Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Dan. Končnoje tu ta tako pričkovani dan. Končno, pravim tudi jaz, ker se bo končno vse umirilo. Vsem, ki praznujete (jaz ne), želim lepo leto in ne pozabite: bljižnjemu, svojim dragim in vsem okrog sebe delajte dobro vse leto, ne samo teh nekaj dni. Hotela sva iti v mesto, pa imava dve muci, ki danes nadvse trpita in sta tako zbegani in preplašeni da bova kar doma. Prav komaj čakam da se ta vojna umiri. Živali pa tako trpijo. Tudi tiste divje, pa ptice...... Jutri greva pa spet v hribe, jaja Pa moj lubi se je odločil, da jutri začne hujšat . Se je prejle tehtal pa je mal čudno pokazala. Pravi da mora izgubit v dveh mesecih 10 kg. No bomo videli. Čim manj mačka jutri zjutraj želim. Hema
Darja, Kristalka najlepša hvala za voščilo.
Dobro jutro v letu 2008 vam voščim Pravkar smo prispeli domov, jaz (odvisnica) pa takoj napisat vtise. Bilo je super, noro, resnično lepo, sproščeno,...skratka, vsi smo zelo uživali Samo še tole misel napišem pa se grem stisnat k dragemu, da na najin način začneva leto, ki se je šele dobro začelo : BOGAT JE TISTI, KI JE V SRCU IN DUŠI ZADOVOLJEN. VSE NOVO LETO VAM ŽELIM TAKŠNEGA BOGASTVA... Prijetne sanje in resnično lep začetek novega leta, leta 2008, vam želim blažkaa
Vse naj...naj....boljše in najlepše v novem letu. Naj vas spremljata sreča in zdravje, ter se vam izpolnijo vse želje, še posebaj tiste skrite! valči Sporočilo je spremenil(a) valči dne 01. jan 2008 10:06:35
Vsem,ki mi niso poslali novoletne čestitke, naj se podre jelka, dedek mraz naj se jim poserje na štedilnik, bolhe naj jim požrejo psa......vsem,ki ste mi zaželeli vse naj v letu 2007, pa sporočam,da se ni nič uresničilo in naj mi za 2008 raje pošljejo gotovino. Vse najlepše iz srca vsem,ki ste prebrali to voščilo...... Tisto,kar želim sebi,želim tudi vam.... Srečno 2008!! darja-
Dober dan. Pa smo vstopili v prestopno leto, polni optimizma, smelih načrtov in dobre volje. Eni bolj, drugi manj mačkasto - kakorkoli - ne paše mi danes drugega kot čaj, tako da dvomim, če bom sploh kaj jedla. Malo bo treba na svež zrak pa se bom verjetno bolje počutila. Samo mojim še kosilo prej postrežem, potem pa grem - nasvidenje. Kristalka
Hajli - hajlo Zbudili smo se v novo leto malo pred poldnevom, zajtrkovali (jaz samo 3 mandarine), sedaj pa sta punci še vedno pod vtisom novoletnih daril, dragi se preteguje na sedežni, jaz pa papcam baklavo Res, ni mi pomoči. Priznam. Vsem skupaj želim resnično lep prvi dan v letu 2008 blažkaa
Spet jaz Polna sem vtisov... Namreč, šli smo na sonček (t.j. sprehod), potem smo se sankali in kepali (no, nakepana sem bila samo jaz), nato jaz domov pripravit kosilo (mimogrede, bilo je) preostali družinski člani pa so si privoščili še malo uživanja na snegu. Pridejo domov, se najemo in se greva midva malo stisnat na sedežno (jaz sem že lepo v pižami) ko zazvoni . Se spogledava, grem pogledat kdo je in...skoraj padem na ritko. Par katerega otrok hodi z najino starejšo deklico v šolo nas je prišel "malo pogledat". Sledi "brzinsko" pospravljanje in skok v krilo ter majčko, nakar se oni "pojavijo" pred vrati. Da se razumemo: z njimi smo si samo zdravo za zdravo in morda besedo ali dve o šoli in to je to. Nič več. Sedaj pa so tu. Čakajo, da vstopijo. Z razkazovanjem stanovanja in prostorov v njem prebijemo prvotno "zadrego", nato sledi kavica, pa počasi pijačka, pa baklava, pa nam "gospod" priklopi moje novoletno darilo (jupiiiiiiiiiiiiiiiiii, končno sem dobila tisto multifunkcijsko napravo - tiskalnik, skener, fotokopirc ; on pa bon za finsko savno + jakuzzi za 2 osebi -upam, da bo povabil mene, ha, ha, ha,...), se fuuuuuul zaklepetamo in kar naenkrat je ura 19.15 in se oni odpravijo domov. On: zanimiv, miren,bolj tihe "sorte" (dokler se ni sprostil), razgledan, preudaren,.. Ona: zelo družabna ( yes, to je pa "moj tip"), mirna,nežna, prijazna,materinska, hitro najde temo za pogovor, zanimiva, odkrita, pozitivna in verjetno še kaj Dober začetek leta, ni kaj... Ja, pa še nekaj se me je danes "dotaknilo". Ko prideta punci gor s sankanja (ati je nesel sani in boba v klet) mi pristopi mlajša in reče: Mama, zakaj je naš ati vedno takoooooooooooo zelooooooo prijazen? Sem mislila, da me bo "razneslo" od veselja, sreče, ponosa,.... Še sedaj imam njen stavek v ušesih... Hvaležna sem za vse kar imam Želim vam mirno noč blažkaa
Bliža se konec, dovolj je , treba se bo vzet v roke,se malo (razen redkih izjem - Hema) . Jutri je nov dan, treba bo in se , dovolj je blo crkljanja (Blažkaa). Kristalka
Lepo pozdravljeni....... Pa sem prišla do računalnika,saj ni bil skoz zaseden,samo jaz nisem imela časa. Včeraj smo bolj poležavali,pa nekaj obiskov se je prikazalo.....,danes pa sem že ob 8 šla na novoletni pohod(3,5 ure),in sem zdajle izpod tuša..... Bila je lepa zimska idila,in upam da se je kak kg stopil. Ko sem stopila na vago bi se kar zjokala.Tolk truda pol pa nekaj piškotov in se vse zj..! Danes na pohodu nisem do enih nič jedla,potem pa smo dobili golaž in to je to za B dan . Za danes sem s hrano zaključila,jutri pa Š dan in nadaljujem po ustaljenem redu. Kako pa je vam kazala vaga med prazniki. Blažka,ti pa tvoja baklava.....Kar se tiče obiskov imam pa tudi jaz za nekaj časa dovolj. Sva z možem pred 5 dnevi načela pršut,pa ga že polovica manjka,tolk ljudi se je zvrstilo Sem se jezila ker je kupil cel pršut pa smo ga pojedli(so) že sigurno 4 kg. Sem pa kupila tudi 4 kozarce oliv....pa je sam še eden. toliko o naši lakoti,ve pa da od jutri naprej ne grešite več. Kar poglejte kako lepo nam je narisala Kristalka.... lep dan darja-

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti