Ločevanje živil 90. dni - 5. del

itak, za knjigo pa prosi darjo-, saj je ona meni poslala obe knjigi v e-obliki. Jaz sem si jih shranila, link sem pa pozabila kateri je, da bi ti ga posredovala. Torej, počakaj, da se darja-oglasi, potem pa 100% dobiš želeno Glede tvojih skrbi, da bi kilograme dobila nazaj je pa tako, da če misliš pozitivno, se pozitivno tudi zgodi. Če pa si že sedaj negativno "nastrojena" , potem pa...saj veš. Je pa res, da ko izgubiš določeno št. kilogramov, da ni priporočljivo, da se spet "nažiraš" s čokolado, čipsom, maščobami in si stalna stranka v kakšni restavraciji s hitro prehrano Pa da namesto sprehoda na svežem zraku in polnega krožnika zdrave zelenjavice ter ostalih dobrot v zmernih količinah, ne počneš tega Ja, ja, hec mora bit, če že sončka ni... blažkaa
Pozdravljene. Odločila sem se da danes začnem čisto od začetka in bom vztrajala. Naeema jaz sem tudi iz štajerskega konca, natančneje iz Maribora. Itak jaz nisem uporabljala knjige naslednjih 90 dni, ker mi razpored enostavno ni odgovarjal. Res pa je, da ko sem končala z dieto sem pazila kaj sem jedla potem pa počasi vedno manj in sedaj so spet tu odvečni kg. Čeprav mi bo hudo in težko, ker se bom morala veliko dobre hrane odreči, ampak moram vztrajati, saj sedaj vidim kako težko je drugič spravit kg dol. To moram imet v mislim in upam, da mi bo uspelo. Tako da punce ne dajte se, ko boste zaključile z dieto, ne pustite kg, da pridejo nazaj. Na mene se spomnite, kako sem jaz zavozila, raje se učite na mojih napakah kot na svojih glede tega. Upam, da mi bo z vašo pomočjo uspelo oklestiti 10 kg. tocka
Blažkaa, se trudim. Če mi pa zmanjka motivacije, si pa predstavljam kaka sem zdaj v kopalkah in kaka želim biti na dopustu dvojčica

Haj!

Evo mene, povratnico na forum. Nič ne bom rekla, da jutri pa spet začnem, čeprav vem, da bi bilo dobro. Jeseni 2005 sem shujšala 15 kg, potem pa sem na vzdrževanju še nekaj izgubila. Ampak decembra 2006 sem ga pa začela sračkati, malo preveč sladkega, pa popuščanje pri ločevanju, itd. Kile pa počasi gor! Pa to skoraj brez čokolade (včasih košček temne), brez slanih in mastnih prigrizkov in hitre hrane, s sadnimi dopoldnevi, grenko kavo in čajem brez sladkorja, navadno vodo, donatom, ... skratka, ne vem, kje me je najbolj neslo... Res pa je, da sem opustila sadne in vodne dneve. Toliko za zdaj.

Itak, glede e-knjige pa na zs.

Lep pozdrav vsem! 

jankica
Zdravo, tudi jast se pridružujem. Jutri začnem, sicer težko ampak v upanju da bom res res res zdržala vsaj 1 mesec, potem pa naprej:) Sicer potrebujem spodbude še pa še, mah.... Bom vidla, da si ne bom obljubljala. Bi morda tudi jast lahko dobila to knjigo? LP S
Evo še mal bose :) Sm vidla da me Blaka mal pogreša..hehehe No, pokorno javljam, da se še vedno držim diete, da sm kr prilično pridna (mal za lušte ko so rojstni dnevi sm si kr privoščila), tak da...zdej sm že 14 dni na dieti, pa mam 4 kile manj....pa glede na to, da sm kr grešila ni slabo, a ne? :)) Tolk pač, da sm potešila mal Blažkino firbčnost..hehehe, aja, pa lunco sm mela vmes enkrat, tista je tud kr neki pripomogla), no, pa v torek jo bom spet.... Lepo se mejte...se kej oglasim... čaučka... bosa
Bosa torej, ko je luna (ne glede kakšna-prvi krajec,...) si cel dan samo na tekočini? tocka
Ja ja...tako je....od tiste ure dalje sem 24 ur samo na vodi. Zadnjič mi je lepo uspelo, upam, da mi bo tudi tokrat. Pa v torek fajn pride...se začne ob 14.36, pol pa do srede do 14.36 nč papice :) Bo za zdržat. LP bosa
Bom tudi jaz poskusila. Samo nimam jaz luninega koledarja, da bi vedla za naslednje dni. Obstaja kje to na internetu? YOY tako sma midve danes obe začeli z prvim dnem, boma ena drugo vzpodbujale;) Verjamem da ti bo uspelo;) tocka
Ja, vpiši na najdi si luna...pa sej neki boš najdla....drgač bo pa tud sigurno tukaj ktera napisala, da boš vedela. Ne, ne...jaz nisem danes začela s prvim dnem....za mano je že 14 dni...vzpodbujam pa vseen lahk, če nem pozabla prit sm..hehe LP bosa

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti