Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Haj! Ja Kristalka naj bi bila na vzdrževanju. Zaenkrat samo pazim da dopoldan jem sadje in da se ne nažiram, pa večerje so v glavnem solatno obarvane. Pravo vzdrževanje ozir. ločevanje se začne z 7.1. ko začnem v službo. Pa lunce se bom držala, ne vsak teden ampak polno in mlaj. Včeraj sem bila že na orbitreku in moram reči da sem bila danes polna energije. Sedaj imam tistega tihega tako da se spravim na orbitrek ko gredo vsi spat, ker imam celo proceduro. Kupila sem si Afroditine nogavice ozir. hlače proti celulitu. Namažem se z kremo (amai - intenzivna učvrstitvana krema) si nadenem hlačke in cca. pol ure gonim orbitrek. Zraven lahko v miru pogledam televizijo in nikogar ne motim z hrupom ki ga je prej povzročal moj stari orbitrek(tračni). Ja odvečna koža je moj OGROMEN problem in to bom sedaj poskušala popraviti z miganjem. Tako da novejšo slikco v album dobite čez kakšne dva meseca ko bo malo manj viselo (upam)! Berem da ste ostale zelo pridne in kar tako naprej! Lep večer! any
Večer Joj, jaz sem postala čisto "nora" na tele animacijske sličice. Bolj kot na nadaljevanje diete Kristalka Korenzu S. marinka4, jaz bi tudi . No, saj bom. Poleti. Darja, jaz še vedno čakam na zgodbo o kupljenih škornjih takrat v Celju. Ti pa tako skrivnostna Kje ste pa ostale deklice? Dajte se vsaj malo oglasit no. Jaz sem se danes predvsem (ja, ja, piflarka-saj vem), potem sem šla v našo osnovno šolo pogledat hčerkici kako pridni učenki sta (ravno so imeli telovadbo), saj je danes bil dan odprtih vrat. Joj, kako so bili otroci veseli, da so jih prišli starši pogledat. Nato sem naredila gobovo rižoto+rdečo peso za kosilo, vmes sem spila 1-2 l čaja (saj mi bo šlo, vem) in bila pridna vse do prihoda obiska. Pojedla sem pest arašidov in se spet . Zato pa nisem večerjala Jutri pa OH dan. Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Zaenkrat vam želim lepo nočko blažkaa
LEP DAN Najprej naj povem da sem za kosilo jedla pico ampak ne zelenjavno............pa dajte me mal kregat no,ker se ne morem in ne morem spet postavit na tla........ Mislim da bo jutri bolje,ker imam fraj nedeljo pa bom naredila sadno kupo,imam svoj kivi ki je zdajle ravno pravšnji za jest,pa še prebava se je mal ustavla po vsem tem pršutu. Blažkaa,odgovor tebi:nimam tistih odštekanih škornjev.........ma pa mož nove usnjene čevlje pa sine tudi nove patike.........,jaz pa nič.Tisti so res dobri sem že iskala po netu,da bi jih prilepla pa glih tistih ni v katalogu,so bli pa tol odštekani joj sem jih hotla met......................,ni številke,pa tudi kje drugje vse 39-40 jaz reva pa komi 37 pa se znajdi če se moreš,sem kar popenla.. Sina zanima kje si sklatla tele slikce ker on imama samo take bolj neumne,kot se je izrazil. Naprimer to: ali pa to: darja- Sporočilo je spremenil(a) darja- dne 05. jan 2008 16:02:26
ojla, Blažkaa ali nimaš danes OH dan tako kot jaz in jutri V. dan. Hema: Jaz sem se danes potepala po zasneženem Ratitovcu in blo je superca, padal je sneg, pod nogami slišiš kako škripa sneg, res prava idila. Nisem pa tip človeka, ki bi z veseljem letala po trgovinah in iskala cunjice, (najboljše trgovine so zame tiste športne, sam kaj ko so tam cene katasrofalne- Iglu, Promontana, Koala.....) Zdaj imam 3 mesece mir pred nakupi cunj, da bom vidla kako bo stanje takrat, upam, da bo šlo vsaj nekaj kg dol. Kako pa ste ve preživele današnjo deževno soboto(razen če ste bile kje nad 1000m, kjer pada sneg)? Zdaj grem pa pripravit hčeri večerjo, pa mogoče potem mal knjigo brat (knjige so moja strast sploh zdaj, ko mi ni treba več študirat in jih kar nekaj preberem na mesec. Včasih je noč potem malo krajša ampak nič zato) Lepo se imejte še naprej s.marinka4
Pozdravljene Pa kaj je zdaj to punce? A se vam ne da več pisat al kaj, no?!?! Vidim, da si je v zadnjih 24-ih urah naš forum ogledalo krepko čez 500 obiskovalcev , oglasili sta se pa le darja in s.marinka4... S.marinka4, moj post je od sinoči in tam sem napisala, da imam danes OH dan. In sem ga tudi imela. No ja... Naša družina se je danes odločila za razvajanje in je šla kar v ljubljanski . Zunaj je bilo takoooooo zelooo mrzlo, mi pa smo bili na toplem in veliko plavali (midva sva bila tudi v ). Za kosilo sem pojedla zelenjavno lazanjo + veliko skledo mešane solate, na Trojanah pa sem "pospravila" še en . No vidite, da sem se držala OH dneva. Yes zame Darja-, a pizza je bila vsaj mnjami Če si že grešila... Glede slikic je pa tako, da jih imam kar nekaj shranjenih, nekaj jih pa poiščem glede na vsebino o kateri pišem. Kaj naj še napišem, ker imam občutek, kot bi se šla neke monologe, glede na to, da se (zaenkrat) največkrat oglašam tu gor. Saj res, kaj pa, če začnem pisati kar osebni blog Ja, ja, pri meni je vse možno saj Ja, še to. Jutri bomo punce pekle cimetove zvezdice in spekle eno čokoladno pecivo. Jaz pa imam jutri VITAMINSKI dan in (upam), da ne bom ničesar sladkega nosila preveč blizu ustom. Se bom "šparala" za ponedeljek, ko pa imam tako ali tako B dan. Pa Božiček še enkrat pride. Otroci že sedaj kričiji jupiiiiiiiiiiiiii, jaz pa (po pravici povedano) komaj čakam, da končno. No ja, upam pa tudi na to, da me bo spet obdaroval Mišji lov (film seveda) se je že začel, zato grem ostalim delat družbo. Ve pa lepo spančkajte in še lepše sanjajte P.S. Pa napišite kaj lepega blažkaa
dobro jutro Je že kar dan,ker sem zgodaj vstala.Celo noč me je bolelo uho in nisem nič dobre volje.Takrat ko kaj boli,vsaj pri nas ni nikjer nobenega zdravila... Že kuham kosilo(zajca),ker gre sine ob 11,30 h sošolcu in bomo danes "hitrejši",bom pa popldan lahko malo počivala(vsaj upam). Dieta naj bi bila že v polnem teku.................,jaz pa se kar ne upam zvagat,se bom po sadnem dnevu,ko bom že mal lažja. Blažkaa,res ti nič ne manjka,jaz že dolgo nisem plavala,pa bi morala vsak teden ,ker sem imela operirano hrbtenico(kot otrok). Kristralka spet pazi vnuke......Hema je v službi........Any še počiva od praznikov......jaz pa se smilim sama sebi. To pa je filozofija a ne? Danes ko imam fraj nedeljo,bom pa čepela v bajti in objokavala svet.... Grem kuhat,da ne bomo pozni se še oglasim. darja-
Hellouu punce in fantje! Po treh letih sem pridno pridobila kilograme nazaj in zdaj kaj čem spet nazaj na delo. En teden že pridno ločujem, 2 kg sta manj, zdaj se pridružujem še vam, saj sem že prvič pridno nabirala dobro voljo prav pri vas. Danes bo bolj beljakovinski dan, ker je bil včeraj škrobni in veliko solate in gremo naprej v - Prijetno in lepo nedeljo vam želim. Maša
Pozdravljene! Po dolgem času se še jaz javljam. Sporočam, da nsem pozabila na vas, niti na dieto, ampak že od 2.1 bruham in imam drisko. Ko že mislim, da sem malo bolje, se spet pojavi slabost, tako kot zdajle. Lepo se imejte, se oglasim kaj, ko bo stanje boljše. Pozdrav. dvojčica
Haj! Lepa nedelja ni kaj. Rekla bi da vse prej kot zimska, razen mraza. Pri nas že cel dan dežuje, tako da imam občutek da smo tam nekje konec oktobra in ne na začetku januarja. Včeraj smo imeli obletnico benda in smo se imeli super. Včasih je pa dobro če koga v gostilni poznaš. Smo bili postreženi ko kralji, ker moj sin dela v tej gostilni. Ha,ha vsaj enkrat smo imeli malo protekcije. Juti se pri meni začne aktivno miganje in malo bolj pridno ločevanje. V torek je lunca, a bo katera na vodi? Ob kateri uri se začne? Kristalka je zagotovo na tekočem, a ne!? Ker nimam kaj pametnega počet se bomo danes vrjetno celo popoldne kartali, tako da lep preostanek dneva vam želim! any
Pozdravljene. Vzela sem si čas za brskanje po najljubši spletni strani. Kot rečeno, sem bila včeraj zvečer na manjši zabavi in glej ga zlomka - zalomilo se mi je. Pojedla sem res velik dunajc pa solato, pa prej aperitiv, pa pršut... na koncu belvi rezina - sama sebe nisem prepoznala. Seveda ponoči nisem mogla spat, saj takega nažiranja pa pri meni že eno leto ni bilo - kar naprej sem vstajala, se mi je zdelo, da sama sebe srečujem... groza. Ampak ne bo se ponovilo. Danes mi prav nič ne paše jest, se samo s čaji nalivam. Upam, da bom čimprej spravila to nesnago iz sebe. Ja lunca v torek se prične ob 12.38 = praktična ura - eno rahlo zgodnje kosilce do drugega dne do kosila - ni panike, zdržali bomo. Sicer je pa tudi pri nas turobno, deževno , ničemur podobno vreme. Takšna megla, da nikakor ne grem ven - bom raje tipkala. Kristalka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti