Haj!
Ja Kristalka naj bi bila na vzdrževanju. Zaenkrat samo pazim da dopoldan jem sadje in da se ne nažiram, pa večerje so v glavnem solatno obarvane. Pravo vzdrževanje ozir. ločevanje se začne z 7.1. ko začnem v službo. Pa lunce se bom držala, ne vsak teden ampak polno in mlaj. Včeraj sem bila že na orbitreku in moram reči da sem bila danes polna energije. Sedaj imam tistega tihega tako da se spravim na orbitrek ko gredo vsi spat, ker imam celo proceduro. Kupila sem si Afroditine nogavice ozir. hlače proti celulitu. Namažem se z kremo (amai - intenzivna učvrstitvana krema) si nadenem hlačke in cca. pol ure gonim orbitrek. Zraven lahko v miru pogledam televizijo in nikogar ne motim z hrupom ki ga je prej povzročal moj stari orbitrek(tračni). Ja odvečna koža je moj OGROMEN problem in to bom sedaj poskušala popraviti z miganjem. Tako da novejšo slikco v album dobite čez kakšne dva meseca ko bo malo manj viselo (upam)!
Berem da ste ostale zelo pridne in kar tako naprej!
Lep večer!
any

Kristalka
Korenzu
S. marinka4, jaz bi tudi 
(ja, ja, piflarka-saj vem
. Zato pa nisem večerjala
Jutri pa OH dan. Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Zaenkrat vam želim lepo nočko
, oglasili sta se pa le darja in s.marinka4...
S.marinka4, moj post je od sinoči in tam sem napisala, da imam danes OH dan. In sem ga tudi imela. No ja...
Naša družina se je danes odločila za razvajanje in je šla kar v ljubljanski
. Zunaj je bilo takoooooo zelooo mrzlo, mi pa smo bili na toplem in veliko plavali (midva sva bila tudi v
). Za kosilo sem pojedla zelenjavno lazanjo + veliko skledo mešane solate, na Trojanah pa sem "pospravila" še en
.
No vidite, da sem se držala OH dneva. Yes zame
Ja, še to. Jutri bomo punce pekle cimetove zvezdice in spekle eno čokoladno pecivo. Jaz pa imam jutri VITAMINSKI dan in (upam), da ne bom ničesar sladkega nosila preveč blizu ustom
.
No ja, upam pa tudi na to, da me bo spet obdaroval