Neverjetno, koliko novih punc na forumu od včeraj zvečer. Fino, da nas je več. Tako bomo še močnejša podpora druge drugim, a ne?
Točka, tudi jaz sem iz Maribora. Glede lunce pa tako: jaz delam lunin post samo na polno in prazno luno. Piješ lahko samo vodo, nesladkan čaj ali kavo, čeprav sem nekje prebrala, da lahko piješ tudi zelenjavno juho brez kakršnihkoli dodatkov soli, jušnih kock, olj... Jaz med luninim postom pijem vodo ali nesladkan čaj. Nekateri delajo lunin post tudi na krajce, vendar se takrat izgubi do 1 kg, na polno ali prazno luno pa lahko izgubiš tudi do 2 kg. ...se splača potrpeti 24 ur.
Sicer pa sploh ni takšne sile. Vse je v glavi. Če se boš že vnaprej obremenjevala, da ne boš jedla 24 ur, potem je jasno, da ti bo lunca prava muka.
Mravljica darja
, kapo dol! Kako ti vse uspeva???!!! Občudovanja vredno.
Tudi jaz si na razprodajah nisem nič kupila in si niti ne nameravam nič kupit, dokler ne shujšam. Ker, če bom zdaj šla kaj nakupovat bom spet v depresijo padla. ...verjetno vse veste zakaj.
Suuuuupeeeer ideja glede srečanja.
Kdaj pa bo oz. je v planu?
Naeema

Pa še Kristalka bo vesela, ker bo imela kaj za brati, ko pride nazaj, saj na blogu nismo ne vem kako pridne...
No, jaz sem dopoldan "božala" nosečniški trebuh (prijateljičin, se razume) in imela potem še cel popoldan neke čudne prebliske o
.
Kaj mislite ve
.
Joj, ko bi on vedel kaj ga šele čaka, ko prijateljičin dojenček marca prijoče na svet
Sem pa vseeno doma pojedla eno pomarančo. Za vsak slučaj
in naj kar se da hitro zaključim.
Evo, pa sem nadoknadila vse za nazaj. Lahko noč in lepe sanje vam želim
blažkaa
Sporočilo je spremenil(a) blažkaa dne 18. jan 2008 22:22:15
yoy, čestitke za izgubljeni kilogram
. Le tako naprej.
Jaz sem danes na beljakovinah in bom (končno) jedla skutin burek.
Mnjami, komaj čakam
...
Lep dan vam želim
blažkaa
Sporočilo je spremenil(a) blažkaa dne 19. jan 2008 09:32:33