Ločevanje živil 90. dni - 5. del

hojla bosa zakaj pa te ni večkrat tu????????? darja-
Bom mogoče zdaj večkrat ;) Klepetam kje drugje, vas pa samo preberem, da vidim kako napredujete :) In? Kako ti? Dans maš B, ane? No, jaz pa na luni danes, se pa veselim kosila (ob 13-ih), ki bo OH (vlivance in solato). Vlivanci imajo sicer jajčka noter, sam sem se prepozno to spomnila, tako da ne bom komplicirala. Kaj boš pa ti dala v usta? bosa
Pozdrav, Bosa,V knjigi ločevalna dieta piše (7 dan spodaj), da spada ajdova kaša v OH, vse ostalo pa dokler ni zmleto v moko pa v Š. dan. Razen, če je v knjigi narobe. se oglasim, ko bo kaj več časa lp s.marinka4
No, zdaj mi pa tud ni več nč jasno. Te pa naj bo OH, samo jaz jo bom še vedno jedla na škrob, ker bo kar moja logika obveljala..hehe Pa ti marinka? Kaj maš danes? bosa
Jaz pa danes jem paradižnik in feta sir...!!!!!!Vam povem da se od tega pa da živet.Zame ni boljše solate,sam fora je v tem da mora biti fete vsaj pol tolk kot paradajza........! Pri dieti seveda ne ampak lahk bi je tud danes dala malo manj pa sem kar drobila not,pol pa ne moreš ven uzet ha,ha,ha...... darja-
Hahaha....sreča, da maš rada to....jaz na B dan raj mesek, al pa skuto, al pa jajčka.... Po 22.urah vode bi mi pa že pasalo neki dat v ta prazn želodec....komi čakam, da se ura prestavi na 13..... bosa
Alo, pa kaj je zdaj to. Vi pa kar brez mene klepetate al kaj Sem mislila, da bom danes terenska, pa so mi uro prestavli z devete na deseto, pa potem na enajsto, sedaj pa kar naj pridem jutri. In tako namesto, da bi se , raje srebam metin čajček in vas berem Darja-, jaz imam tudi rada (zelo, zelo) feto pa paradižnik (pa še kaj zraven) samo mi te kombinacije ob tem mrzlem vremenu nekako ne "potegnejo". Raje imam kaj toplega... Bom pa to jedla poleti, ko bo 40 stopinj v senci Ej, bosa, dobrodošla med nas blažkaa
Pa kaj je zdaj z mojo piro (z zelenjavo). A je dovoljena na Š ali pa na OH dan. No, jaz sem jo itak včeraj jedla, pa še danes jo bom, tako da....Vseeno me "razsvetlite" blažkaa
Serbus blažka! Po moji logiki je pira škrob...pa sej tud ne bo neke štale, če jo boš še dans jedla. Dragč si jo pa lahk daš zmrznit za naslednji škrobni dan....dans si pa kaj OH naredi...ko OH je itak najboljši dan, za tiste ko imamo radi stvari iz moke. Jaz bi na tvojem mestu pizzo, al pa kake testenine. Sicer pa imam tudi sama danes OH, pa sem si prinesla jajčne vlivance, pa solato (jebeš tistih par jajc, ki so noter)...sori izrazu;) bosa
Tako se govori Samo meni je pira takoooooooooooooo zelooooooooooo dobra...Jo bom kar danes za kosilo "eliminirala" blažkaa

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti