Ločevanje živil 90. dni - 5. del

s.marinka, se bojim, da ne bom mogla veliko pomagati. Sicer sem tudi jaz pred dobrimi 14 dnevi kupila nove. Samo ravno pri gojzarjih nimam problemov ker imam številko noge 44 in pridejo v upoštev samo moški modeli teh pa je koker hočeš. Kupila sem Asolo. Sem zelo zadovoljna. Dvojčica, vode jaz popijem veliko več kot pred leti. Pijem pa vodo, ki jo prinesem v plastenkah od doma (izpod Bloegoša), ker je ta v Šk. loki čisto zanič. Tudi jaz sem imela filter (Brita) in je bila voda precej boljša. Samo čez tisto iz studenca je pa ni. Zdej grem pa kurit kalorije. Imam prost dan in grem na Lubnik. Hema
Hema, prav "foufš" sem ti. Jaz bi bla tudi rajši sedajle na Lubniku, kot pa v službi. Jaz popijem od 1l - 1 1/2 l na dan , če sem v službi, doma pa manj. s.marinka4
Danes je moj zadnji dan pregreh Prazniki in RD je mimo, tako da ta tretji mesec mora biti "brezgrešni".Danes dopoldan sem delala kremšnite za v službo (nekaj je ostalo doma za moja dva). Sama še nisem nobene pojedla, pojedla sem samo nekaj polnjene francoske štruce, ki pa je danes ne bi smela- pa saj bom jutri bolj pridna. Dvojčica tudi jaz popijem veliko tekočine (čaja), voda mi je zdaj pozimi premrzla. Pijem mešanico sadnega in koprive (odvaja vodo iz telesa) pa malo limonce stisnem za boljši okus, pa seveda brez sladkorja. Pri meni je tako, da se moram dva ali tri dni silit, da spijem dovolj, potem pa se mi zdi da sem kar naprej žejna, tako telo samo zahtev tekočino. Lepo mi bodite valči
Sadni dan mi je uspel. Popoldne sem bila veliko zunaj. Najprej sem zlezla na en hrib. Spodaj morje goste megle, gor pa samo sonce, prav spomladansko toplo. Ko sem se vrnila nazaj v meglo, mi je bilo tako žal sonca, da sem šla kar še na en drug hrib. Še dobro da jih imam veliko v bližini Zdaj sem kar malo zmatrana, ampak zadovoljna, ker sem izkoristila lepo vreme. Pa upam, da sem ob tem tudi kak gram špeha pokurila Jaz pijem kar vodo iz pipe in veliko čaja, vsega skupaj 1-2 litra na dan. Če ne spijem zadosti, me začne takoj boleti glava. Hema, na Lubniku je pa fletno a ne. Sem tudi že tam enkrat bila itak
Dobro jutro. Kar EN cel dan je minil,ko se nisem nič oglasla...včeraj sem bila od doma od 7-19h,tak,da se pri nas res nimamo časa kregat. Dieta gre že drugi dan ha,ha,brez grehov danes imam OHdan in bom jedla makarone.. Zdržala sem dva meseca da nisem nič grešila,zdaj se pa kar ne morem in ne morem upret skušnjavam. Njhuje je zvečer,ko gre mož večerjat,da vi njega vidite kako on "zalaga",rečem jaz......pa suh ko glista. Kje pa je danes moja Blažkaa,zudi včeraj je ni bilo veliko na spregled. Kar se tiče bloga,pa je trba sodelovat ne pa brat...... darja-
Dobro jutro! Danes je en tak super dan, končno je pred vrati vikend, čas za razvajanje. Zvečer se dobimo s sošolkami iz srednje šole na ponovoletnem srečanju , jutri pa savna, jupiii. Včerajšnji sadni dan uspel v celoti in počutim se odlično. Zvečer sem šla na en daljši sprehod na en hribček, tako da sem prav prijetno čutila bolečine v nogah. Sem se odločila, da bom tako turo naredila 3x na teden za začetek. Komaj čakam na pomlad, da se spravim na kolo. Danes pa puranji file in zelenjava, še ne vem kakšna. Darja, tudi meni je težko zvečer, ko gledam druge kako se "zalagajo", se mi včasih sline cedijo, sploh ko mi rečejo, če bom jaz tudi. Ampak se ne dam in si mislim, vi se kar "bašite", ko bo pomlad, bom pa vesela, da vas nisem poslušala . Hm ta vikend bo glede diete mogoče malo kriza, ker oče praznuje RD in bo spet obložena miza, pa še torto bom pekla jutri. Lepo se imejte. dvojčica
Dvojčica,vesela sem zate,da imaš čas hodit na hribčke,jaz komaj uspem pospravit in skuhaz pred službo vikend pa itak cel delam.Kje pa si doma da lahko hodiš na "hrib",pod kakšno lepo goro najbrž....... darja-
Blažkaa a ti je crknu računalnik.......? darja-
Ej, ful se trudim poslati en blog gor, a mi ga ves čas zavrača blažkaa
Darja, res sem doma pod Uršljo goro ampak to je zame kar velik zalogaj, tako da pride v upoštev mogoče dvakrat - trikrat letno. Drugače je pa okrog mene kar nekaj takih hribčkov, ki so primerni za nabiranje kondicije. Glede na to, da se mi služba konča ob treh, otrok nimam (še), sem se odločila, da se namesto pred TV, raje kak popoldan ali zvečer spravim ven. Aja, Blažkaa se najbrž še crklja v postelji dvojčica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti