član od 20041569 sporočil
Hojla!
Danes je pa res bolj zatišje tu gor.
Sinoči sem gledala eno tako odajo,da me je skor kap.Sem prišla ravno iz službe in sem si privoščila eno žličko viki kreme.Jo tako lepo oblizujem,pa zraven gledam teve,pa mal prestavljam,ko pa sem to videla,mi je tista žlička kar iz ust padla.
Bila je oddaja o krmilcih,na Discovery,je mogoče katera še gledala.
A veste,kdo so to krmilci?
To so moški,ki so jim všeč zeeeeloooo debele ženske.Žensko dobesedno pitajo in bolj ko je debela,bolj jim je všeč,še bolj pa jim je všeč,ta s tem postane popolnoma odvisna od njih,saj reva sama ne more nič,saj sam leži na postelji.Ujetnica v lastnem telesu.
Je kazalo par,mož normaln(po teži mislim,drgač pa za umobolnico),otrok tudi,žena pa štirstokilska.
Je ženska rekla,da se je iz ljubezni pustila tako pitat.Pa taka ljubezen,zraven pa nima nobenga življenja,sej še hodit ne more,seksat pa itak ne,ker ma vse zalito.
Mož jo je snemal,kako skrbi za njo,kako jo umiva,hrani in potem je te videoposnetke prodajal.
To je pa res bolno!
Ja,jaz pa danes brez greha!
Sem si pa za kosilo tudi privoščila pečenega piščanca,zraven pa še veliko solate.
Upam,da vas nisem preveč zamorila,ampak včasih je dobro videt kaj takega,da ne pozabimo,zakaj se trudimo in da naše hujšanje ni le modna muha.
Lep dan vam želi Marjetka cvetka