Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Zelo pridna si bila Darja - mene je pa na pohodu mož zamenjal. Kje pa si to bila - tudi na našem koncu je ene 3 ure hoje v eno smer, zato sem raje kar doma ostala. Ja prav imaš - danes so še dovoljene sanje, jutri pa je nov dan in zbudile se bomo z dieto v mislih. Tudi jaz si bom naredila Š dan: testenine in solata, kaj pa drugega!? Če bi pa katera prakticirala lunco, je torek dan za tekoče zadeve Kristalka
Joj, kako lep dan je za menoj. Spet Dobila sem dva napovedana in en nenapovedan obisk. Vsi trije pa so bili zelo, zelo "odštekani" Bilo nas je osem punc in samo eden fant( moj dragi). No, ta fant je šel potem v avtopralnico polepšat našega jeklenega konjička, tako da smo bile kar nekaj čase "carice" kar same. Nazdravile smo, se sladkale, pile vinček, kavico in čaje, klepetale in se veliko (in na glas) smejale. Pa darila smo si izmenjale. Otroci (same punce, hi, hi, hi,...) so se igrali družabne igre in se na veliko sladkali ter nam pripravili fuuuuul dober program s karaokami. Joj, smo se smejale Sem pa dobila še en darilni bon za "crkljanje". Tokrat za kitajsko restavracijo, kjer se bova "crkljala" kar oba...Fino, ni kaj A ve pa ne bi nič napisale kaj lepega ste dobile čez praznike, al kaj Jutri je spet delovni dan (no, zame ne), hčerkici peljem v šolo potem sem pa že zmenjena s prijateljico, da greva skupaj k frizerju in na pijačko (najbrž čaj). Komaj čakam.Da se bom postrigla... No, jutri se bom pa tudi jaz vrnila na "stare tirnice" kar se prehranjevanja tiče. Samo ne vem s katerim dnevom začeti. BELJAKOVINE ??? Sem pa zelo vesela, da je v torek lunca (Kristalka, hvala), ker mi bo prišla kot naročena, saj v ponedeljek praznujemo Božič (ja, ja, že spet) in bo verjetno kak odojek "padel" tudi v moj želodček. Pa sarma je ponavadi na mizi. Pa različne sladice. Pa še kaj. Joj, a bo že kdaj konec praznikov Upam, da se boste od jutri naprej spet bolj pogosteje oglašale tudi ostale "forumašice", sedaj pa vam želim le lahko in mirno noč blažkaa
Pa še eno vošilo za lepši začetek dneva blažkaa
Dober dan punce! Tako prazniki so mimo, polni grehov(kulinaričnih). Danes sploh nevem, kateri dan je na vrsti, tako, da sem si kar sama določila sadni dan. Na vago pa ne grem Moram iti sem v službi, še se oglasim. Lp valči
Pozdravljene Danes je moj že 21.dan in v glavnem sem se kar držala dnevov s tem, da je bla vmes v zadnjih 3 dneh samo ena tortica in nekaj kosov mišk (5)izven plana. Danes pa sem že v utečenem ritmu in začnem z fitnesom, drugače pa sem kar uživala (hribi, turno in alpsko smučanje) vsak dan se je nekaj dogajalo, da mi je včeraj kar pasalo biti doma in stvari spraviti v red. Kar se pa tiče novoletnih daril, si jih pri nas ne poklanjamo si pa kot družina čez celo leto veliko privoščimo in ob novem letu si zato zaželimo vse najlepše. Obdarimo pa svoje prijatelje s simboličnimi darili, ki so malenkostni in so samo znak pozornosti. Blažkaa, ja danes imaš B.dan, ker sem startala z istim dnevom kot ti vem, da sva po dnevih na istem, po 3md dieti pa si že daleč pred mano. Lep dan želim tako tistim v službi, kot vsem , ki še uživate doma s.marinka4
Pozdravljene. Kot rečeno, imam danes Š- dan in sem na testeninah in solati- Jutri sadje in obvezna zelenjavna juha. Kar pa zadeva darila, je bil pri nas december res pester. Moj rojstni dan sovpada z Božičkovim, obeležila sem častitljivih 60 - ne, nič jih ne skrivam, ne tako, ne drugače. Za Silvestra pa je padla 40. obletnica poroke- smaragdna se ji reče. Torej, vzrokov za darila dovolj, tudi dobila sem kar nekaj vrednih. Najdragocenejši je seveda prstan od moža, najljubše pa od hčerke: 8-dnevno razvajanje v Soteliji v Podčetrtku, kamor z možem odhajava 13. t.m. Pod smrekco pa se je našlo še nakaj uporabnih darilc, bolj je šlo za ceremonijo ob družinskem odpiranju zavitkov. P.s. Blažkaa, Cloneya pa ne dam Kristalka Sporočilo je spremenil(a) Kristalka dne 03. jan 2008 14:01:04
Kristalka na š dan je fižol na OH dan pa testenine!!!!!!!!!!! Najbrž si se mal zmotla. Blažkaa Clony je pa tak že moj ha,ha,ha. Sem ravno prišla domov iz službe... darja-
Darja hvala - napisala Š, jedla pa OH. Zgleda, da sem še malo praznična. Kristalka
Ha,ha pa si se še ti mal zmotla.....,neki bi pa rada vprašala,prosim poglej Zs. darja-
čer Nima časa oziroma ne pridem do računalnika,sicer se pa nimam kaj hvalit ker še nisem na pravem tiru za 3md,se najbrž peljem proti Ljublajni ha,ha.Sem pa si zdajle skuhala riž in mal zelenjavne omake za jutri,ker je treba nadaljevati tam kjer sem iztirla,to je pred Ljubljano........ Mal heca ne škodi a ne?Res še nisem začela,kjer sem končala,pa kaj bluzim kar neki govorim namesto da bi napisala,da žrem vse po vrsti....... Jutri je nov dan,če pa bi novo leto začela z dieto,bi pa mogla hujšat celo leto a ne? Blažkaa,si že na pravem tiru al se pelješ za Celje? Zgleda da so Kristalka in Marinka najbolj pridni........ Hema zdaj pa je praznikov konec boš pa najbrž mela mal časa da se javiš?? darja-

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti