Dober večer tudi od mene

Nocoj pa nimam kaj posebnega za napisat, ker se ni zgodilo "nič takega"

. Pač nedelja, lenarjenje, poležavanje, crkljanje

, ...Pa sploh ne vem kako se je zgodilo, da sem (spet) postala čokoholik

. Nevede sem pojedla skoraj celo 100g Milko

. V dveh dneh...
Smo pa včeraj in danes punce narisale kar nekaj božično-novoletnih motivov z barvami za steklo in jih nalepile na kozarčke katere bomo napolnile z dobrotami in jih razdelile med otroke.
No ja, jaz sem samo ovekovečila (slikala

) končne izdelke, vse ostalo pa sta hčerkici naredili sami.
Tudi drsali smo se danes (skoraj 4 ure

) in prišli domov čisto premraženi. Potem pa čajček, palačinke z Nutello (jaz sem jedla kvinojo s šampinjoni, tako kot za kosilo), ogled družinskega filma, nato otroci v spančkovo deželo, ati v službo odpravit nekakšno okvaro (joj, in to v nedeljo ponoči), jaz pa na hitro pišem tele vrstice

.
Ker tudi jutri naš ati dela

, se gremo me punce (me tri + še ena mamica s hčerkico) potepati po knežjem mestu (Celje).
Zato že sedaj kuham čufte, da mi jutri ne bo potrebno delati kosila, če se prepozno vrnemo nazaj

.
Mi je pa zanimivo brati vajine poste (HEMA in s.marinka) o tem kako radi hodita v hribe. Tudi jaz bi počela "kaj takega" a nimam "takšne" družbe

.
Saj gremo tudi kdaj na kakšen "tak družinski potep", a je to zelooooooooo redko. Nekako nismo "tipi za to"

.
Verjamem, da vas večina sedaj že sladko spančka, zato mi ne preostane drugega, kot da vam zaželim lepe sanje še naprej

blažkaa