Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Tole sem se naučila zdajle prlept,kako se vam zdi jih mam še kar neki. Kok sem jaz pametna............... darja-
No se še malo oglasim, preden ugasnem to "škatlo", ki je cel dan prižgana. Danes sem imela OH dan, pa se mi zdi, da je blo mal preveč vsega, sem kar malo jezna sama nase Z: 1 hruška m: 4 "res" male mandarine K: polenta z ajvarjem (testenine nimam nič kaj rada) M.nekaj fig m: nekaj (3)mandarin V. 5 piškotov in 1 Corny čokolada(čokolade je sicer blo le za vzorec) Spila pa sem približno ~1.5l tekočine Ali mi lahko poveste na kateri dan se jedo, Ajdova, Prosena kaša, nekje piše, da na Š, drugje pa na OH? Kako je z nevtralnimi živili kislo mleko, skuta, jogurt (tudi to sem nekje prebrala)? Ni mi logično, mislila sem, da to spada med B dni? Dan pa sem preživela v čistem "zabušavanju" z zeljem na kolenih (hi, hi, hi) Jutri pa bo spet pestro. Lep večer še naprej s.marinka4
Dobro jutro! Danes se je bilo pa tako romantično peljati v službo.... Tema, snežinke so rahlo padale, na drevesih pa sneg.... Je kar lažje začet novi delovni teden. Evo jaz se že nalivam z zelenim čajem (bljak...), za lepoto je treba marsikaj potrpet. Danes bom najbrž na sadju, ker je bil vikend res naporen kar se hrane tiče. Pa še vitaminčki bodo prav prišli, ker se me nekaj loteva. Lep zasnežen dan. dvojčica
Pozdravček tudi od mene Jaz sem pa (spet) takooooooooo zeloooooooo pridna. Zjutraj sem šla v trgovino in nakupila vse potrebne sestavine ter spekla ponozrnati kruh s semeni in TORTO. Joj, bo hčerkica vesela Jo že kar vidim. Namreč, danes imata obe nastop s folklorno skupino in pevskim zborčkom v šoli, potem pa prideta babica in dedi in bomo še enkrat praznovali rojstni dan. O torti pa ne ve nič, ker sem ji rekla, da je že včeraj na zabavi za prijatelje in prijateljice imela rojstnednevno torto, doma pa bom spekla samo eno pecivo. Danes imam VITAMINSKI dan in sem do sedaj pojedla le eno (veliko) jabolko in spila cca. 1l čaja. Mi je pa zanimivo, da sploh nisem lačna, čeprav sedaj v stanovanju takooooooooo zelo diši... Je pa res prijetno pogledati skozi okno in videti belo pokrajino, snežinke še vedno naletavajo, jaz sem pa toplo oblečena, s čajem v roki, kruhom v pečici, torto v hladilniku, radio čisto tiho "špila"..... in jaz sem tako zelo dobre volje Ja, kje ste pa ostale? A sva samo medve z dvojčico romantično razpoloženi? Lepo se imejte karkoli že počnete blažkaa
lp Danes pa sem po treh tednih bila dopoldan v službi,tako da naj bi danes kaj pametnega popoldan naredila.. Vslužbo sem si nesla krompirjevo solato pa prepečenec sem jedla zraven. Danes ko sem se zjutraj vagala bi vago kar najraje nekam vrgla.Čisto nič nisem shujšala v 14 dneh,pa nič ne grešim,pa tudi pojem bolj malo,res male porcije. Prav jezna sem sama nase,sem mislila kako fino bo v teh treh mesecih šlo dol (prvi mesec 10 kg) zdaj po vodnem dnevu pa čisto nič.Kaj pa je zdaj to?????????????? Mal me kar mineva pa čeprav nosim stare kavbojk,ki jih več kot eneo leto nisem oblekla .. Blažkaa a boš danes popoldan jedla torto? Dvojčica v zeleni čaj daj samo tri kapljice mleka,gre veliko lažje dol,ampak res čist mal,meni je pol ful dober. Za enkrat lep pozdrav. darja-
Evo, jaz sem vse postorila; skuhala, spucala, obrisala, pripravila, se uredila,... tudi učila sem se nekaj malega,saj imam jutri en grozen izpit, za kosilo pojedla 6 suhih marelic + eno pomarančo in spila (vse skupaj) 4,5l čaja Sedaj "šibam" po šolarki, da se še malo spočijeta doma (no, domačo nalogo bo le treba narediti), potem "letimo" nazaj v šolo na nastop in končno domov na druženje z babico in dedijem. Košček torte bom pa le pojedla, že zaradi hčerke Več poročam zvečer oziroma jutri, ve pa uživajte še naprej blažkaa
pozdravček, Včeraj pa res ni blo nič časa za pisanje. Iz službe sem dirkala domov, hitro skuhala , peljala hčero v glasbeno,šla v knjižnico , trgovino, domov, spet nazaj v glasbeno na generalko poslušat hčero, ker je danes ne bom mogla iti poslušat. Dobro da ima jutri še en nastop. Včeraj sem imela Vitaminski dan,najedla sem se sadja, ki ga obožujem Z.1 hruška m: 1 mali grozd +1 mandarina (služba) m:jabolko +1 mandarina (služba) k: 2 hruški, nekaj fig V: hruška Danes pa imam eno žurko in imam B.dan tako bodo na vrsti , čeprav nisem ne vem kakšna ljubiteljica mesa. Možek pa bo danes hčerin dežurni šofer. No sedaj grem na čaj in se mogoče danes še kaj oglasim. Lep začetek dneva vam želim s.marinka4
Dobro jutro Ja kje pa ste vse, da vas ni na spregled. Saj vem, da je ponedeljek en tak čuden dan, pa sneg je, pa decemberska nakupovalna mrzlica je tudi bolj kot ne prisotna, a vseeno...Sicer je pa danes torek. Torej, kje se skrivate? Že kar nekaj časa ni HEME, Sy, valči, limetke, tabine, tajke. Kje pa je naša darja-. No, bomo videli kdo je priden in kdo ne najbolj in posledično kdo bo dobil najlepša darila od "bradačev" Mi smo se včeraj imeli zelo lepo na "ponovitvi" hčerkinega rojstnega dneva. No, ja - jaz sem pojedla dve mozarellini kroglici, par oliv in čisto, čisto majhen košček pohanega purana . Očitno sem padla pod vpliv dobrega vzdušja,... Je pa pri nas zanimivo tudi to, da je šel naš dedi v pokoj ravno na hčerkin rojstni dan, t.j. 16.12.2007 in sva sinoči poleg hčerkic tudi midva z dragim dobila skupno darilo od našega "penzionista". In sicer nama je podaril bon za masažo celega telesa z eteričnimi olji v dvoje. Zraven pa pripis, da z babico vabita obe vnučki k sebi za par dni čez praznike. Jupiiiiiiiiiiiiiiii Joj, kako lep zaključek leta, saj tako ali tako imam jutri še limfno drenažo (o tem sem se že "pohvalila"). A je katera že bila na tem postopku masaže? Jaz sem o tem kar nekaj prebrala, nikoli pa se nisem naročila. Jutri vsekakor grem, pa seveda poročam o rezultatih oziroma občutkih... Danes imam B dan in sem pravkar ugotovila, da ga imaš ti tudi s.marinka4. Saj nas je več, ki jemo enako na isti dan, a ostali se več ne oglašajo tako kot so se pred časom. Pa, saj se bodo vrnili, če ne prej pa po novem letu. Torej, jaz bom danes za kosilo papcala lososa + skledo zelene solate. Za večerjo bo verjetno kar študentska hrana, ker imam danes izpit na faksu, potem sem pa "leteča", ker "pridrvim" domov, "zagrabim" hčerko in jo "dostavim" na prijateljičin rojstni dan. Potem pa še malo "šetkanja" po mestu, pa zvečer domov.Saj ne vem, če bom sploh lačna... Sedaj se grem učit (in čajček pit) ve pa tudi bodite pridne blažkaa
Marinka, fino, da ti je uspelo držati vitaminski dan brez vseh "prepovedanih" stvari. Mogoče bi te pri tem opozorila na eno stvar. Pri naši dieti bi se naj jedla ena vrsta sadja v enem obroku, ker se lažje prebavi, pa ne vem zakaj še... Sej je res, da ti tudi jaz včasih stisnem eno grenivko + eno pomarančo in skupaj spijem kot en obrok, drugače pa poskušam ločevati tudi na tem področju. Veseli me, da si že "čist not padla" v to dieto in zdi se mi, da z njo nimaš večjih problemov. Lep dan vsem!
ojla, Sy, saj sem mislila jest skupaj samo eno vrsto sadja, pa imamo v službi (menzi) pakirano skupaj napr.4 kosi različnega sadja, pol pa jem tisto, kar je na razpolago. Imam pa vprašanje, rekle boste a spet ena in ista teži Na kateri dan bi skuhale proseno in ajdovo kašo? Oboje imam zeeeeeeelo rada. Jaz bi proseno na Š.dan, ajdovo pa OH dan, V starih forumih sem oboje najdla pod Š, kot na OH dan in me je malo zbegalo. Bom končala ker imam še delo nato pa grem na lepo se imejte s.marinka4

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti