Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Živjo, punce! Mojega "prazničnega" premora je konec. Nazaj sem dobila skoraj cele 3 kilograme, ki sem jih zgubila pred novim letom in zdaj začenjam ponovno. V tem času, ko nisem nič pisala, sem dobila službo!!! Juhuhu zame! Tista začetna živčnost je že ponehala, malo sem se že navadila ritma, tako da sem zrela za ponovni začetek diete. Ker sem veliko v stiku z ljudmi, moram bit lepa Res se ne počutim dobr v teh kilogramih, zato spet začenjam in upam, da bo tokrat šlo. Rabim malo motivacije in vem, da jo bom na tem forumu gotovo dobila. Sej ste same fajn punce. Vidim, da se je po novem letu pridružilo nekaj novih. Bravo! Vse hočemo biti lepše in bolj zdrave in ta pomlad (čez 2 tedna bo že pust, ki bo pregnal zimo) je kot nalašč za dieto. Vsem želim veliko motivacije in lep jutrišnji dan! Sy
Ej, darja, a maš ti tud jutr B dan?
Jutro punce! Najprej hvala vsem za vzpodubne besede. Ko sem lani prvič izgubila kg, sem pridobila veliko samozavest, in sem bila srečna. Sedaj pa so kg spet tu, in moja samozavest in volja pada. Komaj čakam, ko mi bo tehtnica pokazala kg ali 2 manj, saj bom komaj takrat dobila zagon. Včeraj kot da bi fant vedel, je rekel da ga ne moti, da sem se zredila. Ljubi me še vedno enako in če hujšam, to delam zase. Vem, da je to vse res, ampak ne morem pregnati teh negativnih misli iz glave, pa naj se še tako trudim. Darja z mojimi kg pa je tako. Visoka sem 1,56 m in imam trenutno 63 kg. Kar je preveč, saj mi je že zdravnica rekla na pregledu, da bo treba shujšat. V bistvu se niti ne gre toliko zarad zdravnice, ampak zaradi tega, ker se jaz slabo počutim. Mislim, da RAZUMEŠ. Zdaj pa se pa grem še dalje malo učit. Lepo preživite dan. tocka
Evo, začenja se še en prekrasen dan. Danes sem na OH, pa na masažo sem naročena ob 11.00. Še prej plačam tekoče položnice, potem pa se prepustim razvajanju Za zajtrk sem že pojedla dva kivija, sedaj pa srkam čajček. tocka, veliko uspeha na današnjem izpitu Sy, lepo da si se nam ponovno oglasila . Boš videla, da bo tokrat šlo Pa čestitke za službo, punca. A to delaš preko javnih del, ali kaj? Upam, da si zadovoljna Danes se nam pa pridruži še naša Kristalka. Vsa sijoča in "spedenana v nulo"... Še malo bom doma, zato se verjetno še kaj oglasim. Vsekakor pa vsem želim čudovit dan blažkaa
Imam eno vprašanje.Ali je možno naslednje: preden sem ponovno začela z ločevanjem sem imela 62,5-63 kg. Danes si nisem mogla kaj, da ne bi stopila na tehtnico in imam kg več, 64 kg. Je to možno, da gre zmes gor ali delam kaj narobe? To se mi namreč ni zgodilo. Upam samo, da bo luninem dnevu pokazalo kaj manj. Danes imam namreč sadni dan, jutri za kosilo pojem malo meseca potem pa voda do srede popoldan. Katera bo tudi upoštevala lunin dan? Mislim, da nas je kar nekaj. Hvala za vzpodbudo glede ločevanja in izpita seveda. Lep dan želim. tocka
LP Tocka najprej tebi odgovor:sploh nisi tako debela,kot ti misliš..........jaz sem tudi tolk velika in imam 9 kg več kot ti,zato se ne obremenjuj,si taka kot moja kolegica,ki je kot prekla,pa še kar sanja da je špehnata!!!!!!!!!!!!!!Tistih nekaj kg (5)pa boš že dala dol,samo nič grešit.Da imaš pa kg več je pa možno,če nisi šla nič na wc........ Sy,lep pozdravljena nazaj,ja tzdi jaz ima danes B dan........bom jedla meso in solato,jutri punce pa je luna a se je bomo držale?Je taka fin ura se mi zdi........ Blažkaa,oprosti ampak res sem šla zvečer kmalu spat...... darja-
Dobro jutro tudi tebi darja- blažkaa
tocka ti kar lepo nadaljuj z ločevanjem, pa boš videla, da ti bo tehtnica kar na lepem pokazala -2 ali celo 3kg blažkaa
Mene motijo kg predsvem zaradi mojega slabega počutja zaradi tega in padca samozavesti. Zakaj pa imam kg več pa ne vem, ker na wc grem vsak dan. Bomo vidli kaj bo luninem dnevu, upam na najboljše tocka
Tocka seveda bo,ne smeš vreči puške v koruzo kar takoj......... Aje že tisti dan ,ko pride naša Kristalka nazaj??????Je pa hitro minilo. Pa jo pokličimo.........Kristalkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Upam,da se ne derem preveč!! darja-

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?rimljanka
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti