Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Lep pozdrav. Upam,da ste bile danes kaj aktivne,ko je bil tako lep san,vsaj pri nas je sijalo sonce. Sicer se pa že po forumu vidi,da ste terenske,ker ni nikjer nobene....... Še naprej vam želim lepo popoldnw in da se ne boste preveč najedle. darja- Sporočilo je spremenil(a) darja- dne 20. jan 2008 16:41:29 Sporočilo je spremenil(a) darja- dne 20. jan 2008 16:44:12
Darja-, blažkaa
Kje si pa bila celo popoldne??A si mogoče pomislila,da si bo kdo mislil,da nama že mal na otročje tolče?????" darja-
Blažkaa zakaj mi piše z rdečo barvo??????????Tudi podpis?????? darja-
Hojla, darja-, o kakšni rdeči barvi pa ti govoriš Prejle sem gor pokukala, ko sta se hčerkici kopali, sedaj pa risanko gledata (ups, je že konec), se oglasim pozneje na dolgo in široko blažkaa
Pa kje je sedaj tisti tvoj plešoči dojenček blažkaa
Blažkaa poglej ZS.Dojenček pa je šel spat........!!!! darja-A je tvoj podpis tudi rdeč ko prilepiš sliko ?? Sporočilo je spremenil(a) darja- dne 20. jan 2008 19:33:48
Darja-, na ZS te čaka surprise blažkaa
Dober večer Punci sta že v posteljah, dragi pa gleda film in se masti s telečjimi hrenovkami, paradižnikom, črnim kruhom in gorčico. Joj, jaz bi tudi to papcala. A ne bom. Upam...ker mene je zelo lahko zavesti v skušnjavo Danes smo se sprehajali okrog jezera in doživeli bližnje srečanje z enim zelo napadalnim labodom, ki je očitno narobe razumel naš namen nahraniti par račk in mladih labodov. Potem smo šli na kosilo. Jaz sem res jedla zelenjavno rižoto in mešano solato, sem pa potem pojedla še pol porcije črnega barona Če mi je pa tako dober Potem sva peljala hčerki na drsanje, tako da smo prišli domov malo po 17-ti uri. Nato je sledilo kopanje, cartanje, večerjanje, pa še malo inventure šolskih torbic, če nista slučajno kaj pozabili narediti. Potem smo gledali Pazi, kamera, kjer pa so mene šokirale koščene noge voditeljice. Še sedaj ne morem verjeti kako suha je ta punca Točka, tvoj post, kjer pišeš o pomanjkanju samozavesto zaradi odvečnih kilogramov se me je pa resnično dotaknil. Ti je pa renata oz.naty napisala zelo lep odgovor. Se ji pridružujem, saj jaz mislim enako. Drži se punca obenem pa držimo pesti jutri zate, da boš veliko znala na izpitu. Pa še namig: ko sem jaz imela izpit na sadni dan, sem cel dan "glodala" študentsko hrano (oreščke + rozine, saj poznaš) in nisem bila niti malo lačna. Pa veliko metinega čaja sem spila. yoy, daj napiši kakšni vtisi so bili ob polnozrnatih palačinkah z džemom, ki si jih jedla danes. Tudi meni se jih lušta, veš . Jutri pa itak imam OH dan, tako da ne bo potrebno dolgo čakati žabica, tudi tebi želim veliko sreče in znanja na jutrišnjem izpitu Jakopina, ne vem če ne bom jedla jutri za kosilo tvoje današnje kosilo. Joj, kakšen hud stavek Ja, ja, imam občutek, da bodo moje slavne hlače št.36 kar nekaj časa neuporabljene visele v omari. In čakale na boljše čase Sedaj pa vam želim lepo nočko blažkaa
jaz sem se pa danes potepala po primorskih hribih. je bilo super: veliko sonca, snega in lepih razgledov na vse strani ... sem kar fajn zmatrana. za kosilo sem jedla kar pirino žemljo z rezino sira, ker drugega nisem mogla nesti s sabo. nazaj grede sva se pa s prijateljico ustavili v gostilni, kjer sem pojedla rižoto z olivami in skledo mešane solate. tudi leg magic sem včeraj že sprobala in sem zadovoljna. deluje na tiste dele, ki so pri meni kritični: stegna in rit. jutri OH dan, potem pa sadni in lunca. upam da bo šlo... tocka, veš, da sem jaz še na slabšem. ti imaš vsaj fanta, ki ti pove, da si lepa. jaz pa še tega nimam. si mislim, da z mano pa res ne bi hotel nihče biti v zvezi. Počasi se sicer rešujem takih misli, čeprav mi vedno ne uspe. Ti želim, da bi se tudi ti čim prej rešila depresije. Vem, kako jo je imeti, zato ti nič ne zavidam. Drži se pa upam da ti uspe tudi dieta. lahko noč vsem itak

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?rimljanka
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti