Dobro jutro - dober dan

Vidim, da ste se spet "razbežale" po opravkih

. In berem, da se darji- kilogramčki kar lepo "topijo"

. No, vidiš, da je vse za nekaj dobro. Se pravi, tudi tvoje delanje "v nedogled"

. Nič pa mi ne bodi nevoščljiva, saj bo kaj kmalu pusti (no kakor za koga

) januar tukaj in boš predvidevam tudi ti imela nekaj več časa zase oziroma za razvajanja v svojem domu (in okrog njega, hi, hi, hi,...).
HEMA, še malo pa bodo boleči zobje preteklost, kajne...No, ti si pa res "boga", da še delati moraš v "takem stanju"

, Držim pesti, da se čim prej pozdraviš in tudi ti imaš lepe praznike.
Ja, thank you za čestitke ob opravljenem (še enem

) izpitu. Res sem zelo vesela, da se mi ne bo potrebno niti pritakniti kakšnih zapiskov in zakonikov, vsaj do začetka januarja, ko bo pa spet vse "jovo na novo"...
dvojčica, ti me pa (s svojim zadnjim postom) spominjaš na mene med pripravami na moj dan D

. Tako je tudi prav. Ti se kar lepo pripravljaj, ti bo potem lažje. Vem iz izkušenj.
Kaj pa ostale? Se ne mislite nič oglasiti? Tistih par minutk pa res lahko "ukradete", pa če je še tako nor tale december

Sem zadnjič zasledila, da Sy iščeš službo oziroma ti ponujajo zaposlitev preko Javnih del. In? Boš kaj napisala? Je kaj za nazdravit

Korenzu verjetno špila do "iznemoglosti", kje pa so ostale? Vse so "padle v decembersko norijo", ali kaj

Danes sem na VITAMINSKEM dnevu, torej papcam same vitaminčke

+ pijem enormne količine čaja...
Danes je zadnji šolski dan za moji šolarki in bomo popoldan pekle piškote in lepile serivete na kozarce, v katere bomo nadevale različne dobrote, da bomo lahko obdarovale otročke družinskih prijateljev med prazniki.
Jaz pa se sedaj odpravljam k frizerki, da bom med prazniki še lepša

.
Lep dan želim vsem skupaj

blažkaa