Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Darja-, ne deri se preveč, saj se zna zgoditi, da boš oziroma bomo potem me "nadrte", saj smo pri pisanju blogov kar nekako "zaštrajkale" . Še vedno pa pišemo sem, to je pa tudi nekaj, kajne ... blažkaa
Veš za vse kar ni časa,saj bo....ampak res tule še tam bomo pa zdajle gledale kakšne lepe slike kitajcev ki so jo masirali ha,ha ha.Še kar neki probujem pa sem bolj slab računalničar zgleda........bom spet rabla sinovo pomoč,trenutno sem mu vse po nekih mapah lepla zdaj pa brišem,da ne bo jezen...... darja-
Ja naš forum je kar dober tu smo vse dobre volje,drugje se pa sam neki pričkajo in obtožujejo.......vsaj tista tema,ki sem jo brala!!??Zato je najbolje,da se kar tu držimo,tukaj ni "nestrpnosti med ljudmi",razen seveda do naših kilogramčkov.......... darja-
Jaz sem pa mislila, da bereš kakšno napeto knjigo ob kaminu in zraven srkaš topel čajček blažkaa
Ja saj rada berm,trenutno od AGATHE-Zgodil se bo umor,amapk berem zvečer,ko me boli hrbtenica in ne morem ležat na sedežni.....pa grem kar v postlo.....moja hrbtenica je bolj tako tako.. darja-
Dobro,da sem zjutraj vstala ob 5.50 pa že vse postorila,pa tudi na kavico sem že šla s kolegico,zdaj pa imam čas........jaka fora možu pa rečem kolk mam dela do 10 predno grem v službo ha,ha,ha...... Sy pa je najbrž v službi??? darja-
kje pa so danes druge deklice?? Še spijo??? Jaz bom kmalu že morala it v službo,ve pa še v postelji.Ja narobe razmišljam ,vse ste v službi dopoldan,jaz reva pa spet popoldan.......Ni hujše zadeve,kot pridet zvečer domov a ne Hema? darja-
jst sm že tud budna od 7, ne morem spat..ta današnji izpit mi res neda mira..tak sem živčna.izpit imam ob 14:30 in sugurno do takrat ko pridm domov to bo okoli 17h ure ne bm mogla nič jesti, ker bom preveč živčna.. joj sovražim ta faks!ko se vsaj nebi tak obremenjevala žabica21
Zabica drzimo pesti zate Saj bo ok boš vidla. Vam kaj odpadajo kilice... meni malo stagnira ... stoji na mestu... zdaj je najtežje, ko se nič ne vidi. No občutek, da so hlače preširoke pa je tut dober vseen. Še sem na sadju, popoldne pa bo zelenjavni rižek in solata. Mesek je bil včeraj. Lep dan vsem
Žabica21 držimo pesti zate,zdaj pa grem na delo Lep dan vam želim darja-

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?rimljanka
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti