Ločevanje živil 90. dni - 5. del
Najlepša hvala;)
tocka
Punce bok. Evo mene na prvem dnevu diete, Moram vam povedat da sem se ob 12-ih najedla zelja z mesom da bom počla.Verjetno mi danes ne bo nič več pasalo pojesti.Za jutri pa si bom pripravla krompirjev golaž, ki ga naravnost obožujem.Zvečer pa bom pojedla kakšno pomarančo.Upam da mi bo uspelo ker volje ravno nimam.Malo me drži samo to da ve tako
PRIDNOOOOO VZTRAJATE. Mi bo mogoče uspelo.Darja kje pa si ti danes. Te sine zopet ne pusti do računalnika. Me pa še zanima ali boste luno delale med ločevalno"
LP YOY
yoy
Komaj sem prišla,grem na fofum pa 16000 novih deklet........,ja kaj ste vse fino jedle med prazniki?
Peljem sina in otroke na trening,ko priden nazaj pa se javim čao
darja-
Sem že nazaj.Res ste pridne,da ste na forumu in se bomo skupaj smilile ena drugi......
Dopoldan sem bila v službi,zdajle sem brez sina in lahko ,kaj napišem,potem pa moram pospravljat in kuhat za jutri,ko me ne bo cel dan tako da ne vem če se bom kaj javila.Imam službene opravke,pa vem da bom živčna in zato moram danes še speči pito,da jo bom nesla s seboj v službo,da ne bom jedla kaj drugega.....,za kosilo pa seveda makaroni,kaj pa druzga....
Blažkaa bog te usliši,da bi mi res kdo dal mal everčkov,bi si potem kaj finega kupila.
Letos nisen šla nič na razprodaje,sploh si nisem veliko kupovala(ja plašč,pa še to ful obtisnjenga),je bil kar drag,zato pa moram dati še teh nekaj kg dol,da ga bom lahko bolj akamot nosila.
Nisem pa štajerka sem čistokrvna dolenjka
Saj je na forumu nekje nazaj vse napisano od kod izhajamo,iz vseh koncev SLO.
Povzetek:
Darja: Sevnica
Sy: Krško
Kristalka: Trbovlje
Limetka: Maribor
Korenzu: Kranj
Valči: Ptuj
HEMA: Škofja Loka
Blažkaa: Velenje
Naeema:Maribor
Zdaj pa sporočite iz katerega konca Slo ste pa ve........,ker smo dogovorjene(a ne Blažkaa?),da bomo imele srečanje,sam moramo imeti še par kg manj ha,ha,ha.
Za enkrat toliko,grem mal delat pa se do 18 še javim ko grem po sina.
darja-
Sporočilo je spremenil(a) darja- dne 18. jan 2008 19:55:17
jankica, HVALA
itak
Darja bok na kakšen trening pa voziš sina.Ti si pa vedno polno zaposlena.Ko bi se še meni tako ljubilo delat in pospravljat po stanovanju.No pa tako se vsaj zamotiš da ne misliš na hrano.
Točka medve pa se vsekakor bomo vzpodbujale da nama bo uspelo
vsaj nekaj kilogramčkov in da ne bomo zaostajale za drugimi.
Veš nimam še čisto prave in močne volje.
LP YOY
yoy
Ja res sem pono zaposlena,zdajle sem zakurila kamin(vmes bi jedla pa ne smem),zdajle grem zamesit testo za pito.......pa pripravit meso za jutrišnje kosilo(kuha mož),pa skuhatmakarone zase.......vmes pa na kulinariko škilim...
Sine hodi na rokomet.Pa ne redno,ker pol šola trpi.
Punce koliko kg pa bi rade shujšale?Bomo potem vse take kot Blažka in bomo kupile hlače št 36,36,36,36,36,36..........
darja-
YOY jaz tudi ko sem prvič začela z tem prehranjevanjem nisem imela volje, ampak boš vidla, ko boš na tehnici opazila, da je že nekaj manj pa boš dobila zagon. Še bolj pa boš imela voljo, ko bodo drugi opazili da te je manj skupaj;) Tako je bilo pri meni, želim da bo pri tebi tudi tak. Misli na to, da boš poleti lahko brez skrbi hodla okoli in se boš dobro počutila v svojem telesu.
tocka
Punce,saj bo boste vidle,jaz sem prvi mesec izgubila 9 kg drugi pa samo 2.....
darja-
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Solata s polnozrnatimi peresniki, tunino in avokadom

Rezanci Tagliatelle na bolonjski način