Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Bosa ti si pa dobra...... Blažkaa,ja pa smo kar brez tebe klepetale,še dobr da je tule na kulinariki"zgodovina"dogodkov. Danes grem v službo ob 12 20,to je dve uri kasneje in sem se odločila da bom danes naredila...........pa nisem ,pa bom naredila......pa nisem ...in tisto tud ne........ Res sem smotana,še dobr da me ne izselijo,pa saj sem oprala3 stroje cunj(iščem poceni kandidata za peglanje),skuhala za ostalo rajo,podrla smrekico in dala na staro mesto masažni stol,pomila posodo,zakurila kaminček,sinu pospravila sobo,skuhala kompot,pa čaj za kambučo.....saj sem kar vredu a ne?Kmalu pa bom tud jedla.......Zmankalo mi je c...pa me mori ena droga pa mora bit,je pa to kulinarika. Zdajle pa bom šla pod tuš pol pa služit.. darja-
Ti...koliko časa pa ti kuhaš piro? Nisem nikjer našla koliko časa bi blo najbolj fajn..pa je bila zadnjič moja mal pretrda. Drugače jo mam pa tudi rada. bosa
Pa kaj vidite na piri?????? Jaz pa imam rada fižol,sam ko pol pa tolk strelam.....,mi mož ponoči reče :"Saj se bova v lastnem dreku zadušila!" darja-
Blažkaa a bova danes še kaj delali??Doma mislim.Sicer moram v službo,če pa ne bi šla pa bi najbrž tule sedela dokler ne bi prišel sine in me vrgel iz sobe. darja-
Darja, ja kaj bi pa ti še delala? Saj si vendar vse že naredila Jaz sem danes visela na netu, pojedla jabolko (pa en mali košček peciva), spila vsaj dva litra metinega čaja, lulala, ka......, telefonirala, spet malo čvekala s sošolko po netu (gmail), pa spet pila čaj, pa sedaj pišem.....joj, koliko sem pa danes bila pridna. Nič, res si morem privoščiti tudi kaj počitka. Pa s takim tempom bom še shujšala bosa, jaz piro kuham cca.20 minut, pa mi je ful the best blažkaa
Itak, kje si se pa ti zgubla A ZS tudi nič ne preglejuješ blažkaa
Blažkaa ZS darja-
Jaz imam danes OH, pojedla pa sem 1 jabolko za zajtrk, mlince in kislo zelje za malico in malo prej 1 malo pomarančo, za kosilo bom verjetno malo polente ali pa ajdovo kašo nato pa bom šla v fitnes (mal gledat moška telesca in nato zvečer k frizerki, mož je danes varuška, a ni to fino )za večerjo pa danes ne bo nič, ker sem že včeraj preveč sladkarij. Samo toliko da sem se mal vmes oglasila, grem na čaj, (ker kave ne pijem, kadim tudi že 6 let ne , sam hrano moram še omejit ,pol pa bo). s.marinka4
Kako ste pridne, vas je veselje brat. Jaz sem pa tako laaaaaaaačnaaaaaa. Pa še ene tri ure bom, toliko da dam dohtarja skoz....... Sem malo upala, da mi bo katera pomagala in mi prevedla stavek iz nemščine, ki sem ga napisala včeraj dopoldne, pa nič. (saj vem, da je čisto mimo in ne spada v ta forum pa sem vseeno upala) Lepo se imejte Hema
Joj, kako ste pridne, no ja, saj sem jaz tudi, samo semle nimam časa prit. Vodni dan uspel, za kosilo sem jedlagovedino iz juhe in zeljno solato s koščkom kruha, za večerjo bom pa samo solato.ž Jutri pa krompirjeve (tople) kumare. Ne vem, če sem že pozdravila vse nove, se mi zdi, da vidim nekaj novih imen - lepo pozdravljene torej Hema, bi pomagala, če bi znala - sem se nemščine zgleda samo za izpit naučila, pred mnogimi leti seveda, tako da... Kristalka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti