Ufff, končno mi je uspelo priti na forum. Kako je to lepo, punce, ko se tako razpišete. Dobrodošla yoy (tako je prav, kar takoj začeti), jakopina ti pa kar vztrajaj naprej.

Yoy, za zajtrk lahko poješ 2 jabolki, 2 pomaranči itd. Po dva. Če boš preveč lačna med obroki pa tudi pojej kakšno sadje ali pa kislo zelje. Ne se mučit z lakoto, ker si verjetno ne želiš izgubiti volje.
Točka imam prijateljico, ki je delala ločevalno dieto pred kakšnima dvema letoma. V prvih 90 dneh je izgubila 22 kg, potem pa je kar brez prekinitve nadaljevala z drugimi 90 dnevi. Ampak je imela velike težave. Kg kar niso hoteli iti navzdol. Tako je na koncu izgubila vso voljo. ...sedaj po 2 letih ima še več kg, kot jih je imela preden je sploh začela z dieto

. Že kakšne 4 mesece govori, da bo ponovno začela, vendar ji še do danes ni uspelo.

...kakorkoli, točka, ne obupaj

Vztrajaj še naprej. ...verjetno je to tisto kritično obdobje, ko telo miruje, pol pa boš kg izgubljala kot po tekočem traku. Samo ne izgubiti volje.

Darja, a si ti mogoče s štajerskega konca? Sprašujem, ker si omenila solato z bučnim oljem. ...jaz sem s štajerskega konca in za mene je solata z bučnim oljem ZAKON.

Solata ni solata brez bučnega olja.

Vprašala si, kako bo itak imela vodni dan. Kolikor razumem, bo naredila tako, da bo imela vodni dan na 28. dan, ker je lunca. Na 29. dan pa bo imela sadni dan, ki bi ga po dieti morala imeti 28. dan. ...samo zamenjala bo dneva.
Itak, hvala, za uro lunce. Tudi jaz takšno lunco (od kosila do kosila) najlažje zdržim.
Blažkaa, tudi jaz ne želim izgubiti oblin. Moj ljubi bi znorel, če bi jih. Že sedaj pravi, kaj je meni treba hujšati.

...ampak mislim, da glede oblin ne rabim skrbeti, ker te sem vedno imela

in tudi izgubiti jih ne želim.
Tako, moj Š dan je pri koncu. Jutri pa OH. Njami tortica jutri, ali pa sladoled.... Kaj pa če palačinke??? Yeeee, to bo.

Lahko nočko in lepe sanje...

Naeema