Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Joj, Blažkaa jaz komaj čakam da bo konec teh praznikov, da se bo končno vse normaliziralo - z mojo dieto vred. Tebe pa čaka še kar nekaj praznikov - booogaaa. Jaz sem danes kočno uspela spet malo zadihat gorski zrak. Sva šla na Roblek. Še jutri sem "frej" potem pa spet rabatat... Moja dieta------ to je pa tako, 2.1.2008 bi morala imeti zadnji vodni dan. pa sem v zadnjem tednu vse tako zmešala, da sploh ne vem kje sem.......Zato sem se odločila za Naslednjih 90 dni, se pravi za vzdrževanje...Pa lunic se bom držala. Lahko noč hema
Pozdravljene vse. Najprej Blažkaa hvala za tako lepo voščilo. Pravilno ugotavljate - ni da bi se človek v teh dneh pretirano mučil z dieto - tu pa tam malo, če se da. Jaz sem si za vse grehe za včeraj zaukazala luno, pa sem zdržala do 6. zvečer (morala bi do 3. zjutraj), potem smo šli na obisk in seveda sem morala jesti - sladko - kaj pa drugega. Čim pa s tem pričneš, potem pa želodec kar hoče še in še, očke pa še več. Danes sem se že malo disciplinirala, za zajtrk sem popila stisnjen grape, za kosilo samo zeleno solato, zvečer bom pa še kakšno sadje - jutri moram biti nazaj na starem tiru. Za novoletne praznike ga sigurno ne bom tako biksala, ker je potem zelo težko popravit - sem večino potic, piškotov in drugih pregreh že kar razdala, tako da me vsaj doma več ne špika. Pridne bodite in lepo se še imejte. Kristalka
LP Kristalka imaš kar prav,dieta med prazniki ne vžge,sama bi že nekako zdržala,če ne bi bilo treba hodit okoli,pa če ne bi skoz nekdo visel na vratih. Danes sem bila že v službi pa namesto da bi za kosilo jedla makoarone.......sem seveda vse druga. Blažkaa,ti prazniki te bodo pa pokopali,pa ne tebe ampak tvojo dieto......čez 14 dni pa se bomo tule vse tolažile pa zakaj smo tolk jedle,pa zakaj smo ubogale druge,pa zakaj je bilo treba ........... Fino ne ? Nam vsaj tule na forumu ne bo dolgčas. Grem s psi na sprehod da izločim kalorije,ki sem jih danes pojedla Lep dan čao darja-
Evo mene Dopoldan sem kolikor toliko bila "pridna", saj nisem pretirano jedla, se pa zato na obisku pri družinskih prijateljih nisem mogla ubraniti obloženi mizi in sem pojedla malo pršuta, sira, oliv, par koščkov domačega kruha, košček sveže paprike, paradižnika, nato pa še sarmo in na koncu baklavo. Smo se pa dopoldan veliko sankali in dolgo, dolgo zmrzovali na snegu. Nekje sem prebrala, da telo porablja veliko kalorij, če je na mrzlem...zato sem se pustila tudi nakepati, hi, hi, hi,... Za jutri smo pa povabljeni k prijateljem na "oreng froštek". Joj meni Nič, se bom stehtala ponovno po praznikih in začela lepo "jovo na novo" Lahko in mirno noč vam želim blažkaa
Pozdravček vsem No jaz sem bila pa zadnje dni tako aktivna, da mi je časa zmanjkovalo na vsej črti. Zato mi niti ni bilo težko upoštevati "urnika", čeprav sem namesto malo sadja pojedla malo več sadja enako za meso, Sem pa zato vso odvečno hrano pokurila, saj sem veselo "lazila" po lažjih hribih.(Kriška gora, Tromeja, Petelinjek) Danes in jutri sem spet v službi, kar je po svoje kar vredu, ni pretirano veliko dela, gužve ni na cesti, po trgovinah pa se mi ne da hoditi, ker se "folk" obnaša kot, da morajo vse pokupiti pa če rabijo al pa ne.( v Ponedeljek sem morala v Merkur- Kranj po likalno podlogo in nisem imela kje parkirat, kupila sem samo to in odšla domov Blažkaa, Darja ,Kristalka ne se sekirat, če je blo ali pa bo, česa preveč, boste pa pol bolj pridne Hema, si pa pridna (Roblek je tudi meni "fajn "turca sploh iz Zelenice skozi Bornove tunele in čez Preval) No za zjutraj je dovolj, uživajte v današnjem dnevu in lep dan vam želim s.marinka4
Lep popraznični dober dan! Blažka tudi jaz priznavam, da sem grešila med prazniki. Pa mi ni prav nič žal. Nisem se najedala ampak sem dneva kar pomešala, zato pa sem danes na sadju. Se pa moram vseeno malo pohvalit. Ko sem na božič oblekla črne elegantne hlače, sem bila taako vesela, da ne motem povedat. V pasu so mi bile kar 6 cm prevelike. To pa je že nekaj a ne?! S tem da sem grešila, sem pospešila prebavo, tako da je to tudi nekaj pozitivnega. Lep dan vam želim valči
Pozdravljeni Za "oreng froštek" pri prijateljih sem pojedla veliko in preveč. Ogromno popečenih tostov, veliko bifteka, pršuta in sira ter nekaj rezin kuhane slanine. Na koncu pa še orehova potica. In skodelica čaja. Edino normalno v celem dopoldnevu. Ups, čaj je bil z dodanim medom Doma je možek za kosilo spekel "hude" palačinke in sem še teh nekaj namazala z Nutello. Saj vem. Kot bi rekla moja nekdanja friendica: tebi pa ni pomoči. Če pa tako rada jem. Pa še prazniki so. Jaz pa sem "itak hot" tudi če vsake toliko veliko pojem. Tako pravi moj dragi. Jaz pa mu vsekakor verjamem... Popoldan smo spet drsali, sedaj sem pa skuhala golaž, da ga bo ati lahko jedel jutri za kosilo, me pa za jutrišnjo večerjo, saj gremo punce (pet punc na kupu bo, zato upam, da bo vsaj snežilo) v Pravljično deželo pogledat. Menda se bomo tudi s kočijo peljale. Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiii, komaj čakamo... Ja, pa še po trgovinah bomo "gužvo" delale Imejte se tudi ve lepo pa oglasite se še kaj blažkaa
Dober dan. Kje pa ste danes. A s te kaj evrov natepežkale? Jaz nič pametnega ne počnem - brskam po netu, če se kaj koristnega da prebrat - mogoče tole: http://lifestyle.enaa.com/prikaziCL.asp?ClID=16683 Kristalka
lp Evo tu sem sam ne dohajam vse zjutraj vstajam že ob 5,30 da pospravim in skuham.....pa služba do zvečer. Je pa pri sinu en prijatelj že drugi dan pa po pravici povem da ne pridem do raćunalnika........ Dieta bolj tako tako ker tudi nimam časa zase posebej kaj naredit,v službi pa tudi ni časa da kaj pripravim . Hema si še živa al si kje pod kakšno polico omagala. Deklice želim vam lep večer jutri imam fraj soboto,grem v Celje ker sem si zaželela ene dobre škornje....pa se vam javim popoldan pa še sine bo sam in si bom lažje izborila mesto za računalnikom.. lep večer darja-
pozdrav vsem Danes pa niste nič kaj zgovorne, oz. imate verjetno bolj lepe opravke Jaz pa sem danes na OH, pa se mi zdi, da je blo mal preveč vsega, z: 1 hruška m: zelena +paradiž. solata (služba) m: 1 jabolko (služba) K: 2 silvova cmoka, 3 kokosove kroglice v:1 košček potice, 5 malih keksov V službi moram pojest sadje al pa solato, ker je drugač kriza. 3 obroki, so mi premalo, Rajši jih razdelim na 5, ker imam tako skoz občutek sitosti in pazim na razmake med urami, ne jem pa po 20 uri. Sicer pa je moj 15 dan in 15 dni nisem probala čokolade, kar je zame rekord in po pravici povedano jo tudi nič ne pogrešam. Sicer pa z eno izjemo-( na žurki sem na B dan pojedla malo grmade in kos potice), se nisem pregrešila in mešala dni med sabo tako, da jih kar upoštevam. Ja kuhanemu vinu posebno sedaj pozimi pa se ne morem upreti, kozarec zvečer prav paše, če že ne pijem kave, imam pa vsaj to za razvado. Kile? Kaj pa vem, se nič ne tehtam bom po vodnem dnevu vidla kako je stanje.Edino, kar sem opazila, da malo lažje zapnem hlače. Kako pa se ve kaj držite 3md? Zdaj me že podijo z računalnika, zato se imejte še naprej lepo. s.marinka4

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti