Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Tako, vodni dan je uspel,samo danes sem komaj čakala kosilo. Ko pa sem prišla v službo pa me že čaka kremšnita, kos rolade pa ena breskvica. Dve iz naše "ulice" imata RD in sta nas malo posladkale. Jutri še bom tudi malo grešila, potem pa konec neumnosti!!! Zadnji mesec 3MD moram biti res pridna. V decembru je bilo preveč praznikov LP valči
Hema, Mislim, da kar se tiče tistega stavka v nemščini, Pozor, če želite z ročaji (mislim, da gre za nek predmet) ga morate posebaj naročiti, Sicer sem slaba v nemščini, ker v glavnem uporabljam vsakodnevno angleščino. Upam, da sem ti kaj pomagala. Lahko noč vsem, danes sem bla dirkalna s.marinka4
S.marinka, hvala, najlepša hvala. Mi je tudi jankica na zs že sporočila približni prevod, ki si mi ga ti zdaj potrdila. Gre se pa za eno kolesarsko čelado , ki jo hočem imeti in ima ščitnik oz. ga nima za brado oz. za zobe. Pa sem spet čisto ven iz teme. Al pa niti ne, sej bom imela še več motivacije za kolo v hrib porivat, čemur potem sledi spust. Pri tem se pa tudi kurjo kalorije, kajne. Moja lunca je sicer uspela, samo kaj, ko sem jaz en tak trot, da sem si ob 19h ko sem prišla od zdravnika pripravila večerjo: prepečenci-4, nato sem našla v hladilniku še malo rio pate-ja, potem sem si zamislila da bi pila kavo in sem si pripravila kapučino, pa še eni piškoti so mi bili na poti na pot.....potem pa slaba vest...Zdajle sem pa ravno prišla iz telovadnice kjer sem na kolesu pokurila 500 kalorij, mislim....A MA TO KAK SMISEL...koza, to že malo meji na prehranske motnje...... Jutri je nov dan.... hema
še jaz dodajam svoje poročilo včeraj nisem bila skoraj nič doma. dopoldne sem šla malo po razprodajah. sem si zadala, da kupim samo tisto, kar res rabim (pohodno jakno) in nič drugega. pa mi je tudi uspelo, tako da sem zdaj na novo opremljena za pohode v hribe, kar zelo rada počnem. Potem sem šla na kosilo (pica+solata), ki je po 24-urnem nalivanju z vodo in čajem zelo prijalo. Sledil je vzpon na bližnji hrib, da sem takoj sprobala novo jakno Potem pa spanje in to zelo trdno. Ko sem se zbudila sem mislila, da je jutro, v resnici je bila pa ura 7 zvečer. Še dobro da nisem zaspala za službo (nočna) danes imam sadni dan.bom na jabolkih in kislem zelju Pa stehtala sem se. Še vedno taka velika cifra: 69,7 Kje je še želenih 62?? itak
Dobro jutro Evo mene domov. Danes sem na vitaminčkih zato sem šla v trgovino in jo dobesedno izropala. No, oddelek s sadjem in zelenjavo Mi je ta mlajša hčerkica včeraj povedala, da so v šoli jedli granatno jabolko in me vprašala zakaj pa mi tega več ne kupujemo. Pa sem danes kupila 4 sadeže in jih bomo popoldan vsi po vrsti veselo "mljackali". Vidim, da sta se valči in HEMA (končno) oglasili. Huraaaaaaaaa . Upam, da bosta tudi bloge (na naši strani) pisali. Da se bomo imele "res fajn" Darja se danes frizira, kje ste pa ostale s.marinka4, daj "prikradi" se malo do računalnika in kaj lepega napiši. Saj veš, fitnes pa te stvari Kje sta pa bosa in itak Pa Kristalka in ostale? Ene služijo evrčke, druge samo berejo in ne komentirajo, tretje.... Saj res, HEMA , kako je šlo včeraj pri zdravniku? Morda tema za blog Ja pa na čelado ne pozabi. Si se odločila za njo? Jaz se grem še malo potem pa greva s prijateljico "firbce past" po trgovinah, pa za kosilo sva zmenjeni (sem si slabo preračunala tele dneve). Sem se odločila, da si bom naložila par "zdravih stvari" iz solatnega bara in nič več Lep dan vam želim blažkaa
Hoj, itak ! Si me prehitela. Pridna, pridna, ni kaj... blažkaa Sporočilo je spremenil(a) blažkaa dne 10. jan 2008 09:09:37
Dober dan Da še jaz kaj napišem. Na dieto se še nisem spravla, naj kar takoj povem. Saj se bom a prej moram še par stvari porihtat. A vete, da sem zadnjič odprla temo o pisanju blogov, takrat ko sem jo tudi tukaj, a ni bilo pravega odziva. Sem pa hapy, ker punce vseeno imamo svoj blog. Hvala kristalki Se bom tud jaz potrudila in napisala kaj predvsem pa bom vas bom hodla brat. Komaj čakam na Blažkine bloge. in tudi ostale. Kje najdeš te slike Blažka? Jaz se bom tud potrudila in nalepila kaj ko ugotovim kako ta stvar deluje. Adios mamica03
Ojla, danes sem na vitaminčkih. Za zajtrk sem pojedla dva kivija, za malico bosta dve mandarini. Malo me skrbi kako bo, ko pridem domov, če me ne bo preveč lakota napadla, ampak bom že zdržala, moram. Me preveč jezijo tile šlaufki , ki so se mi nabrali. Pa malo bo treba potelovadit, zadnje čase sem kar nekako opustila miganje, bo treba spet začet. Aja, pa včeraj sem malo pretiravala s sladko večerjo . Bom danes bolj pridna. Naredite si lep dan. dvojčica
Pozdravljene, Danes sem tudi jaz na vitaminih, jutri pa imam 1 vodni dan. Včeraj sem se spet "matrla" v fitnesu , saj se hecam ravno prav miganja je blo, sicer res samo 1 urca (nč si nisem mogla oči spočit, ker ni blo nobenga ta pravga) ker sem mela "drene" pa vendarle je blo vsaj nekaj. Danes bom pa spet dirkalna. Hema, ali mi lahko pomagaš z nasvetom, iščem "gojzarje" stari so že zelo pri koncu, problem pa je, ker imam zelo ozko nogo in jih težko dobim, (iskala v Promontani, Igluju, Koali, Pohodniku, Anapurni...) ali poznaš kako trgovino v Celovcu (grem v soboto), ki bi jih prodajala (iščem Mandel ali pa Scarpo- pri nas ni veliko ženskih modelov, pa še tisti , ki so, so bolj za po "borovnice". Iščem sicer take za avtomatske dereze, ker za poleti bodo morale biti še stare dobre, pa vseeno bom morala v doglednem času oboje kupiti. Mal sem šla iz kulinarične teme,v soboto pa bom vidla rezultat 1 mesečne diete (v zadnjem času sem mal grešila) se še oglasim, ko bo kaj časa s.marinka4
Zanima me ali v času diete popijete več vode kot ste jo prej (kot berem, blažkaa popije velike količine čaja, kaj pa ostale?). Kakšno vodo pijete: iz pipe, ustekleničeno ali filtrirano? Jaz popijem kar veliko vode, imam napravo za filtriranje, tako da imam vedno na dosegu čisto vodo, vsako jutro pa v kozarec vode stisnem polovico limone, baje je dobro za raztapljanje maščob. dvojčica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti