Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Ste me prehitela,ko sem pisala .Tudi jaz imam podobne izkušnje.Zdaj sem bila nekaj let debela,ko pa sem zdaj zgubila 10 kg pa vsi:saj si že dobra,nič nadaljevat..........kakšna pa boš? No pa se gremo tako: jaz imam do svoje višine še 15 kg preveč :drugi imajo ravno toliko kg kot je njihova višina :tretji imajo nekaj kg manj kot je njihova višina............ AMPAK NE MOREŠ VERJET:RAVNO JAZ TRENUTNO ZGLEDAM NAJBOJE!!!!!!!!!!!! darja-
Darja, dej ne se hecat! ? A da imaš še vedno 15 kg preveč? Joj, kolk jih imam pa potem jaz? 20 Pa se mi zdi, da ti ne zgleda po sliki, da imaš toliko preveč. Joj, zdaj nimam časa vsega prebrat, bom malo kasneje. LP
Podpora pri tej dieti zelo veliko pomeni. Jaz sem še posebej prvič imela zelo pozitivne izkušnje. Kakšna soseda ali pa znanka me je ustavla in spraševala, kaj delam, da me kar pobira. Takrat sem se res zavzela in me je iz tedna v teden očitno zmanjkovalo. Če drugega ne, pa ogromno pomenijo tudi tisti začudeni (beri: zgroženi) pogledi znancev, ki jih nisi srečal že zelooo dolgo. Ja, meni je bilo to zelo všeč, morm priznat Zadnje 4 dni sem bila bolj malo pridna glede diete. Malo krivim tudi Miklavža, ki nam je na vseh koncih pustil čokolade in vse sorte sladkarije... in kako naj se js tega ubranim? sploh pa, če sem malo nemirna oz. čustveno nestabilna. Zdaj, ko je vseh skušnjav zmanjkalo (khm, upam, da se preveč ne pozna na kilah), se bom spet trdno oprijela diete, saj je do Božiča komaj še dva tedna! In v teh dneh bi se rada znebila še kakšne kile. Želim vam mirno noč in lep dan, Sy
Dobro jutro. Sy žal sem dala v album sliko na kateri se ne vidi rit..,sem bolj male sorte tak da se mi vsak kg preveč že pozna.Včasih (ko sem bila "mlajša",ne "mlada") sem imela 56 kg zdaj pa veliko več,ampak ljudje so se me navadli pač na bolj okroglo,zdaj pa vidjo vsako novo gubo.Se pa njdajo tudi taki,ki rečejo :"Ja kje se ti pa kaj vidi?" A ni to lušno?Človek se sploh ne sme ozirat na druge,važno je kaj si mislimo me,ki se vsaj jaz že 10 let borim s temo kilogrami.Ko sem prejšnjič shujšala sem se trdno odločila,da se ne bom več zredila,ja vidi ti njo.Spet širša kot daljša. naj še napišem jedilnik za danes Darja:soja na solati,prepečenec. Sine:pizza......... Mož:piščančji ražniči,stročji fižol na solati,dušen riž............................. Tole sta si včeraj zvečer zaželela,jaz bedak pa dopšoldan divjam in jima izpolnjujem želje vstajam pred 6 ob 10 pa v službo. Pa sem že tolikokrat rekla da ne bom kuhala za vsakega posebej,pa še vedno popustim sam da pojesta in da sta sita,drugače pa mam slabo vest,da jima ne skuham dobro...... Zdaj pa nazaj na delo da ne bom kaj pozabla,pa še cunje so se oprale,pa še posoda me čaka,ker pri nas sem jaz pomivalni stroj...,itd. Pridem najbrž še kaj nazaj. darja-
Dobro jutro ! Ja, zame je danes še posebej lepo jutro (in po vsej verjetnosti cel preostanek dneva), saj je cenjeni profesor blagovolil vpisati rezultate izpita in v moj indeks vpisal "luštno" oceno. Tako da lahko končno zavpijem JUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII... Imam pa ravno toliko časa, da malo počekiram pošto, pokukam na net in spijem liter - dva čaja, ker po deveti šibam k mami (na še eno skodelico čaja) potem pa greva na ogled oziroma nakup daril za mojo starejšo hčerkico, ki v nedeljo praznuje rojstni dan. Potem pa še na pizzo, saj imam jaz ravno danes OH dan. Še enkrat jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... Pa še kuhati mi ni potrebno, ker bom jaz jedla zunaj z mamo, hčerkici imata kosilo v šoli, moj predragi pa ima danes zaključek s podjetjem v katerem je zaposlen. Darja-, spet si bila zelo pridna. Pohvale. Ja kje so pa ostale danes (včeraj jih je tudi kar nekaj "prešpricalo")? Tudi ve se imejte cel dan kar se da lepo blažkaa
Ojla punce, lep dober dan! Moram vam povedat, da bom danes skoraj sigurno malo grešila. Zakaj??? Zato, ker ima moja hčerka rojstni dan in god. Danes imam OH dan tako da nekaj sladkega tako lahko, edino za kosilo bo še kaj drugo kot testenine ali polenta. Blažkaa čestitke za opravljen izpit, vsem ostalim pa za vse izgubljene kile!!! lp valči
O Blažkaa čestitam. Danes je tako lep dan. Po nekaj dneh je spet posijalo sonce, jaz pa moram popoldne v službo. Jaz se počasi spravljam v red. Kuham si krompir in korenje - korenjčkov pire. Samo še vedno brez solate, ker je ne morem jest. Govorile ste o podpori "prijateljic". Ko sem shujšala 20 kg, so mi vsi govorili, da se igram z zdravjem, da sem grda ker se mi bojo bolj poznale gube, da bom itak vse dobila nazaj. Vendar zdaj po 4h letih še vedno nisem dobila nazaj vseh in več, ko srečam kakega znanca, ki ga nisem videla že več let me pa običajno nekaj časa gleda in ugotavlja če sem res jaz (jaz se ob tem neizmerno zabavam), nato patiste lepe besede: "Ja kok pa ti dobro izgledaš........." Ali kaj v tem stilu. To mi da volje.. Lep dan hema
Pozdravljene, Kar sem že napisala mi je šlo" v maloro". Pa dajmo še enkrat na novo. Blažka, čestitam za opravljen izpit, ker vem iz lastnih izkušenj kolk si odahneš, ko je vse za tabo. Vsem pa hvala za vzpodbudne besede. Ja jutri začnem. Nazadnje sem hujšala po porodu (pred 10 leti), ker sem se med nosečnostjo zredila neverjetnih 40 kg. Uspelo mi je iz ~65kg priti na 105 kg, da sem jih sklestila sem pa potrebovala malo več kot pol leta. No sedaj jih imam tam med 65- 70kg, visoka sem 175cm, danes bom vidla trenutno stanje. Marsikatera od vas bo rekla nič drastičnega, kaj se grem vendar mi teh nekaj preveč kg dela kup preglavic, nobena stvar mi ni več prav, ker sem Gorenjka ne grem novih kupit, pa še danes sem bila pri ortopedinji (stare poškodbe kolen so pokazale znake zdaj - obraba, natrgan meniskus, čaka me artroskopija) in rekla mi je , da bi blo fino, da bi imela kakšno kg manj, ker teža vpilva na sklepe. Hema, kakor vidim, si ti priženena , jaz pa odseljena Ločanka. No za zdej bom nehala, se slišimo jutri ko bo dan D. s.marinka4
Marinka, živjo! Podpiram tvojo odločitev! Upam, da se boš med nami dobro počutila. Jaz sem danes takooo lačna (sadni dan). Skos bi neki jedla! Suho sadje, kokos........ čokolada mi je dišala, pa sem se jo ubranila, da mi ni skočila v usta Grenivko si bom stisnila in upam, da me bo nasitila za nekaj časa. LP
LP Tudi jaz sem danes skoz lačna,zato sem malo prej pojedla en kos kruha pa majhen košček sira zraven.čeprav ga danes ne bi smela. Pa menda ja ne bo konec sveta?????Če bo svet še stal imam do konca življenja čas hujšat a ne? Za jutri si bom pripravla špagete in omako,pa solato sem že danes oprala,ker imam zjutraj "spet"opravke mi bo "spet" zmanjkovalo časa. lep večer darja-

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti