Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Opomnik Blazkaa, marinka03, itak, s.marinka4, Hema, Masenka, Darja-, dvojčica, Talija, Valči, Korenzu, Sy, Tabina, Tajka, Marjetka Cvetka, modri trak polejte na ZS Bodite aktivne Kristalka
Ojla, Ravno sedaj, ko res ne bi blo treba sem jedla čokoladne bombone, zaseko in suho klobaso, grem mal telovadit, da vsaj nekaj pokurim. Hčera mi je delala skomine in dobri nameni so šli v maloro. Kristalka, hvala za povabilo, sem se prijavila vendar pa nimam sedajle časa, da bi se malo bolj poglobila, kako vse skupaj deluje. Prišla sem do tja, kjer lahko pišeš komentarje naprej pa še ne. Grem, ker me hčera priganja. Lep večer in upam, da ste bolj pridne kot jaz in ne grešite. lp s.marinka4
Dobro jutro. Danes pa je moj dan..........dan B. Zdaj pa gre zares,jedla pa bom paradižnik in feta sir. To kar sem napisala se mi zdi zelo pomembno,ker sem se odločila da ne bom več grešila!!!!!!!!!!!! Jaka fora a ne ?Pa sem se zdaj kar 14 dni prenajedala in danes zjutraj zvagala pa moja vaga spet ne kaže prav a ne?Kar 3 kg je pokazala več kot pred prazniki,pa saj človek ne more verjet,kako telo trpi .........,zaradi naših grehov. Sem se za novo leto odločila,da tudi neham kadit,pa sem se premislila,bom najprej shujšala,pol pa še to nehala,do poletja pa bom vitka in zdrava,sam mal pigmenta bi še mela,ker sem drugače čist brez in sem take lepe blede polti celo leto ha,ha,. čao se še javim darja-
Dobro jutro Evo, darja- me je spet prehitela. A le tukaj gor, ha, ha, ha,... Včeraj sem za kosilo imela pirino rižoto z mešano zelenjavo in rdečo peso v solati. Potem sem pila samo čajčke, no med odmorom na faksu pa sem pojedla en majhen košček peciva Pa še doma enega Sem pa vseeno vesela, da jih nisem "zmazala" še več (veliko več), ker sem od sošolke dobila zelo lep pladenj poln dobrot. Sem ga kar slikala (doma seveda) in ga ob priliki "pripopam" sem gor, da si napasete oči Še zaradi nečesa sem zelo, zelo happy. Namreč, zjutraj mi je tehtnica pokazala samo in le 62,3kg. Yes, to mi delaj Danes imam OH dan, sem si pa včeraj skuhala toooliko, da mi je še ostalo. Je pa zelo okusno (pira z zelenjavo, a ne), pa bi najraje kar to pojedla za današnje kosilo. Pa še sedaj grem na "teren", tako da mi to, da kuhanje odpade, kar odgovarja... Pozdravljam pa itak in se ji "klanjam", saj je (zaenkrat) edina oseba, ki jo jaz poznam (no, ne osebno, ampak dober), ki je med prazniki shujšala. Vsaka čast. Le tako naprej Zaenkrat se poslavljam, tudi ve pa si naredite lep dan blažkaa
blažkaa super ti gre. res si lahko vesela. si moja vzornica ker je tvoja trenutna teža moj cilj. glede na izračun na mojtrener.com je moja idealna teža namreč 62kg. no, tudi pri 65 bi se veliko bolje počutila kot zdaj. Kar se hujšanja med prazniki tiče: živim sama in nimam veliko družbe zato tudi ni bilo priložnosti oz. potrebe da bi veliko jedla. Zaradi izgubljene kile mi seveda ni žal, osamljenost je pa včasih zelo odveč. A ne spada pira pod OH dan? itak
Pozdravljenje! Evo, moram se pohvaliti, da se pridno držim diete in se končno počutim super, vsaj kar se tiče fizičnega počutja. Pravkar pijem en zelo okusen zeliščni čaj, ki pa bi bil z malo sladkorja še boljši. Danes bom imela za kosilo testenine s paradižnikovo omako in rdečo peso, ki jo obožujem. Za večerjo pa sem si kupila ene booožanske čokoladne piškote Izgubiti moram 6 kg, ker sem jih jasno nekaj pridelala med prazniki. Sem že razmišljala, da ne bi začela s to dieto in bi enostavno prepolovila obroke in črtala večerje, ampak vem, da ne bi šlo, ker sem disciplinirana samo, če se držim diete. Poleg tega imam pa težave v službi in potem je lakota še večja. Imam namreč službo oz. delo, ki ga imam v osnovi rada. Ampak problem je v tem, ker delam v manjšem zasebnem podjetju, ki se že več kot pol leta ubada z velikimi finančnimi težavami. Posledica tega je, da plača nikoli ni na rok, ampak jo dobim v več delih, poleg tega zamujajo s plačilom za skoraj dva meseca. Vem, da se bomo izkopali iz te situacije, ampak zelo zoprno je, ker vedno razmišljam ali si lahko kupim to ali ono, ker nikoli ne vem kdaj bom dobila naslednji priliv. Poleg tega odplačujem še kredit za stanovanje. Počasi mi že zmanjkuje živcev in volje in včasih res ne vidim izhoda. Druge službe pa ne dobim, pošiljam prošnje in hodim na razgovore, pa nič. Sicer sem pa delno tudi sama kriva, ker imam nedokončano Ekonomsko fakulteto, se bom morala potrudit in dokončat še leto in pol, ni druge. Ampak za to spet potrebujem denar - začaran krog. Malo sem se razpisala, ampak morala sem se izpovedati. Lep dan. dvojčica
Itak ,kapo dol jaz pa shujšala 12 kg pa med prazniki "fino"jedla...... Danes grem 2 uri kasneje v službo pa namesto da bi kaj pametnega naredila skoz hodim v sinovo sobo.Le zakaj????Dvojčica v kolikšnem času si zgubila 6 kg? Jaz v prvem mesecu 9 v drugem pa kot ti praviš začaran krog......pa še nekaj kg med prazniki nazaj,pa spet začaran krog...... darja-
Darja, pravim, da jih moram izgubiti 6, ker sem jih nekaj pridelala med prazniki, nekaj pa od konca prejšnje diete pa do zdaj. V prvem krogu pa sem jih izgubila 11, vendar se nisem dosledno držala diete. dvojčica
Jaz sem še kar doma. Pijem čajček in preganjam dolgčas, ker grem po opravkih šele po deseti uri (prestavljena ura) Itak, hvala za pohvalo (ostalo sem ti pa na ZS napisala). Glede pire pa imaš prav. Se mi je pa tole že drugič zgodilo (da sem jedla piro na Š dan). Se pravi, da pa danes jo itak lahko jem. Jupiiiiiiiiiiiiii Darja- tebe tudi nekaj na ZS čaka in ker imaš ravno čas, hitro odpiši nazaj Dvojčica, vsaka čast no. Glede službe pa pojma nimam kaj pametnega bi ti lahko napisala. Morda le to, da jaz ne hodim v službo in nimam takšnih in podobnih težav. No, ni ravno pametno... Sem pa imela službo in to zelo v redu delo, dobro plačano, zanimivo, a kaj ko so "šefi" bili za na "luno". Pa sem pustila vse skupaj in si rekla, da bom dokončala faks, uživala z dragim in bila ves čas prisotna ob odraščanju hčerkic ( Bog, kako sem hvaležna, ker mi to zaenkrat uspeva), po diplomi pa se bo že kaj pametnega najdlo. Med tem pa se trudim uživati, se imeti lepo, veliko časa preživeti s puncama, si kaj privoščiti...in življenje gre naprej. Vse lepo in prav, a kaj ko se mi ne da učit. Ampak to je tudi samo trenutno. Lep pozdrav blažkaa
Pozdrav! No, nekaj izkušenj že imam s tem ločevanjem...sam sem pred dvema (ali je mogoče že tri?) shujšala 10 kg...zdaj so se počasi nabrali nazaj...tako da sem od 3.1. spet na ločevanju, danes pa na luni;) No, hotela sem reči samo to, da pira spada v škrobni dan, ko pa je zamleta v moko pa v OH. V glavnem vse žitarice so škrob, dokler niso zamlete v moko, takrat postanejo OH. Tako razlago sem zasledila v eni knjigi. torej...ječmen, pira, koruza, ajda...vse je škrob... ajdova moka, priina moka, koruzna moka....je pa OH. Pa LP vsem :) bosa

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti