Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Hema,ja 1.1. bo ziher konec sveta,jaz delam v manjši trgovini in občudujem tiste,ki delajo po večjih centrih...... Na silvestrovo bomo pa spale ha,ha,ha,.Komaj čakam 31.12.da se bom naspala,ha,ha,ha. Pa da ne boste mislile,da to že nisem kdaj naredila.Delala cel dan do 6 zvečer pol pa na sedežno in me možek zbudi pet do polnoči,tak da nisem mogla reči da sem novo leto prespala. Ravno zaradi mojega dela smo ponavadi za novo leto doma,ker bi znala bit sitna............,če bi me kam vlekli.Saj gremo včasih tudi v Portorož ampak tam imamo bolj domače prijatelje,tak da lahko tud mal oddremam,vsaj do ognjemeta,ki je vedno nad morjem in božanski,ja no ognjemet kot vsak ognjemet. Zdaj pa tuš in spančkova dežala vabi.......,vedno grem prej v posteljo kot sine,ki mi pravi da so to najbrž leta!! darja-
Pozdravček! Vidim, da ste pridne. Jaz se počasi pripravljam na dieto; ločujem med obroki, pijem velike količine čajev in vode, ta teden sem črtala sladkarije (kar je zame zelo velik napredek), mi pa še vedno zeloooo dišijo slani prigrizki, temu se bom najtežje odpovedala. Danes sem že nekaj malega spekla za praznike, jutri nadaljujem (poskusila še nisem nič). Nakupila sem še zadnja darila, zavijanje še čaka. Blažkaa, kako pa jaz tebi zavidam tvoje življenje , vidim da prav uživaš. Kar tako naprej. Zdaj grem pa jaz tudi v spančkovo deželo, ker me takooooo glava boli. Lepo se imejte. dvojčica
Dobro jutro - dober dan Vidim, da ste se spet "razbežale" po opravkih. In berem, da se darji- kilogramčki kar lepo "topijo". No, vidiš, da je vse za nekaj dobro. Se pravi, tudi tvoje delanje "v nedogled". Nič pa mi ne bodi nevoščljiva, saj bo kaj kmalu pusti (no kakor za koga) januar tukaj in boš predvidevam tudi ti imela nekaj več časa zase oziroma za razvajanja v svojem domu (in okrog njega, hi, hi, hi,...). HEMA, še malo pa bodo boleči zobje preteklost, kajne...No, ti si pa res "boga", da še delati moraš v "takem stanju" , Držim pesti, da se čim prej pozdraviš in tudi ti imaš lepe praznike. Ja, thank you za čestitke ob opravljenem (še enem) izpitu. Res sem zelo vesela, da se mi ne bo potrebno niti pritakniti kakšnih zapiskov in zakonikov, vsaj do začetka januarja, ko bo pa spet vse "jovo na novo"... dvojčica, ti me pa (s svojim zadnjim postom) spominjaš na mene med pripravami na moj dan D. Tako je tudi prav. Ti se kar lepo pripravljaj, ti bo potem lažje. Vem iz izkušenj. Kaj pa ostale? Se ne mislite nič oglasiti? Tistih par minutk pa res lahko "ukradete", pa če je še tako nor tale december Sem zadnjič zasledila, da Sy iščeš službo oziroma ti ponujajo zaposlitev preko Javnih del. In? Boš kaj napisala? Je kaj za nazdravit Korenzu verjetno špila do "iznemoglosti", kje pa so ostale? Vse so "padle v decembersko norijo", ali kaj Danes sem na VITAMINSKEM dnevu, torej papcam same vitaminčke + pijem enormne količine čaja... Danes je zadnji šolski dan za moji šolarki in bomo popoldan pekle piškote in lepile serivete na kozarce, v katere bomo nadevale različne dobrote, da bomo lahko obdarovale otročke družinskih prijateljev med prazniki. Jaz pa se sedaj odpravljam k frizerki, da bom med prazniki še lepša. Lep dan želim vsem skupaj blažkaa
Pozdravljene, Da se malo pohvalim, danes je že moj 8. in Vitaminski DAN in v tem času sem se samo 1 pregrešila (na žurki) drugače pa se držim in upam, da bom tako vztrajna kot ve. Al sem pridna (se moram kar sama mal pohvalit), doma tako noben ni opazil, da sem na dieti oz. bolj natančno na ločevanju živil, ker jem približno iste stvari kot prej samo odvisno na kateri dan in v kakšni kombinaciji. Ali vas kaj bolj zebe, ko ste na dieti? Ali zraven jeste kake dodatke (vitamine, minerale) ? A ste že kaj v prazničnem vzdušju, jaz še nisem in upam, da bom . Zdaj moram nehat , lepo se imejte. s.marinka4
Blažkaa, potem sva skupaj na vitaminčkih danes. Ko pridem iz službe, me bo doma čakala zelenjavna juhica, njami. Pravkar se nalivam s čajem, zeliščnim, zjutraj pa sem se že "mučila" z zelenim čajem. Ne morem in ne morem se navadit okusa, ampak ker je baje zelo zdrav, se potrudim. Jaz sem se že včeraj polepšala pri frizerju, sicer samo polikala, ker sem tak "koderček" in mi gre včasih prav na živce . Jaz sem tudi že razmišljala, da bi naredila nekaj s servietno tehniko, ampak se še nisem opogumila. Blažkaa, javi kako je uspelo. Lep dan. dvojčica
s.marinka 4, na začetku diete je tudi mene zelo, zelo zeblo. Saj še zdaj tudi, samo ne vač tako hudo. Dodatnih vitaminov pa nisem jemala, sem jih dobivala s sadjem. Blažkaa, čestitam, za opravljen izpit. Hema, želim ti čimprejšnje okrevanje! Apak zakaj nisi vzela kakšen dan bolniške? Saj vem, da je v službi norišnica, samo zdravje je na prvem mestu. Če se neboš sama pazila, drugi te tudi nebojo. zdaj pa me zanima ali kaj grešite? Saj veste, priprave na praznike, pa še kak RD se kje najde... lep pozdrav valči
LP Dober dan,spet se javljam bolj pozno,ker sem komal prispela domov.Sem razmišljala,da se bom enkrat srečala in upam da se ne bom pozabila pozdravit..... Jedla sem kar fižol iz konzerve ker za druga ni bilo časa. Jutri zjutraj spet služba,popoldan pa fešta in to na Oh dan. Kaj bom jedla pa ne vem sem skoz računala da pride fešta na vitaminski dan in bom jedla kakšne solate pa zgleda da mi ne bo ratal. Lep preostanek popoldneva . darja-
Pozdravček Naš ati danes dela, me pa še vedno (no, po zajtrku)poležavamo in se počasi spravljamo v mesto. Gremo v mestno knjižnico, pa malo stojnice pogledat, pa potem še na kosilo, saj je (kot že napisano) naš ati danes v službi, ob 16.00 pa smo itak vabljeni k babici in dediju na jagenjčka. Jaz pa na B dnevu. Še malo zelenjave in solatke si bom "nabasala", ne vem pa kaj naj z baklavo No, včeraj se mi ni uspelo "sfrizirat", ker je bila taka gneča v salonu, da me je kar minilo... Glede serivetne tehnike je pa tako, da jo bomo danes poskusile narediti, saj gremo danes v trgovino z Art (?) izdelki, pa bomo tam poskusile dobiti primerno lepilo. Sta pa punci predlagali, da bi kar z barvami za steklo ustvarili božično-novoletne motive in jih prilepili na kozarčke. No, bomo še videle... darja-, uživaj nocoj na žurki. Jaz bi tudi mogla nocoj na drugačen način uživati (bila zmenjena s kolegicami, da gremo v Celje noret s Ceco), a sem zaradi dedijevega in moževega praznika spremenila načrte. Tudi vsem ostalim želim sproščeno soboto blažkaa
Samo na hitro se vam javim,ker sem ob 14 prišla iz službe naredila kosilo,pa mi mož reče da pride tašča in vsa družina........zdaj pa sem že pospravila naredila narezek......ob 17 pa grem že na fešto.Pa vsako leto je tako da pridejo takrat ko kam grem pol pa zakaj pa moraš it če smo mi pršli,pa tako naprej Čao se oglasim v ponedeljeko popoldan jutri kosilo v Portorožu pa spet pozno domov,v ponedeljek zjutraj v službo do 16 popoldan.Pa sploh ne razumem zakaj sem jaz debela .Eni od dela hujšajo,jaz se pa redim. Lep dan darja-
Dobro jutro in lep pozderav prav vsem. Imam kar slabo vest, ker sem se zadnji čas bolj malo javljala . Toliko stvari se pri nas dogaja v decembru, da komaj dohajam: možev pa sestrin in svakov rojstni dan... Posebej pa smo sinoči obeležili mojih prihajajočih 6.... let in najino smaragdno obletnico skupnega življenja (40 let). Danes si bom komaj malo opomogla od vsega prijetno utrujajočega, jutri pa zopet družinsko srečanje, pa novo leto - joj ali bom vse to zdržala in zraven še na dieto mislila??? Sva pa med drugim dobila prekrasno darilo - 7-dnevno razvajanje v termah Olimje (kopeli, masaže, lifting...) v januarju in takrat si bom šele oddahnila - komaj čakam. Vsem voščim vesel Božič, kar najlepše praznujte v krogu svojih najdražjih. Kristalka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti