Dober večer punce,
evo mene
.
Danes sem bila več ali manj "leteča", tako da se nisem nič oglasila. Dopoldan sva z mamo nakupovali darila za starejšo hčerkico (rojstni dan v nedeljo), pili čaj, kosilali (jaz samo mešano solatko
), se pogovarjali o vsem mogočem, tako da sem prišla domov okrog poldneva. Skuhala sem golaž za družino, se vmes eno urco učila (pridna jaz
), potem delala na odnosu s prijateljico (saj vem, da je nerazumljivo napisano
), šla po šolarki in naravnost v sosednje mesto po par stvari zanju. Prišle domov okrog pol štirih, jedle z atijem (jaz tudi jedla golaž
, čisto malo...ampak na VITAMINSKI dan !!!) in spet šibale naprej. Tokrat z družbo na trg čakat
.
Imele smo se resnično lepo,; toplo oblečene, s čajem v rokah, snežinske poplesavajo, pojemo, plešemo, mesto je okrašeno, na trgu je veliko ljudi (predvsem otrok), ...Potem so na oder prišli Čuki in še ena "huda" zabava se je lahko začela. Vrhunec vsega je pa bil, ko je Jože Potrebuješ ponesel na oder mojo mlajšo hčerkico, njeno kapico dal sebi na glavo, njej pa dal mikrofon v roko. Zapela je Komarja (saj veste tisto: Včeraj me je pičla ena stvar...) zraven pa zibala z boki, kot to znajo samo 6-letnice
, množica je ploskala, jo spodbujala, jaz pa sem snemala in bila strašno ponosna

...
Sprehodile smo se še malo po okrašenem mestu, potem pa cele premražene prišle nazaj domov malo po osmi uri.
Edini moški v naši družini pa je ta čas lepo spančkal
, saj je sinoči prišel z zaključka malo pred polnočjo zelo dobre volje (saj veste kaj mislim), ob šestih zjutraj pa ga je budilka poslala v službo, hi, hi, hi,...
Vidim, da se še vedno ni naspal, saj pravkar spančka kot dojenček, jaz pa sem uredila sebe in hčerkici, prebrala obvezno pravljico za lahko noč in lepe sanje, sedaj pa imam ponovno čas in pišem tele vrstice.
Sem ravno zadnjič razmišljala, da je tole pisanje neke vrste dnevnik.
Me pa izredno veseli, da rade berete tudi moje večinoma predoooooooolge poste
in da tudi "reagirate" nanje.
Kristalka, še enkrat hvala za čestitke, študiram pa na VUŠ-u. Sem sicer zadnji letnik (ni kaj, res sem pridna
), a me do diplome loči še kar nekaj izpitov, tako da mi dolgčas sigurno še nekaj časa ne bo...
s.marinka, dobrodošla med nami
. Resnično si pogumna, da si sedaj začela. Vsaka ti čast
. Pri tvojem opisovanju sebe mi edino niso jasne navedene številke
A je pri teži spredaj 6 ali morda 7? Samo vprašam...
dvojčica, tebi pa hvala za lepe besede(joj, bom še
postala) in dobrodošla med nas po novem letu. Seveda pa je zaželjeno, da že sedaj začneš ogrevati roko za tipkanje, saj na tem forumu rade veliko pišemo in še več beremo. Tisto sauno si pa le privošči
, saj je resnično enkratna stvar.
Če se boš šla savnat v dvoje, bo pa še toliko lepše
.
Sedaj vas prepuščam spancu in vam hkrati želim miren spanec in lep vikend, ki je pred nami
blažkaa