Pozdravljene punce

Mi smo se ravno "primigali" domov. Hčerkin rojstni dan je bil naravnost fenomenalen. Zamislite si 12 punc in 3 fante na kupu

. Brez staršev...
Res je bilo super, slavljenka je bila v devetih nebesih, otroci so uživali, starši pa smo se greli s kavicami, čaji in vročo čokolado. Pa spet so nas razveseljevale drobne snežinke

Jaz sem si privoščila (prvič) kokosovo vročo čokolado s smetano

, zato pa ne bom večerjala. Je pa bila zelo dobra. No, ne tako kot lešnikova, a še vedno zelo dobra...
Grem do konca spit čajček, ker koristim priložnost in pišem medtem, ko dragi bere nek zanj zanimiv članek v reviji, hčerkici pa pregledujeta darila in vsake toliko zakričita: VAAAAAAU, GLEJ TO !!!!!!!
dvojčica, savno si pa le privošči večkrat vsaj sedaj, ko je taaaaaaaaaako mrzlo

. Jaz se grem pa razvajat v lepotni salon v sredo (limfna drenaža in to prvič) in že komaj čakam

.
darja-, te sms diete sem tudi sama nekoč zasledila, a me nekako ni "potegnalo not". Se mi zdi tole ločevanje super, tako da ne bom nič spreminjala...

Kristalka, a Božičku in Dedku Mrazu si že pisala? Ker tale slikica po moje že mora nekaj pomeniti...
s.marinka4, ti si pa itak zelo pridna, hi, hi, hi,...Glede premagovanja lakote med kosilom in večerjo je pa tako, da jaz pijem enormne količine čaja in me nekako mine tako zelo, da včasih še večerjala ne bi.
Evo, sedaj pa res moram iti, ker sem ravno "nevede" pojedla že drugi Toffifee, saj me punci veselo hranita. Pa sem rekla, da je tista vroča čokolada bila za večerjo

.
Bom pa nocoj malo več potelovadila, pa bo

Kaj pravite ve, se mi oprosti

Lepo se imejte še naprej in uživajte še preostanek vikenda

blažkaa