Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Dober dan, Samo na hitrico vam napišem, da danes strašno uživam. Ati nam je naredil zajtrk (zame sveži ananas zelo lepo serviran), nato smo punce spekle zelo dobro čokoladno- rožičevo pecivo, kosilo je kuhal danes ati (puranji file na olivnem olju, pire krompir, špinača, za solato pa nariban korenček s koruzo). Nisem se mogla upreti. Sem pa pojedla zelo malo... Šli smo na sprehod okrog ta velikega jezera in kljub sončnim žarkom prišli domov z zelo blatnimi čevlji Pravkar se igramo spomin (no, jaz trenutno goljufam), nato sledi kopanje otrok, inventura šolskih torbic, ati se je javil, da bo še večerjo naredil (pa ravno danes imam VITAMINSKI dan), me bomo pa cimetove zvezdice spekle. Prijetno popoldne še naprej blažkaa
Blažkaa sam povej kje rastejo takšni moški..........,kot je tvoj. Jaz sem zdajle prišla od tašče(še nisem vošla ),kjer sem seveda spet jedla........ Od jutri naprej se ne premaknem več iz hiše,pa tud če kdo pride,se bom pa zaklenila.Saj to je noro,kot da se ljudje kar merimo v tem kdo bo več pojedel.............. Od tašče pa itak ne moreš iti dokler nisi tako poln,da ona vidi,da ti je že slabo. Grem pod tuš pa mal čajčkat..... darja-
Joj, darja-, taki moški nikjer ne rastejo, če si imela namen kakšnega "utrgati" Je pa to zlata generacija ( moj je letnik 68) in ne vem, če jih še delajo Kar se hrane tiče sem spet "grešnica". Joj, upam, da me ne bodo izgnali s foruma, saj sploh ne "sodelujem" več (t.j. se sploh ne spravim nazaj na 3md). Sem pa zadnjič prebrala en blog v katerem je punca napisala, da ne vidi smisla, da bi se odrekali sladicam oziroma "pregreham", ki se jim reče še pa še... in je to utemeljila s tem, da je to primerjala s sexom. T.j. odreči se nečemu dobremu je tako, kot če bi tik pred orgazmom rekla: dost mam (nekaj v tem smislu). No, jaz sem se odločila, da ne bom imela več slabe vesti in se bom kar držala njene razlage Moji še kar večerjajo zato jaz koristim trenutek in pišem tele vrstice, da mi ne delajo preveč skominov (carski praženec z rozinami , Nutella in med ter mleko). Zadnje dneve sem kar precej "zapackala" telo in mi prebava spet "šteka" zato iščem toaletni papir podoben temu na sliki , da še na WC-ju kaj koristnega naredim (če se že olajšati ne morem). Sedaj grem, kaj lepega pa sigurno napišem zjutraj, potem sem namreč "leteča". vam želim blažkaa
Tako danes pa je tisti dan,ko mora iti vse po starem vrstnem redu. Za zajtrk sem pojedla en kivi in spila kavico z mlekom. Za kosilo bom danes jedla solato s fižolom in prepečenec...... Praznikov je definitivno konec,pa prenažiranja tudi.... Želim vam uspešen dan,se javim predno grem v službo,zdajle pa vsakdanja opravila. čao darja-
Pozdravljene Vsem, ki danes nadaljujete z dieto vse pohvale. Jaz pa sem danes na B.dnevu in po včerjašnjih solatah mi bo prav "pasala" še kakšna druga hrana. Drugače pa sem kar vesela, da je danes ponedeljek in konec turobne nedelje, ko nimaš kaj početi. ( popoldan je minil v igranju kart in prebrala sem eno knjigo). Situacija pri meni bo ta teden v nenehni dirki sem in tja, tako, da bom komaj sama sebe lovila (hvala bogu razprodaje zame ne pridejo v poštev, mož pa bo verjetno šel kupit za hčero nov smuč. kombinezon in pancarje, ker hčera sedaj neverjetno hitro raste) Če pa boste šle kaj na razprodaje pa si vsaj ve kaj lepega kupite in napišite, da bomo druge na tekočem, kaj vse smo zamudile lep dan še naprej s.marinka4
Dobro jutro Vidim, da si pa ti darja- (tako kot si včasih bila ) kar zgodnja in si me končno ponovno prehitela . Par besedic še od mene. Danes sva zmenjeni z mamo, da greva na ženski čvek, saj ona dela popoldan in nikakor ni mogla dobiti prostega dneva, čeprav je Božič. Bom nesla gor pol peciva, ki smo ga punce včeraj spekle in škatlo cimetovih zvezdic. Midve pa greva na pijačo kar tako, da sva malo sami in da se lahko "načvekava" čisto po žensko. Je pa tako pri nas, da bo letos Božič kar "malo boljša" večerja za domačo mizo, le atija bomo imeli zraven, saj mama (kot že napisano) mora delati, brat je pa od letos študent in je v MB. Joj, jutri pa ima moj bratec rojstni dan... Pravkar sem pojedla pomarančo pijem pa metin čajček, za kosilo še pojma nimam kaj bo, za večerjo pa...o tem zvečer ali pa celo jutri Ja, pa še stehtala sem se zjutraj. Trenutno imam 63,1 kg Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiii, če pomislim, da sem na sredini novembra imela 67 kg. Pa še grešila sem. In to zelo, zelo... Ja, vesela sem. Vesela sem tudi za to, ker sem si zadnjič kupila črne elegantne hlače št.38. Vesela sem, ker mi je bratova punca zadnjič v Atlantisu rekla, da mi kopalke super stojijo (kopat smo se šli skupaj, tako sta se onadva igrala s puncama, medtem ko sva midva "zganjala norčije" v savni, potem smo se pa zamenjali). Vesela sem, ker sem še bolj samozavestna kot sem že bila, ker me pravi priajtelji pohvalijo, ker sem takšna kot sem. Ker sta hčerki superca pa ker imam božanskega dragega. Ja, . Very much. Pa vesela sem, ker bo moja nova prijateljica (no, ne tako zelo nova) kmalu postala prvič mamica (in mi dela lušte, ampak to je že druga zgodba). Ups, koliko je ura. Spet sem se zatipkala. Grem se še malo, ker imam slabo uro časa do izpita pa ogromno snovi predelati. Prekrasen dan želim vsem vam blažkaa
Odhajam novim radostim naproti(v službo) lep dan............. darja-
Blažkaa, veliko sreče pri izpitu s.marinka4
Hellou Pri meni danes sadni dan... malo več beljakovin čez vikend, da se telo malo spočije.... A ste že odkrile smoothije.(zmiksano sadje od fructala)... a so ok... ali so primerni za nas? Zmešano je 5 vrst sadja, tako da ni ravno čisto po dieti a ne? Lep dan, Sporočilo je spremenil(a) masenka dne 07. jan 2008 10:56:56
Dan. Kako ste pridne. Tolikoste napisale.... S.marinka, ti si bila v soboto na Ratitovcu, jaz sem bila pa v Četrtek. Ljubljanska kotlina je bila čisto v megli gor je bil pa sonček. V Soboto sva šla pa na Osolnik, samo je padal dež. Drugače sem imela pa prost vikend vreme pa za po...... Jutri bom pa tudi jaz na lunci, ki jo bom pa morala malo podalšat ker imam v sredo ob 18h ultrazvok in moram biti tešč... Dvojčica, kaj je s tabo, si bila kaj pri zdravniku? Upam da se čimprej pozdraviš. Lep pozdrav Hema

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti