Joj, kako lep dan je za menoj

. Spet

Dobila sem dva napovedana in en nenapovedan obisk. Vsi trije pa so bili zelo, zelo "odštekani"

Bilo nas je osem punc in samo eden fant( moj dragi

). No, ta fant je šel potem v avtopralnico polepšat našega jeklenega konjička, tako da smo bile kar nekaj čase "carice" kar same.
Nazdravile smo, se sladkale, pile vinček, kavico in čaje, klepetale in se veliko (in na glas) smejale.
Pa darila smo si izmenjale

.
Otroci (same punce, hi, hi, hi,...) so se igrali družabne igre in se na veliko sladkali ter nam pripravili fuuuuul dober program s karaokami. Joj, smo se smejale

Sem pa dobila še en darilni bon za "crkljanje". Tokrat za kitajsko restavracijo, kjer se bova "crkljala" kar oba...Fino, ni kaj

A ve pa ne bi nič napisale kaj lepega ste dobile čez praznike, al kaj

Jutri je spet delovni dan (no, zame ne

), hčerkici peljem v šolo potem sem pa že zmenjena s prijateljico, da greva skupaj k frizerju in na pijačko (najbrž čaj

). Komaj čakam.Da se bom postrigla...
No, jutri se bom pa tudi jaz vrnila na "stare tirnice" kar se prehranjevanja tiče

. Samo ne vem s katerim dnevom začeti

. BELJAKOVINE ???
Sem pa zelo vesela, da je v torek lunca (Kristalka, hvala

), ker mi bo prišla kot naročena, saj v ponedeljek praznujemo Božič (ja, ja, že spet

) in bo verjetno kak odojek "padel" tudi v moj želodček. Pa sarma je ponavadi na mizi. Pa različne sladice. Pa še kaj.
Joj, a bo že kdaj konec praznikov

Upam, da se boste od jutri naprej spet bolj pogosteje oglašale tudi ostale "forumašice", sedaj pa vam želim le lahko in mirno noč

blažkaa