Dober večer punce
Marinka, jutri pa le pogumno. Boš videla, da nič ne boli

. Sy, jaz tudi imam neke čudne napade na sladko, a se jim kolikor toliko izogibam (no, kakšen pa res pristane v ustih
). In ker sva z mamo današnje potepanje in skupno kosilo prestavili na jutri, že razmišljam, da bom za kosilo jedla solatni krožnik, saj je jutri moj VITAMINSKI dan.
Darja- vidim, da pri tebi tudi tu pa tam malo "zašteka". Pa saj bo šlo, boš videla. Le močno voljo moraš imeti. No pa tudi tiste čudežne hlačke bodo vsaj malo pripomogle, kajne, hi, hi, hi,...
Moj namen ni nikogar zapeljevati v skušnjave
ko večkrat napišem kaj o grešenju in podobno, ker si (trenutno) sama to zlahka privoščim. Ker me od idealne teže (kaj sploh to je
) ločijo le še trije-štirje kilogramčki. No, če bi mi kakšen modni agent ponudil res mamljivo pogodbo za delo fotomodela, bi zdržala brez grešenja
.
Ampak jaz sploh ne stremim k temu cilju. Rada bi le dokončno uredila prebavo, pa mi še vedno zelo niha. Naprimer, na veliko potrebo nisem šla že (spet) peti dan
.
Ampak, na to sem že itak navajena...Da ne bo nesporazuma, seveda sem vesela petih izgubljenih kilogramov
.
Sem pa z začetkom 3md ogromno pridobila. Če sem prej čez cel dan spila kozarec-dva tekočine
, sedaj spijem dnevno najmanj 3-4 litre
. Če sem prej pojedla vse kar sem videla (no, saj tako hudo pa spet ni bilo), sedaj ne "meljem" ves čas oziroma ne jem več tooooooooooliko čokolade, slanih arašidov, peciv, suhih salam, raznih kaloričnih namazov, ajvarja na kilograme in še kaj bi se našlo. Prebava se mi je (sicer na trenutke) skoraj normalizirala, ogromno samozavesti in veliko istomislečih ter prijetnih prijateljic sem spoznala( to ste seveda ve na tem našem forumu

+ dve zaenkrat še znanki, ki pa delamo na tem, da postanemo prijateljice),začela sem hoditi na bazen, v savno, skratka se še bolj razvajati kot sem se doslej. Pa še petih kilogramov sem se znebila.
Če pa to ni velikanski uspeh, naj mi nekdo napiše kaj sploh uspeh je
.
No, pa da napišem še kaj o današnjem dnevu. Dopoldan sem uživala v lenarjenju in počela samo tisto kar me veseli
, potem smo se šle punce drsat (uživale smo, le jaz sem bolj milo gledala, ko sta hčerkici srkali vročo čokolado
), nato pa smo šle še na otvoritev jaslic v mesto. Doma smo popile še jagoda-vanilija čaj, pojedli (punci) rižev narastek, jaz pa par čokoladnih keksov posutih z orehi + rebro čokolade.
In šele med uživanjem v tem zadnjem mi je "kapnilo", da bi pa res lahko vsaj "koštala" tisto vročo čokolado na drsališču
. Joj, bom pa drugič, saj je menda ne bo zmanjkalo
.
Uf, sem se razpisala
. Se pozna, da sem sama, saj hčerkici že spita, dragi je pa še vedno na zaključku.
No, pa se bom le poslovila. Sedaj, ko sem vam dala "material" za pisanje, upam, da se bo še katera tako na dooooooooooooolgo razpisala
.
Lahko noč in lepe sanje vam želim
blažkaa