Dobro jutro

Vidim, da si pa ti darja- (tako kot si včasih bila ) kar zgodnja in si me končno ponovno prehitela

.
Par besedic še od mene.
Danes sva zmenjeni z mamo, da greva na ženski čvek, saj ona dela popoldan in nikakor ni mogla dobiti prostega dneva, čeprav je Božič

.
Bom nesla gor pol peciva, ki smo ga punce včeraj spekle in škatlo cimetovih zvezdic. Midve pa greva na pijačo kar tako, da sva malo sami in da se lahko "načvekava" čisto po žensko.
Je pa tako pri nas, da bo letos Božič kar "malo boljša" večerja za domačo mizo, le atija bomo imeli zraven, saj mama (kot že napisano) mora delati, brat je pa od letos študent in je v MB.
Joj, jutri pa ima moj bratec rojstni dan...
Pravkar sem pojedla pomarančo pijem pa metin čajček, za kosilo še pojma nimam kaj bo, za večerjo pa...o tem zvečer ali pa celo jutri

Ja, pa še stehtala sem se zjutraj. Trenutno imam 63,1 kg

Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiii, če pomislim, da sem na sredini novembra imela 67 kg. Pa še grešila sem. In to zelo, zelo...
Ja, vesela sem.
Vesela sem tudi za to, ker sem si zadnjič kupila črne elegantne hlače št.38

. Vesela sem, ker mi je bratova punca zadnjič v Atlantisu rekla, da mi kopalke super stojijo (kopat smo se šli skupaj, tako sta se onadva igrala s puncama, medtem ko sva midva "zganjala norčije" v savni

, potem smo se pa zamenjali). Vesela sem, ker sem še bolj samozavestna kot sem že bila, ker me pravi priajtelji pohvalijo, ker sem takšna kot sem.
Ker sta hčerki superca pa ker imam božanskega dragega. Ja,

. Very much.
Pa vesela sem, ker bo moja nova prijateljica (no, ne tako zelo nova) kmalu postala prvič mamica (in mi dela lušte, ampak to je že druga zgodba).
Ups, koliko je ura. Spet sem se zatipkala.
Grem se še malo

, ker imam slabo uro časa do izpita pa ogromno snovi predelati.
Prekrasen dan želim vsem vam

blažkaa