Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Blažkaa, potem sva skupaj na vitaminčkih danes. Ko pridem iz službe, me bo doma čakala zelenjavna juhica, njami. Pravkar se nalivam s čajem, zeliščnim, zjutraj pa sem se že "mučila" z zelenim čajem. Ne morem in ne morem se navadit okusa, ampak ker je baje zelo zdrav, se potrudim. Jaz sem se že včeraj polepšala pri frizerju, sicer samo polikala, ker sem tak "koderček" in mi gre včasih prav na živce . Jaz sem tudi že razmišljala, da bi naredila nekaj s servietno tehniko, ampak se še nisem opogumila. Blažkaa, javi kako je uspelo. Lep dan. dvojčica
s.marinka 4, na začetku diete je tudi mene zelo, zelo zeblo. Saj še zdaj tudi, samo ne vač tako hudo. Dodatnih vitaminov pa nisem jemala, sem jih dobivala s sadjem. Blažkaa, čestitam, za opravljen izpit. Hema, želim ti čimprejšnje okrevanje! Apak zakaj nisi vzela kakšen dan bolniške? Saj vem, da je v službi norišnica, samo zdravje je na prvem mestu. Če se neboš sama pazila, drugi te tudi nebojo. zdaj pa me zanima ali kaj grešite? Saj veste, priprave na praznike, pa še kak RD se kje najde... lep pozdrav valči
LP Dober dan,spet se javljam bolj pozno,ker sem komal prispela domov.Sem razmišljala,da se bom enkrat srečala in upam da se ne bom pozabila pozdravit..... Jedla sem kar fižol iz konzerve ker za druga ni bilo časa. Jutri zjutraj spet služba,popoldan pa fešta in to na Oh dan. Kaj bom jedla pa ne vem sem skoz računala da pride fešta na vitaminski dan in bom jedla kakšne solate pa zgleda da mi ne bo ratal. Lep preostanek popoldneva . darja-
Pozdravček Naš ati danes dela, me pa še vedno (no, po zajtrku)poležavamo in se počasi spravljamo v mesto. Gremo v mestno knjižnico, pa malo stojnice pogledat, pa potem še na kosilo, saj je (kot že napisano) naš ati danes v službi, ob 16.00 pa smo itak vabljeni k babici in dediju na jagenjčka. Jaz pa na B dnevu. Še malo zelenjave in solatke si bom "nabasala", ne vem pa kaj naj z baklavo No, včeraj se mi ni uspelo "sfrizirat", ker je bila taka gneča v salonu, da me je kar minilo... Glede serivetne tehnike je pa tako, da jo bomo danes poskusile narediti, saj gremo danes v trgovino z Art (?) izdelki, pa bomo tam poskusile dobiti primerno lepilo. Sta pa punci predlagali, da bi kar z barvami za steklo ustvarili božično-novoletne motive in jih prilepili na kozarčke. No, bomo še videle... darja-, uživaj nocoj na žurki. Jaz bi tudi mogla nocoj na drugačen način uživati (bila zmenjena s kolegicami, da gremo v Celje noret s Ceco), a sem zaradi dedijevega in moževega praznika spremenila načrte. Tudi vsem ostalim želim sproščeno soboto blažkaa
Samo na hitro se vam javim,ker sem ob 14 prišla iz službe naredila kosilo,pa mi mož reče da pride tašča in vsa družina........zdaj pa sem že pospravila naredila narezek......ob 17 pa grem že na fešto.Pa vsako leto je tako da pridejo takrat ko kam grem pol pa zakaj pa moraš it če smo mi pršli,pa tako naprej Čao se oglasim v ponedeljeko popoldan jutri kosilo v Portorožu pa spet pozno domov,v ponedeljek zjutraj v službo do 16 popoldan.Pa sploh ne razumem zakaj sem jaz debela .Eni od dela hujšajo,jaz se pa redim. Lep dan darja-
Dobro jutro in lep pozderav prav vsem. Imam kar slabo vest, ker sem se zadnji čas bolj malo javljala . Toliko stvari se pri nas dogaja v decembru, da komaj dohajam: možev pa sestrin in svakov rojstni dan... Posebej pa smo sinoči obeležili mojih prihajajočih 6.... let in najino smaragdno obletnico skupnega življenja (40 let). Danes si bom komaj malo opomogla od vsega prijetno utrujajočega, jutri pa zopet družinsko srečanje, pa novo leto - joj ali bom vse to zdržala in zraven še na dieto mislila??? Sva pa med drugim dobila prekrasno darilo - 7-dnevno razvajanje v termah Olimje (kopeli, masaže, lifting...) v januarju in takrat si bom šele oddahnila - komaj čakam. Vsem voščim vesel Božič, kar najlepše praznujte v krogu svojih najdražjih. Kristalka
pozdravček, Včeraj sem bla tolk pridna, cel dan sem pospravljala, pomila vse kuhinjske omarice, da ni blo časa za javljanje. Danes pa sem že na vse zgodaj z možem šla pobijat na Krvavec, s turnimi gor, po celcu pa dol,(sem se tolk namatrala, da je blo prav užitek zapeljati na urejeno smučišče) Sem bla tak "štor"kot, da bi v prvo stala na smučkah. Danes imam Š.dan in se do sedaj držim predpisanih dni, kako pa je s kg pa ne vem. Se nisem še nič tehtala, na cunah pa tudi ni nobene opazne razlike. Je pa šele moj 10.dan, tako , da mi ne kaže drugega kot vztrajati lepo se imejte, se še kaj oglasim s.marinka4
Zdravo. Sem ravno prišla iz službe. Čisto crknjena. Tele delovne nedelje mi grejo tako na jetra. Zdajle sem samo še za na kavč....... Samo se bom raje oblekla in greva z možem na bljižni hribček. Se tako lepo spočijem zunaj v naravi.... S.marinka4, vidim da si tudi ti zelo dejavna. Hribi pa smučanje....A ne kako to človeka zasvoji. Jaz prej nisem nikoli tudi pomislila na šport.. Po bolezni sem pa začela kolesarit (gorsko) in hodit v hribe in moram rečt da sem zasvojena z našimi hribi. Mi pa gre na jetra, ko moram vedno nest še dodatnih 10 kg (v špehu) gor. P:S:Ja, imam že nove zobe, in končno lahko spet jem solato....
Se opravičujem zabesede "rečt", "hodit", "nest"...... Se mi ni dalo še enkrat prebrati in mi je kar takšno ušlo.... Lepo popoldne. Hema
Hema,Prav smiliš se mi, ko smo drugi oz. vsaj večina od nas med vikendom prosti moraš biti ti v službi.Upam, da si se v naravi sprostila (Krancel vabi, ha , ha) Ravno mi je na misel prišlo, da že dolgo nisem bila tam. Ja sicer pa vem kako je to, ko te kar vleče ven. V hribih, ko se znojiš in ko si misliš le kaj mi je tega treba, vidiš kje ti je vsaka kila, ki jo imaš preveč. Še bolj pa "bentim"nad vso ropotijo, ki jo zmeraj vlečem s sabo, pa naj bo to poleti al pa pozimi, oprema je v glavnem ista, teža pa tudi. Zjutraj sem prav s težavo vstala, vendar pa ko enkrat začneš hodit in te zgoraj že čaka sonček, spodaj v dolini pa je vsa pokrajina v megli, se ti kar škoda zdi, da bi poležaval v pojstli. Sicer pa je še en dan za mano, vmes med obrokom sem pojedla nekaj suhih fig (4) in tako je Š.dan za mano. Jutri pa OH in potička vabi, superca. Lahko noč vsem s.marinka4

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti