Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Marinka,kol kg pa imaš preveč,da tolk migaš.Saj bi tud jaz šla v fitnes,mi je zelo všeč,pa pri nas ni možnosti oziroma najbližji je kar nekaj 10 km stran. Doma imam orbitrek,pa revež nič ne telovadi.Pravi da sam ne more.......... Hema,ti pa pri vsej tvoji kondiciji in turah re3s ne moreš met preveč kg. Jaz če bi tolk hodla,pa še dieto imela zraven bi bila ko Blažkaa-manekenka ha,ha,. darja-
Ja Kristalka a si na lunci,da mi daš mal volje,ker sem že zdajle lačna pa moram zdržat še 27 ur. darja-
taka bom popoldan v službi ko bom lačan........ darja-
Dobro jutro punce Joj, tolk vas mam rada, ko vidim koliko ste se razpisale Ker je moj dragi sinoči bil v službi in sedaj "veselo" spančka ter da ga ne bi motila, sem se kar spravila na čaj s kolegico. Pa so me tam iz vitrine tako mamljivo gledale tortice in ostale dobrote da sem kar par krat pomislila, da bi "planila" po njih, a seveda...nisem Yes za mene. No sedaj sem pojedla dve mandarini zraven pa srebam metin čajček. Mi res paše. Danes sem na Š dnevu in razmišljam kaj bi si skuhala za kosilo. Nekaj od tistih žitaric, ki sem si jih zadnjič nakupila. Kvinojo ali piro? To je sedaj vprašanje Pa malo mešane zelenjave dam noter + rdečo peso v solati. Potem pa ama ama... Kako je že danes z lunco? Začne se ob 12.38. Jaz sem se je imela namen držat, a ker imam danes predavanja na faksu, pa sošolke se srečamo prvič v letu 2008, pa včeraj je bil pravoslani Božič in nas bo kar nekaj prineslo pecivo, bo moja lunca tam po 17.00 uri bolj boga. No, bom vidla. Nič pa ne obljubim. A veš kaj s.marinka4?!?Ti mi pa take lušte s tem svojim fitnesom delaš, da to res ni. Jaz bi tudi "fitnesirala" a kaj ko za "pravi" fitnes nimam "prave" družbe, naprave doma (tako kot darjin orbitrek) pa nočejo same delat . Darja tebi pa milijonkrat hvala za tisto manekensko postavo. Le počakaj, da me vidiš "v živo"... Naj ti namignem le toliko, da izgledam približno takole Grem se še malo učit, ve pa se lepo imejte preostanek dneva blažkaa
darja-, pa saj še imaš čas. "Nabaši" se sedaj dokler še lahko, tam od pol ene pa Huba Buba v usta in boš preživela. No, za silo. A vseeno boš blažkaa
Darja, Ko sem začela z dieto sem imela 66.3 kg pri 175 cm višine.(moja običajna teža je bila prej okrog 62kg) Za marsikoga čisto normalno, jaz pa sem se v enem mesecu (nažiranja sladkarij) tako zredila, da mi hlače razen enih (hvala bogu so elastične) niso bile prav(novih pa ne grem prej kupit dokler ne bo konec diete), pol mi je pa še ortoped zaradi artroze kolena priporočil naj poskusim sklatit kako kilo in vse skupaj je bila nato nekako verižna reakcija in zato sem se odločila za to dieto ( kontrola koliko in kaj poješ). Čaka me še artroskopija kolena in tudi okrevanje in mobilnost je lažja z manj kg Cilj pa mi je, da pridem tam na 57-60kg. Imam drobne kosti in vsaka kila, ki jo imam preveč se mi obesi na r.t , stegna in trebuh. Ko grem v hribe , smučam pa sploh občutim in vem, kje imam kaj preveč. V fitnesu pa sem za ogrevanje najprej 15 minut na orbitreku (težavnostna stopnja 12, kar ni ne preveč in ne premalo) potem sem na različnih napravah in za konec še (5-10 minut orbitreka) skupaj malo več kot 1 uro in predlog ortopeda - miganje, ne sicer kako ekstremno(plezanje...) drugače pa se ne sme človek zasedet. Darja, Kar brez skrbi "zalaufaj" svoj orbitrek in bolj ko ti bo vroče boljši bo rezultat. čao s.marinka4
Zdravo. Vem, da tole tudi pod razno nima veze z hujšanjem, a ste mi najprej prišle ve na misel in sem si rekla, ni vrag, da mi tu ne bodo pomagale. Torej ker se mi o nemškem jeziku tudi sanja ne, bi vas prosila če mi katera pove kaj pomeni tole:Achtung: Ohne Kinnbügel, bei Bedarf bitte extra bestellen. Hvala, hvala, hvala.. A ja, pa lunca se začne čez pol ure, men je pa taščica ravno prinesla en tiramisu iz slaščičarne...... Darja, men kondicije res ne manjka. Imam ta problem, da sem preveč mišičasta, pa malo špehasta. Posledica tega, da sem vedno na kolesu z moškimi in moram vedno dat vse od sebe. In so mi hlače ponavadi čez stegna premajhna v pasu so mi pa prevelike. Pa še velika sem(182cm) Lep pozdrav Hema
Sadno zelenjavni dan mamo danes... mmmm.... malo čiščenja prav pride. Glede smothijev dvojčica se strinjam, so dragi, vendar so zares dobri. V službi sem včasih zares zelo dolgo in pride takšen nadomestek prav in še dobri so. Boljš kot hamburger aneda Skratka trudimo se... do cilja je še dolga pot... hitimo počasi, dieta in gibanje, sprehodek vsak dan, ko pa se otopli pa še kaj več. Kak ste pridne še lunice se držite... dobro prihodnji mesec se bom potrudila Čaubau
pozdravljene! Se vam pridružujem. Ločujem že od 26. 12., pa je šla do zdaj dol samo slaba kila Če po enem mesecu ne bo boljših rezultatov pa ne vem, kaj bom. Res je, da včasih pojem kakšno sladkarijo tudi, ko ni dan za to, ampak ne veliko. Očitno pa se je treba res striktno držat dnevov, če želiš uspeti. No upam, da bo sodelovanje na forumu dodatna motivacija za mojo doslednost pri dieti. vas je pa fajn brati, še posebej če se na doolgo razpišete lp aja: ali katera ve, kaj je najbolj učinkovito za zmanjšanje stegen (imam kar 58cm čez stegno! groza), še posebej notranjega dela. s tem delom imam največ težav. Ali ima še katera te težave? itak
darja- je napisal/a:
Ja Kristalka a si na lunci,da mi daš mal volje,ker sem že zdajle lačna pa moram zdržat še 27 ur. darja-
Seveda sem na lunci, ni problema, topel čaj, da me ne zebe pa kar za silo gre. Zakaj pa moraš zdržat 27 ur - luna rabi samo 24 ur. Darja- ja, luna se res spreminja vsak teden, vendar je hujšanje najbolj uspešno ob prazni luni (mlaj) ali polni luni (ščipu), to pomeni vsake 14 dni. Če bi bila pa rada vsak teden en dan na vodi, potem pa upoštevaj še prvi in zadnji krajec - no ja, to bi bilo pa že malo prehudo. Obljubim, da te bom spomnila na prazno in polno luno en dan prej, ti pa potem izberi, a je v redu? Kristalka Sporočilo je spremenil(a) Kristalka dne 08. jan 2008 17:36:07

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti