Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Encijan prav imaš glede sončka. Jaz si pa želim medlo, štiri letne čase, dober zrak, seveda domači kraj in svoje okoli sebe. Kar na jok mi gre. V februarju bom doma in si bom naužila vsega. V življenju sem se naučila ljubiti vreme tako, kot je. Če je dež, je potrebno iti ven. Migla
Hojla, punce! Danes je pa naša morala malo boljša, kot prejšnji teden. Tudi na vreme se moramo navadit, potem pa gre. Me je pa danes kar prestavilo, ko sem nekaj planirala in imela v rokah koledar. Sploh ni več daleč do konca leta. Kot bi mignil, bo tukaj adventni čas, pa Božič in silvestrovo. Še prej pa seveda obvezne fešte. Tega me je najbolj strah, ker se moraš kar naprej zmotavat, da ti ne paše preveč jest. No, roko na srce, včasih paše, potem pa vidiš, da so oči prevelike. Helena, upam da bo s tvojim zdravjem kmalu bolje. Migla, saj veš, da smo ljudje čudni, vedno hočemo nekaj, kar težko dobimo. Mi tebi zavidamo več sonca, ti pa nam našo meglo. Encijan, zavidam ti tvojo trdno voljo. Držim pesti, da se ti plan uresniči. Rmeli, bravo. Kaj pa kaj najin špancir? Lepo se imejte! Gobica
Živjo punce...uf koliko ste spet napisale..sem sprintala in bom doma prebrala. Sem samo par nujnih stvari prišla v službo narest, potem bom šla pa najbrž domov. Imam uroinfekt in jem antibiotike, ter ketonal proti bolečinam, sicer je sedaj že bolje, vendar sem še vedno vsa zanič, rada bi se pa pozdravila do petka. Moja dieta čez vikend oz. sedaj, ko sem bolana bolj miruje kot ne, ker so mi rekli, da moram konkretno jesti, če ne želim imeti še težav z želodcem, tako, da se normalno prehranjujem, malo pazim na kombinacijo in to je to...problem je predvsem, ker moram zjutraj preden vzamem antibiotike nekaj pojest in samo sadje ni dovol, tako da sedaj jem jogurt in polnozrnat kruh. Joj telekomovci ga še kar serjejo z netom...sedaj čakam, da pridejo kabel zamenjat, potem so mi pa obljubili, da bom lahko tudi doma brala in klepetala z vami. Sedaj grem pa hitro še par stvari uredit, potem pa domov počivat. Imejte se lepo! claudia12
Živjo punce, žal bom morala odpovedati srečanje z vami v petek, čeprav sem se ga TAKOOOOO veselila....doma imamo trenutno težave, tako da zdaj ne bom nikamor hodila....saj ne vem, ali je tako prav, ampak vem pa, da če bi šla bi stalno samo razmišljala, da bi bilo bolje, da ne bi!! Res mi je hudo...ampak upam, da mi preveč ne zamerite! Komaj čakam naslednjo žurko....mogoče prvi pomladni dan, oziroma še bolje kak izlet na hribček... Vam pa želim, da se imate super in da potem kako veseljaško fotko objaviti tudi v našem albumu....da bom vsaj malo lahko "zavohala" kak ste se imele luštno!! Lep dan vam želim, Skisana Sarica
Joj Sarica škoda....kaj naj rečem, saj bodo še priložnosti, morda pa se kdaj srečamo v Ljubljani.. LP tuna
Hojla! Tako se trudimo za zdravo življenje, pa nam zdravje kljub temu včasih malo zagode. Ampak me se ne damo. Če doma ne moreš pojamrat, pa pišeš na forum in ti takoj malo odleže. Glede rekreacije pa se mi obeta sobno kolo. Moram malo pobrskati po oglasih, verjetno bom kupila rabljenega. Mož je pri sorodnikih preizkusil en starejši letnik, pa je bil navdušen (zelena luč!). Orbitrek pa mi ortoped odsvetuje zaradi obrabe kolen. Kolesarjenje mi je pasalo tudi takrat, ko so mi kolena kar klecala. Tudi težave s koleni so pripomogle k tistemu kliku za hujšanje. Našim bolnicam želim čimprejšnje okrevanje, vsem skupaj pa veliko dobre volje. jankica
Punce moje drage shujšane in malo manj shujšane Pešačenje v redu uspelo, sedaj pa sem samo lačna, ampak sem morala prej pogledati, kaj je novega na forumu. Na vrsti bo rdeče zelje kot glavna jed in kislo zelje kot solata, glavno, da bo želodček poln. Marjanca, očala so zelo v redu, ampak samo za čitanje in ročna dela, o sončku pa v Mb ni sledu. Zato si moram dan popestriti takole: Lp riba-ribica
Pa zakaj so ponedeljki vedno tako zoprni ?????????????? 4 jabolka se do sedaj pojedla, ko bom v avtu brala pa še zrnje, zvečer, ko pridem domov, pa bom pospravila nekaj kakijev. Nora sem na ta sadež in se moram prav prisiliti, da jih ne pojem preveč. Ali mogoče katera ve, kakšen GI ima ta sadež ? Imejte se lepo, čeprav je ponedeljek, vreme pa gnilo ! marjanca45
EVO MARJANCA ZA GI NE VEM IMAŠ PA TULE OSNOVNE VREDNOSTI KAKIJA - TUDI JAZ GA OBOŽUJEM. Njegova vrednost: 77 Kcal 0,7B 0,5M 19,7OH LP tuna
Jao, Tuna, pa ni tako "nedolžen". Ampak ga bom vseeno še naprej tako rada jedla. Hvala ti za podatke. Šibam domov. marjanca45

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti