Spet jaz

Polna sem vtisov...
Namreč, šli smo na sonček (t.j. sprehod), potem smo se sankali in kepali (no, nakepana sem bila samo jaz

), nato jaz domov pripravit kosilo (mimogrede, bilo je

) preostali družinski člani pa so si privoščili še malo uživanja na snegu.
Pridejo domov, se najemo in se greva midva malo stisnat na sedežno (jaz sem že lepo v pižami

) ko zazvoni . Se spogledava, grem pogledat kdo je in...skoraj padem na ritko

. Par katerega otrok hodi z najino starejšo deklico v šolo nas je prišel "malo pogledat"

.
Sledi "brzinsko" pospravljanje in skok v krilo ter majčko, nakar se oni "pojavijo" pred vrati.
Da se razumemo: z njimi smo si samo zdravo za zdravo in morda besedo ali dve o šoli in to je to. Nič več.
Sedaj pa so tu. Čakajo, da vstopijo.
Z razkazovanjem stanovanja in prostorov v njem prebijemo prvotno "zadrego", nato sledi kavica, pa počasi pijačka, pa baklava

, pa nam "gospod" priklopi moje novoletno darilo (jupiiiiiiiiiiiiiiiiii, končno sem dobila tisto multifunkcijsko napravo - tiskalnik, skener, fotokopirc

; on pa bon za finsko savno + jakuzzi za 2 osebi -upam, da bo povabil mene, ha, ha, ha,...), se fuuuuuul zaklepetamo in kar naenkrat je ura 19.15 in se oni odpravijo domov.
On: zanimiv, miren,bolj tihe "sorte" (dokler se ni sprostil), razgledan, preudaren,..

Ona: zelo družabna ( yes, to je pa "moj tip"), mirna,nežna, prijazna,materinska, hitro najde temo za pogovor, zanimiva, odkrita, pozitivna in verjetno še kaj

Dober začetek leta, ni kaj

...
Ja, pa še nekaj se me je danes "dotaknilo"

. Ko prideta punci gor s sankanja (ati je nesel sani in boba v klet) mi pristopi mlajša in reče: Mama, zakaj je naš ati vedno takoooooooooooo zelooooooo prijazen?
Sem mislila, da me bo "razneslo" od veselja, sreče, ponosa,...

.
Še sedaj imam njen stavek v ušesih...
Hvaležna sem za vse kar imam

Želim vam mirno noč

blažkaa