Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Naeema, čestitam za hlače Lepo se imej s prijatelji! Tudi jaz imam za motivacijo poletne hlače izpred dveh let, ki pa jih najbrž še ne morem gor spravit Danes sem na beljakovinah. Za kosilo sem imela brokoli s skutino polivko, za večerjo bo jogurt s cimetom in lanenimi semeni. Dobila sem menstruacijo in sem temu primerno zanič volje. Me pa na srečo manj boli kot ponavadi. Sem pa zato zeeeelo lena. tocka, pametno da se tehtaš le enkrat na teden. Jaz bi se morala tudi tako navaditi, ne pa da letam vsako jutro najprej na tehtnico in sem potem slabe volje. že par dni mi pokaže vedno enako (68,9) in noče nič manj grrrr včeraj so mi dostavili leg magic. najprej sem ga morala sestaviti in se prebiti čez navodila (v angleščini), danes sem si pogledala še dvd, kjer je prikazan program 13-minutne vadbe. Na prvi pogled se mi zdi, da se kar natelovadiš v tem času. Seveda pa piše, da moraš poleg vaj na leg magicu še zdravo jesti in se 3krat na teden po pol ure ukvarjati še s kakšnim športom, če hočeš vidne rezultate. Mislim, da ga bom že danes popoldne ali zvečer sprobala. Bom delala kar ob dvd-ju, ker bo to lažje kot da berem navodila. imejte lep vikend pa izkoristite sonce itak
evo jaz sem bila že enkrat na tej dieti in sem se takrat vam pridružila ..sedaj sem se pa spet odločila da grem na dieto, čeprav sem mogoč kak kg dobila nazaj...in sedaj bi rada še malo dala dol...danes imam sadni dan... jutr pa komaj čakam da pojem malo meseka ne vem kaj točno bom jedla...sedaj nisem sama na dieti...tudi moja mami se je odločila in predvsem upam da bo njej uspelo.. čeprav mi te dni sploh ne paše veliko jesti, ker imam izpite in sem zelo živčna in razdražljiva:( čestitam pa vsem katerim je uspelo dati kg dol!! LP žabica21
Dobro jutro! Danes pa sem doma.Včeraj sem bila v službi 13 ur,domov sem prišla ob 19.30,pa se nisem uspela nič javit.Dieta gre dobro naprej,danes imam sadje,pa je to kar mal smotano,ker imamo pri nas možnost samo ob nedeljah jesti skupaj,pa mislim da bom zato za kosilo jedla solato,da bom vsaj sedela pri možu in sinu za mizo. Še 1 kg mi manjka pa bom prišla nazaj na tisto težo,ki sem jo imela pred prazniki.Joj,kako bi bilo fino,če vmes ne bi bilo novo leto,pa smo vse nekaj pokvarila a ne? Zato pa zdaj s polno paro naprej,vsaj jaz sem spet dobila zalet........,če bo držal do drugih praznikov(novoletnih)ha,ha,ha. Vtorek,pa je luna a ne?Sen si priskrbela koledar na katerm piše kdaj je polna in prazna,tako da bi bilo res fino dvakrat na mesec imeti luno,sam jaz sem mnenja,da nam potem normalen vodni dan ni potreben.Kaj pravite ve na to? Saj itak potem pride vodni dan približno na 28 dni .... Renata,tvoja dieta; zajtrk uspel,samo sem pojedla jabolko,namesto keks... Zdaj pa grem prati cunje in pripravit za kosilo,ker bi rada bila popoldan fraj(kosilo vsaj ob 12),da grem po celem tednu mal na zrak,pa tudi psa me pogrešata..... darja-
Zdravo punce! Zunaj je tako lep sončen dan, jaz pa tako žalostna. Moram se vam potožit, ker se drugemu nimam nikomur. Zaradi svojih odvečnih kg, sploh nisem samozavestna in tudi tečna sem. Zato pa se tudi stalno kregam z fantom, saj mi govori da sem lepa, jaz pa sem v depresiji in govorim da nič od tega ni res in tako se potem skregava. Kaj naj naredim, da se bom malo spravla k sebi? Ima katera kakšen predlog? Mogoče je katera bla že v mojem položaju. Zelo sem občutljiva, saj me moti že to, ko je na Tv kakšna postavna ženska in se mu pač dopade, si jaz potem že mislim, da sploh ne vem kaj dela z mano, ker jaz niti približno nisem takšna kot one na TV. V glavnem moji kg zelo vplivajo na moje počutje, ne vem kak je to pri vas, ampak upam, da ne tako kot pri meni. Danes imam OH dan in ne vem kaj naj jem za večerjo, ponuja se mi toliko dobrih dobrot, da ne vem kaj izbrati. Darja upam, da boš uspešno prestala sadni dan, jaz ga imam jutri, poleg tega pa imam še jutri izpit, tako da upam, da bo oboje šlo lepo skozi. Lep pozdrav in vsem želim, da preživite kar se da lepo nedeljo;) tocka
Tocka,ne vem ali si res tako okrogla kot pišeš(ne vem koliko kg imaš),ali pa se ti to pojavlja samo v glavi .Jaz imam nad svolo višino 14 kg več,in vem da sm okrogla......imam pa kolegico,ki ima 6 kg pod svojo višino in skoz hujša pa govori koliko ima špeha,pa........da dol padeš.Če je fant zadovoljen s teboj potem najbrž že ni tako hudo.Kar vztrajaj z nami,pa ti bo uspelo,tudi meni uspeva pa zelo rada jem samo mal discipline rabimo a ne? darja-
Joj, ura je že skoraj poldan, jaz pa še vedno izgledam nekako takole Ja, punci sta prespali pri babici in dediju, midva z dragim pa sva šla zvečer v kino in potem še na čaj in "prigrizek", ponoči pa še par "večerij po natynem predlogu" Pa še en zajtk, potem pa dve pomaranči in spet poležavanje v postelji. Obožujem nedelje, ki se pričnejo takole, nadaljujejo takole, sledi in še malo...saj veste česa Da ne pozabim, dobrodošle vse "novinke". Držim pesti, da bo tudi vam uspelo priti čim bližje cilju oziroma kar prestopiti ciljno črto. Jaz sem danes na Š dnevu in ravno razmišljam kaj bi jedla danes za kosilo. Najbrž si bom naročila zelenjavno rižoto in mešano solato. Sedaj se grem do konca uredit, če ne bo prej dragi prišel s pralnice. Potem šibava po hčerkici, da gremo en krog okoli ta velikega jezera izkoristit sončne žarke, potem pa skupaj na kosilo. Lepo nedeljo vam želim blažkaa
Hej točka ne obupaj, Veš tudi jaz sem imela tako krizo in sem vedno mislila da me moj dragi ne mara ,čeprav je zmeraj rekel da sem OK.Boš videla da boš bolj samozavestna ko ti bodo šle kile dol.Veš jaz sem že pred ločevalno dala dol 4 kg in še sedaj 1 kg tako da se mi teh 5 kil že kar pozna in sem dobila samozavest ki je drugače nimam čisto nič.VZTRAJAJ................ Danes imam za kosilo polnozrnate špagete z omako z olivami za večerjo pa bodo polnozrnate palačinke z mareličnim džemom. Ne vem če bo dobro ker jih še nisem probala pa bomo videli. Renata tvoj recetje fenomenale samo nezvedlji na nedljsko jutro....OTROCI V HIŠI............. Lepo nedeljo se vidimo jutri ČAO YOY yoy
BLAŽKAA.če mi pa zdajle ne poveš kje dobiš tele slikice...........je še sine jezen,ker ne ve kje jih dobiš. BODI PRIDNA............. darja-
nedelja..kaj bi dala da bi lahko ležala v postelji ..ali pa kaj podobenga..ampak morem sedeti za knjigami ,ker imam jutri izpit:(danes imamo z mami B dan in že voham v sobo k diši...mislim da bo zajček(čeprav se mi smili) in zelena+zeljna solata...vedno po sadnem dnevu komaj čakam d zaužijem "pravo"hrano.:) tocka jaz tudi velikokrat tako razmišljam da se fantu veliko bolj dopadejo suhice .. in ko kaj omenim da se npr debela mi vedno pove d nisem, in da nej neham z temi bedarijami. in včasih kar plesliši moje besede..debela...in sedaj sem že sama sebi veliko bolj všeč..nismo vsi na svetu da bi bili suhci..moramo se zadovoljiti in si biti všeč kakšni smo..ni vse zunanjost!!! lp žabica21
Pozdravljene! Danes imam OH dan in sem spekla za kosilo pizzo, v testo sem dala vodo in malo jogurta. Testo sem namazala z kečapom in obložila z bučkami, ki sem jih prej popekla v teflonski posodi z česnom v prahu in soljo, še malo paradižnika, paprike, začimb in gobic. Zraven pa malo zelene solate. Zelo dobro. Se počutim odlično in nimam več občutka napihnjenosti. Jutri pa zopet sadni dan, sem zmeraj nekako ta dan najbolj lačna. LP

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?rimljanka
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti