Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Evo mene Ravno sem prišla domov cela polepšana. Bila pri kozmetičarki, potem sem pa šla še k frizerki Na koncu sem bila tako dobre volje in sem zavila še v en butik ter si cela samozavestna kupila hlače ...pazite to....št.36 Saj sem jih komaj spravila gor, ampak nikomur ne povejte... Mi bodo za spodbudo, da spravim še kilo-dve dol in jih bom lahko z veseljem nosila. Resnično sem hvaležna za vse kar se dogaja v mojem življenju. Skratka, srečna sem, da je tako kot je Mamica03 in masenka, vama pa hvala za lepe besede. Resnično hvala. Itak, tebi pa želim še veliko volje in uspeha pri hujšanju. Pa saj veš, da bo šlo. Poglej, jaz sem visoka 168cm, začela sem z ločevanjem 12.novembra s 67kg, vmes veliko in preveč grešila, pa sedaj tehtam slabih 61kg. Vidiš, da se da. Morda pa meni pomaga pri tem mojem ločevanju tudi to, da se zvečer prevečkrat "zatelovadim" , potem sem pa zjutraj (kljub malim pregreham) še lažja za kakšen gramček Joj, koliko je spet ura. "Letim" pripravit kosilo, popoldan bomo pa verjetno igrali enko in šah (ta mala hčerkica je postala"zasvojena" s tem, da premaguje atija v šahu). Pa delali domače naloge. Pa cartali se bomo, saj današnje vreme kar vabi k temu Tudi ve se imejte lepo blažkaa
Ženske pa ve se obremenjujete s kilogrami???????? Itak,če bi jaz hotela biti taka kot ti bi morala shujšat še 15 kg in ti Blažkaa številko 36 kje si jo kaj našla?????????? Moja kolegica ima tri otroke....in kupuje zase na otroškem oddelku ker drugje nimajo tako malih številk,pol so ji pa hlače prekratke...ima 46 kg. Suha ko glista,tak se vam pa tud ni treba izstradat........ Al ni lepo da ste preveč suhe.Ja to je zdaj najbrž napisan,ker sem vam fovš Pa saj bo tudi meni uspelo a ne????????? Zdaj pa spet letim pospravljat,ker sem spek komaj prišla in šla takoj na računalnik,pa Erik za menoj in reče:"Pa zdej povej kdo je odvisen od računalnika?" Se še oglasim.Čao belle darja-
Živjo! Evo, še ena, ki cvika in cinca in ne ve, a bi se vam pridružila ali kaj bi. Na ločevalni sem že bila - stalno lačna, kile pa so šle dol s polžjo hitrostjo in ko sem nehala ločevati, sem dobila vse nazaj pa še krepko zraven. Ne morem cele teme prebrati, preveč je. Zato prosim tiste dobre dušice, ki redno spremljate, če mi malo poveste: - uporablja katera poleg kakšne tablete za manjšanje apetita (npr. Reductil) ali kakšne za vezavo maščobe (ime mi je ušlo z glave)? - uporablja katera eliptik (orbitrek) še za kaj drugega kot za obešanje cunj - redna vadba? Je kaj efekta? - jaz ko sem lačna sem sitna - se to še kateri dogaja, kako to rešujete? Toliko za danes. Ne morem se prav odločit za dieto in popuščam mojemu apetitu (res bi lahko slona pojedla), ko je treba pa v nakup cunj ali samo mimo ogledala, je pa kriza. smrketa
Darja, pa saj sem ti zadnjič pokazala svojo sliko (no sliko postave podobne moji ). Evo ti še enkrat pa poglej s kakšno postavico lahko nase "navlečeš" hlače št.36 Kaj praviš? Suha ko glista, kaj Ja, potem me pa ne bi bilo tukaj med vami... Smrketa, nič ne cvikaj in ne cincaj ampak začni. Takoj. Ali pa jutri. Glede tvojih vprašanj pa z moje strani takole (malo za hec in veliko za res): - jaz uporabljam šumeče vitaminske tablete (no, do sedaj sem spila 2-3, ker so mi bljak) - doma imam ab shaper, a je že ves čas visoko na omari in me gleda dol; meni se ne da, on pa noče sam delati - pri meni je ravno obratno- ko sem sitna, sem lačna; rešim to s tem, da večinoma nisem sitna Upam, da se nam boš vseeno pridružila ter kakšno besedo tudi zapisala. Ter da ti bo uspelo shujšati toliko kolikor si sama želiš. Pa da kilogramčki ne pridejo nazaj. Nikoli več Želim vam lepo in mirno noč blažkaa
Tole pa so same zdrave sestavine za kosili,sam ne najdem slikic tistega kar jaz rada jem ha,ha,ha........ Zdaj pa lahko noč moram zjutraj zgodaj vstati,ker grem po everčke,naspite se namesto mene........ Sporočilo je spremenil(a) darja- dne 16. jan 2008 20:40:01
Smrketa, točno taka sem bila jaz pred začetkom drugega kroga. Ampak potem sem v glavi razčistila kaj pravzaprav hočem in gre. Sicer je kdaj kakšna kriza, ampak stisnem zobe, včasih seveda tudi grešim. Pa nič zato, bolje hujšati počasi in s tem spreminjati tudi način življenja in prehranjevanja kot pa na hitro in potem pridobiti vse in še več nazaj. Tablete in razni "čudežni" napitki so po moje samo metanje peska v oči in razmetavanje denarja, koristi pa od njih ni, vsaj ne dolgoročno. Nimam pa nič proti kakšni vitaminski tableti, če se mi zdi, da ne zaužijem dovolj vitaminov, ampak pri tej dieti je to skoraj nemogoče. Jaz imam doma stepper, ki bi zagotovo dal boljše rezultate, če bi ga uporabljala več kot enkrat tedensko. Jaz napade lakote rešujem s sadjem ali velikimi količinami vode in čajev, včasih seveda tudi popustim in se pregrešim. Tako da nič preveč ne razmišljaj, ampak začni takoj jutri. Prvi trije dnevi so vsaj zame bili kritični, potem pa gre bolj gladko. Boš videla, da ti ne bo žal truda, ko bodo vidni prvi rezultati. Ko tehtnica vsakič pokaže nekaj manj, je poplačan ves trud. Lep večer še naprej. dvojčica
Jaz sem že pojedla dve pomaranči blažkaa
Dobro jutro vsem,ki hujšate! Tudi jaz sem že pojedla dva kivija. Danes je moj prvi sadni dan. Kakšna kilca je že šla dol,tudi počutim se odlično. Jutri grem v Ljubljano na podelitev diplome (od sina punca me je povabla) in potem gremo nekam na kosilo. Po današnjem sadnem dnevu bo že zapasal kak zrezek z veliko zelenjave in solate. Lepo se imejte,pa brez grehov,prosim! naty
Evo danes je bilo na vrsti tehtanje, tehtnica me je "ubogala", pokazala je 1,5 kg manj. Jupiiii, še 5 kg. dvojčica
hvala za vzpodbudo, blazkaa. kljub temu, da mi gre zelo počasi, ne mislim nehat. zanimivo mi je samo to, da sem prej pojedla veliko več sladkarij in kruha kot zdaj in sem zato mislila, da bo večji učinek, če to zmanjšam. ampak bom še kar naprej ločevala. upam pa, da ni tako zelo narobe, če tu pa tam na forumu pojamram, da mi ne gre tako hitro kot bi želela. saj to ni narobe a ne? danes sem za zajtrk jedla pomarančo, za malico kivi in popila že ogroomno čaja. Potem sem bila 50min na sobnem kolesu in za kosilo zmazala špagete s paradižnikovo omako in zelišči. Kakšno minuto prekmalu sem jih nehala kuhat. So bili res al dente Ampak taki menda manj redijo kot razkuhani sem nekje prebrala. Jutri dobim leg magic. Upam, da bo vreden svojega denarja. bom kombinirala to in sobno kolo, tako da rezultati morajo priti! prvi vodni dan imam naslednjo sredo. takrat se bom pa še zmerila, da vidim, če je na centimetrih kaj več razlike kot v kilogramih kje ste pa ostale danes?? za vikend mogoče spet dobimo nekaj sonca a ne? se že veselim ... itak

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti