Evo mene
Ravno sem prišla domov cela polepšana.
Bila pri kozmetičarki, potem sem pa šla še k frizerki
Na koncu sem bila tako dobre volje in sem zavila še v en butik ter si cela samozavestna kupila hlače ...pazite to....št.36
Saj sem jih komaj spravila gor, ampak
nikomur ne povejte...
Mi bodo za spodbudo, da spravim še kilo-dve dol in jih bom lahko z veseljem nosila.
Resnično sem hvaležna za vse kar se dogaja v mojem življenju.
Skratka, srečna sem, da je tako kot je
Mamica03 in masenka, vama pa hvala za lepe besede. Resnično hvala.
Itak, tebi pa želim še veliko volje in uspeha pri hujšanju. Pa saj veš, da bo šlo. Poglej, jaz sem visoka 168cm, začela sem z ločevanjem 12.novembra s 67kg, vmes veliko in preveč grešila
, pa sedaj tehtam slabih 61kg.
Vidiš, da se da.
Morda pa meni pomaga pri tem mojem ločevanju tudi to, da se zvečer prevečkrat "zatelovadim"
, potem sem pa zjutraj (kljub malim pregreham) še lažja za kakšen gramček
Joj, koliko je spet ura. "Letim" pripravit kosilo, popoldan bomo pa verjetno igrali enko in šah (ta mala hčerkica je postala"zasvojena" s tem, da premaguje atija v šahu). Pa delali domače naloge.
Pa cartali se bomo, saj današnje vreme kar vabi k temu
Tudi ve se imejte lepo
blažkaa
Ravno sem prišla domov cela polepšana.
Bila pri kozmetičarki, potem sem pa šla še k frizerki
Na koncu sem bila tako dobre volje in sem zavila še v en butik ter si cela samozavestna kupila hlače ...pazite to....št.36
Saj sem jih komaj spravila gor, ampak
nikomur ne povejte...
Mi bodo za spodbudo, da spravim še kilo-dve dol in jih bom lahko z veseljem nosila.
Resnično sem hvaležna za vse kar se dogaja v mojem življenju.
Skratka, srečna sem, da je tako kot je
Mamica03 in masenka, vama pa hvala za lepe besede. Resnično hvala.
Itak, tebi pa želim še veliko volje in uspeha pri hujšanju. Pa saj veš, da bo šlo. Poglej, jaz sem visoka 168cm, začela sem z ločevanjem 12.novembra s 67kg, vmes veliko in preveč grešila
, potem sem pa zjutraj (kljub malim pregreham) še lažja za kakšen gramček
Kaj praviš? Suha ko glista, kaj
- pri meni je ravno obratno- ko sem sitna, sem lačna; rešim to s tem, da večinoma nisem sitna
Želim vam lepo in mirno noč
Jaz sem že pojedla dve pomaranči