Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Me je že prehitela, ne crkla se več.... dvojčica
Poslano Dvojčica, zjutraj sem pa res bila takole pridna, hi, hi, hi,... Eni pač raje hodijo v hribe. blažkaa
Zdaj pa zares Blog sem že poslala (sicer "jedva"), ampak je šlo. Ampak po pravici povedano, sem tudi jaz upala, da bo tole šlo bolj na izi, pa tudi komentarjev je zaenkrat bore malo. A samo berete, al kaj? Meni je včerajšnji VITAMINSKI dan uspel v polno. Dopoldan sem jedla mendarine in spila veliko čaja, za kosilo sem si "nabasala" solato: koruza, rdeča pesa, stročji fižol in malo šobske zraven (ampak res malo). Popoldan pa pomaranče in granatno jabolko (res je dobra). Pa še več čaja. Pa kalorije sem vseeno "kurila". To je pa razvidno iz prejšnje slikice,.......... Danes je pa B dan. Lušta se mi skutinega bureka, a ga nimam časa delat. Danes grem spet "nogice pretegovat" po butikih itd., a to je že opisano v blogu. Ja, pojdite prebrat Jutri je zame Š dan, a me je dragi povabil v kitajsko restavracijo (povabil ja, da "pokuriva" tisti darilni bon, ki sva ga dobila od brata in njegove punce), saj gresta hčerkici za vikend babici in dediju. Je pa bon vreden 25 evrov, zato bo "bogi dečko" moral pojesti resnično veliko hrane, ker bom jaz samo na rižeku. Če verjamete Vsekakor jutri (ali pojutrišnjem, saj veste kako pozno se ponavadi taka "cartanja" končajo). Prekrasen dan vam želim blažkaa
Ha ha, Blažka dobro si me Ampak eni hodimo v hribe poleg posteljne telovadbe dvojčica
Ha, ha, dvojčica. Ti se kar tolaži blažkaa
darja-, poglej na ZS blažkaa
Ha ha, kakšna prevzetnost. dvojčica
Hej Blažkaa, komaj sem pogruntala kako se odda prispevek, do tam kako se ga komentira še nisem prišla, da o kakšnih slikcah ne govorim.... Odkar se ne grem več diete (še vedno ločujem , ker mi je to prišlo v navado), sem ugotovila da sem pozabila na makarone, tako, da bodo danes pri nas za kosilo makaroni Dvojčica jaz držim s teboj . Hema
Hema dvojčica
Ste pa dobre,saj pri nas tud telovadmo,sam premal hodimo v hribe........ darja-

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti