Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Neverjetno, koliko novih punc na forumu od včeraj zvečer. Fino, da nas je več. Tako bomo še močnejša podpora druge drugim, a ne? Točka, tudi jaz sem iz Maribora. Glede lunce pa tako: jaz delam lunin post samo na polno in prazno luno. Piješ lahko samo vodo, nesladkan čaj ali kavo, čeprav sem nekje prebrala, da lahko piješ tudi zelenjavno juho brez kakršnihkoli dodatkov soli, jušnih kock, olj... Jaz med luninim postom pijem vodo ali nesladkan čaj. Nekateri delajo lunin post tudi na krajce, vendar se takrat izgubi do 1 kg, na polno ali prazno luno pa lahko izgubiš tudi do 2 kg. ...se splača potrpeti 24 ur. Sicer pa sploh ni takšne sile. Vse je v glavi. Če se boš že vnaprej obremenjevala, da ne boš jedla 24 ur, potem je jasno, da ti bo lunca prava muka. Mravljica darja , kapo dol! Kako ti vse uspeva???!!! Občudovanja vredno. Tudi jaz si na razprodajah nisem nič kupila in si niti ne nameravam nič kupit, dokler ne shujšam. Ker, če bom zdaj šla kaj nakupovat bom spet v depresijo padla. ...verjetno vse veste zakaj. Suuuuupeeeer ideja glede srečanja. Kdaj pa bo oz. je v planu? Naeema
Vauuu, Darja, super ti ratalo! Vsa čast..... dvojčica
Hvala za spodbudne besede točka.Tudi tebi Darja za izgubo kg v enem mesecu.Sem se pa odločila da bom poskusila tudi ob luni.Nič ne bo škodilo izgubiti en kg v 24 urah.Rada bi si za spomladi kupila novo kolekcijo oblačil manjše štvilke pa tudi nekaj cunj imam še iz časov ko sem imela 10 kg manj. Sedaj pa vas zapuščam ker grem na LEPŠE.Lepo se imejte in lahko nočko ter se oglasim jutri zjutraj ko se zbudim. lp yoy yoy
Naeema srečanje je v planu,samo ne vemo kdaj,ker pa smo iz različnih koncev,je predlogCelje,ker je nekje na sredini,sam ne vem od kod so druga dekleta,tebe sem že dodala na seznam ki ga je pred časom sestavila Kristalka(ki jo trenutno masirajo kitajci nekje v toplicah)......ha,ha,ha. Kje pa je kaj naša Blažka,da ni nobene nove "mačke"...... darja-
ŽELIM VAM LEP NOČ darja-
Dober večer klepetulje Evo še malo mene, da me ne boste prehudo pogrešale. Tole je pa res neverjetno; koliko je novih članic. Meni se zdi super, saj vse kaže, da ne bo več tistega groznega "prazničnega zatišja", ko sva z darjo imeli že skoraj samo monologe tukaj gor Pa še Kristalka bo vesela, ker bo imela kaj za brati, ko pride nazaj, saj na blogu nismo ne vem kako pridne... No, jaz sem dopoldan "božala" nosečniški trebuh (prijateljičin, se razume) in imela potem še cel popoldan neke čudne prebliske o in majhnem, dišečem . Kaj mislite ve Moj predragi ugiba, če mi ne manjka kakšnih nujno potrebnih vitaminov in mi predlaga, da za nekaj časa "odložim težke misli na stran"...in magari pojem kakšno tablico ta velike Milke z lešniki. Hkrati pa upa, da me bo tole razpoloženje čimprej minilo, drugače grozi, da bo začel uporabljati. Joj, ko bi on vedel kaj ga šele čaka, ko prijateljičin dojenček marca prijoče na svet Popoldan sta bili hčerki povabljeni na nepozabno dogodivščino. Namreč, ker sta novopečeni tabornici, sta se z ostalimi otroki udeležili pravljičnega večera, ki je potekal tako, da so se podali na pravljično pot okrog ta velikega jezera ob 17.15 s svetilkami in prišli na cilj (Ribiška koča) okrog 19-te ure. Nato so novi člani prisegli in prejeli svoje prve taborniške rutice. Joj, kako so bili ponosni. So se pa voditelji resnično potrudili in ustvarili čarobno vzdušje ob vodi, z baklami, igro prepikni balon poln bonbonov, dišečim čajem in še čem... In kaj se to tiče moje diete, se boste vprašale. Seveda se je tiče, saj sem vmes spila dve skodelici čaja, se sprehodila in sploh nisem mislila na hrano Sem pa vseeno doma pojedla eno pomarančo. Za vsak slučaj . No, sedaj jem suhe brusnice, dragi pa me priganja, češ da je že pozna ura in naj kar se da hitro zaključim. Evo, pa sem nadoknadila vse za nazaj. Lahko noč in lepe sanje vam želim blažkaa Sporočilo je spremenil(a) blažkaa dne 18. jan 2008 22:22:15
Ali še vse spite.Ajd pokonc danes je nov dan pa še sobota dan brez službe.Malo bo treba pospravt po stanovanju potem pa skuhat dietno kosilo,Ne morem verjet ampak danes imam že 1 kg manj BRAVO ZAME...................................... Mislim da mi ne bo zmanjkalo volje če bo šlo tako naprej. Kaj pa ti točka . ali se je tud na tvoji tehtnici kaj spremenila številka na manj No sedaj po grenki kavi brez mleka........FUJ..............OBŽUJEM KAVO Z MLEKOM............ pa grem speč polnozrnat kruh ,pa malo pobrisat prah in se nato zopet oglasim....... Seveda če bom prišla na vrsto na računalnik. LP YOY yoy
yoy, čestitke za izgubljeni kilogram . Le tako naprej. Jaz sem danes na beljakovinah in bom (končno) jedla skutin burek. Mnjami, komaj čakam... Lep dan vam želim blažkaa Sporočilo je spremenil(a) blažkaa dne 19. jan 2008 09:32:33
Jutro punce. YOY jaz še nisem pogledala a tehtnico. Tebi pa čestitike za igubljen kg. JAz se tehtam 1xna teden. Torej bomo vildi kaj bo tehtnica v petek pokazala, upam, da bo kaj manj. Punce se beremo še kaj zvečer, zdaj grem malo v naravo,že dolgo nisem bla in bo prav pasalo. papa tocka
Dobro jutro, punce. Super yoy , le tako pridno naprej. Go girl! Danes se je tudi zame dan čudovito začel. Oblekala sem hlače, ki jih že kakšno leto nisem mogla zapeti. Yeeeeeeeeeee! Tako sem vesela. Ne vem pa, koliko kg sem izgubila od začetka diete. Kot sem rekla se bom tehtala naslednji teden po lunci. Sedaj grem ven po opravkih, popoldne pa šibam proti Ljubljani in se vračam jutri popoldne ali zvečer. Po dolgem času se končno dobim z vsemi prijatelji, česar sem zelo vesela. Kaj bo to čvekanja! Ker sem danes na vitaminskem dnevu, še ne vem, kaj bom jedla v gostilni, kjer se dobimo. Baje imajo velik izbor gobjih jedi. Če je to res potem bom jedla pražene gobice in solato. Njaaaaaaami! Tako, drage moje, lepo se imejte. Če bom utegnila, se bom še kaj oglasila. Pridne bodite in veeeeeeeeeeeeliko pišite, da bom imela kaj brati. Čauči! Naeema

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?rimljanka
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti