Ojla!
Včeraj ni bilo časa, da bi se javila. Prenatrpan urnik.
Dobrodošle nove članice.
Smrketa ti pa nikar ne oklevaj in se nam kar pridruži z dieto. Saj sploh ni tako težko, kot se zdi.
Itak, vztrajaj še naprej. Mogoče pa bodo drugi mesec tvoje diete šli kg hitreje dol. Mogoče rabi tvoje telo več časa, da se navadi na nove prehranjevalne navade.
Jaz se bom tehtala drugi teden po lunci. ...upam, da se bo kaj poznalo.
Blažkaa, kapo dol
Ti si živ dokaz, da dieta deluje.
De best! ...jaz lahko samo sanjam št. 36 in tudi težko verjetno, da jo bom kdaj nosila. Še nikoli nisem nosila št. 36, ker mi je preozka v prsih
. Pa se ne sekiram zaradi tega. [:)
Vesela sem, da se mi je prebava uredila in, da nimam več občutka napetosti, kot sem ga imela pred dieto. Tako, da nekaj že mora biti na tem, da dieta deluje. Slabe volje tudi nisem. Če prav pomislim imam sedaj prehrano veliko bolje urejeno (obroki), kot prej in tudi bolj zdravo jem in tudi lačna nisem.
Najbolj pa sem vesela, ker imam še vedno voljo. Prej sem jo vedno izgubila po kakšnem tednu.
Tako, danes imam Š dan in bom jedla kosilo in večerjo kar skupaj (pražen krompir in solata). Po službi šibam k mehaniku, ker je začel avto olje točit. ...sicer pa o avtih itak nimam pojma, tako da je prava sreča, da je moj dober prijatelj mehanik, ker bi me v kakšni mehanični delavnici lahko pošteno okoli prinesli.
Lepo se imejte punce in naredite si sonček!
Naeema

. Tako je bila pohvaljena, da sem kar "lebdela" do avta.
Potem sem šla s prijateljico "zajest"
njeno novo službo. Danes imam OH dan zato sem jedla vegetarijansko pizzo. Ja, ja, bilo je zelo njami
Potem sva šli še na čajček in se tako dolgo pogovarjali, da sem komaj uspela narediti kosilo za domače
. Poskusi se držati ločevanja pač kolikor se da, jamraš pa lahko kadarkoli ti "zapaše". Saj smo med drugim tudi zato tu
dvojčica tebi pa vse pohvale. Super ti gre
Naeema jaz sem si kupila hlače št.36. Menda prvič v življenju
Torej tu pa resnično ne želim izgubiti niti milimetra
Se je pa meni tudi prebava (končno) uredila. Na WC-ju sem že stalna obiskovalka vsako jutro
Darja- s tako prehrano kot jo imaš pa ti danes se lahko zgodi, da zelo, zelo shujšaš
blažkaa