sem pa zato zeeeelo lena.
tocka, pametno da se tehtaš le enkrat na teden. Jaz bi se morala tudi tako navaditi, ne pa da letam vsako jutro najprej na tehtnico in sem potem slabe volje. že par dni mi pokaže vedno enako (68,9) in noče nič manj grrrr
včeraj so mi dostavili leg magic. najprej sem ga morala sestaviti in se prebiti čez navodila (v angleščini), danes sem si pogledala še dvd, kjer je prikazan program 13-minutne vadbe. Na prvi pogled se mi zdi, da se kar natelovadiš v tem času. Seveda pa piše, da moraš poleg vaj na leg magicu še zdravo jesti in se 3krat na teden po pol ure ukvarjati še s kakšnim športom, če hočeš vidne rezultate.
Mislim, da ga bom že danes popoldne ali zvečer sprobala. Bom delala kar ob dvd-ju, ker bo to lažje kot da berem navodila.
imejte lep vikend pa izkoristite sonce
itak

Joj, ura je že skoraj poldan, jaz pa še vedno izgledam nekako takole
Ja, punci sta prespali pri babici in dediju, midva z dragim pa sva šla zvečer v kino in potem še na čaj in "prigrizek"
, nadaljujejo takole
, sledi
in še malo...saj veste česa
Da ne pozabim, dobrodošle vse "novinke". Držim pesti, da bo tudi vam uspelo priti čim bližje cilju oziroma kar prestopiti ciljno črto
.
Jaz sem danes na Š dnevu in ravno razmišljam kaj bi jedla danes za kosilo. Najbrž si bom naročila zelenjavno rižoto in mešano solato.
Sedaj se grem do konca uredit, če ne bo prej dragi prišel s pralnice
blažkaa