Ločevanje živil 90. dni - 5. del

lp Punce res ste dobre pa komu bi jamrala,če ne vam.Pol mi pa ni treba jest.Danes sem vstala že ob 5,30 in do 6,30 že skuhala V A M P E!!!!.Danes pa je kosilo za mena ha,ha,ha. Nihče pri nas jih ne je rad,jaz pa cel pisker če mi jih daš ampak ne bo šlo ker sem skuhala tako malo da bom pač pojedla male porcije(drugače bi prevelike),mora bit še za ostalo rajo a ne? Ob 7 sem že šla po neke knjige pa seveda s kolegico na kavo brez čika....,zdajle pa še na hitro pospravim pa gas služit.Si moram še vampe dat v male posodice da nesem s seboj v službo. Danes sem si spet kupila neko kremo proti celulitu,pa še hlače zraven,kao dodatek za boljše rezultate.Prodajalka je tako hvalila kot jaz klobase......,to je tista linija od Afrodite,če to že ima katera pa naj napiše da nič ne nuca............................................ Blažkaa,te je dež zalil,a mate poplave? darja-
Ja, približno tako je z mano. Vse sem zmešala. Včeraj naj bi imela sadni dan. Jaz si pripravim za kosilo bučke s sirom misleč, da imam beljakovinski dan potem se spomnim, da pa sadja že dolgo ni bilo. Predvčerajšnjim sem se šla luno. Pa zadnje dneve jem vse nekaj pasirano in zmečkano zaradi zob. Tako da ni čudno da sem vse zmešala. Saj sem potem popoldne pila sadni sok Ker sem pa spekla potico sem jo morala tud probat. Še sreča da težko jem. No danes imam res beljakovinski dan. Kaj sem jaz ena .Zdaj se moram spravit v red. Ve ste pa tako pridne. Lep dan Hema
Za jutri sem namočila sojo,pa še zdaj ne vem kako jo je najbolje prebavit....sploh ne poznam okusa,bi jo pa jedla na solati??????? darja-
Hema ,jaz grem v nedeljo na kosilo v Portorož,pa sem do danes računala,da sem v nedeljo na sadju,pa kako naj se izgovorim pa kaj bi jesla pa da mi je slabo pa..........danes pa poštudiram da imam v nedeljo B dan to bo pa že šlo a ne .Če so me povabili na kosilo,mi boja pa dali mal mesa in solate???????????? darja-
Pozdravljene, Sem čisto nova na vašem forumu in tako kot vse ve bi se tudi jaz rada znebila nekaj kg. ( od 7- 10 kg), Zadnje čase imam popadke na sladkarije in zadnji čas je, da nekaj naredim. Drugo leto maja sem povabljena na poroko in res mi ni do tega, da bi tam kazala vse "šlaufe", ki so se mi nabrali na najbolj občutljivih mestih. Začeti nameravam v petek 14.12.07, ker imam potem v torek žurko z domačimi dobrotami (pečenice, zelje, kračo...) in se mi ravno pokriva z B dnem. Prosim, če mi katera pove kam pašeta kislo zelje in kisla repa, ali se morda lahko jesta ob vseh dneh. Doma (sem v službi) se bom stehtala, da sploh vidim, kakšno je moje trenutno stanje, karta za 3 mesečni obisk fitnesa pa me že čaka doma.(zaenkrat še varno v predalu). Ali bi še katera, ki samo bere ta forum začela 14.12 (za vzpodbudo) Se še oglasim s.marinka4 s.marinka4
Halo, halo. Evo mene Joj, darja-,vidim, da si spet bila zelo, zelo pridna. Vse postorila tako kot se šika.Pišeš tudi to, da še vedno nisi dobila navodil kako pripravit sojo. Kaj pa striček Google pravi? A si ga sploh vprašala? Poskusi, ker očitno nihče med nami ne "konzumira" soje No, jaz sem si enkrat kupila neke sojine zrezke, pa so izrazi na obrazih domačih izgledali nekako takole. HEMA s.marinka4, dobrodošla med nami . Vidim, da si pa ti res pripravljena (mislim na karto za fitnes ). Super. Veliko uspehov ti že na začetku želim(o), od petka naprej pa se večkrat beremo tudi s teboj, kajne... Darja-, Mene pa ni zalilo in na našem koncu nimamo poplav. Nisem se oglašala, ker nisem bila doma. Namreč, danes sem se šla razvajat. Danes, ko imam ŠKROBNI dan, sem se predajala masaži z vročo čokolado. Uh, je pasalo... Me je parkrat primilo, da bi sama sebe polizala. No, pa se nisem, ker danes ni bil moj OH dan, hi, hi, hi, ....Bom pa gledala naslednjič na kateri dan se naročam. Moje kosilo se pravkar kuha. Jedla pa bom zelenjavno rižoto (riž+ grah+koruza+baby korenček) in zeleno solato. Mnjami, se mi že lušta... Dragemu in hčerkicama zraven spečem še piščančja prsa v omaki, pa bo mnjami za vse. Lepo se imejte in bodite pozitivne kljub dežnim kapljicam blažkaa
Pozdravljene. Darja- tule je govora o soji http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=7518 S.marinka4 pozdravljena med nami - te držimo za besedo 14. Kar pa zadeva kislo zelje in repo - surovo lahko ješ kadarkoli, če pa je kuhano s podmetom pa na OH dan - tako delam jaz - kakršnakoli priloga v obliki klobase ali podobnega seveda odpade. Jutri pa sadje in zelenjava pa kakšni oreščki, zvečer pa telovadba in savna Kristalka
Ej, punce, grem prejle skozi mesto, pa me dohiti ena znanka in reče: Ti si pa ful shujšala, kajne? Joj, kako mi je to pasalo Pa sem do sedaj (točno 1 mesec) izgubila cca. 5 kg. Resnično se mi zdi zanimivo koliko lažje te pohvali nekdo s katerim sploh nimaš stika oziroma ga prištevaš le med sosede, znance, medtem ko pa prijatelji (navidezni???) od katerih nekako podzavestno pričakuješ vsaj podporo, iščejo samo pomanjkljivosti tega načina prehranjevanja in te skušajo na vsak način prepričati, da to ni zdravo,da kilogrami pridejo nazaj v še večjem številu, da pa tebi itak nič ne manjka (oziroma nimaš nič viška ), bla, bla, bla,...No, ponavadi se tem "prijateljem" že na daleč vidi, da so (milo rečeno) nevoščljivi in zelo nezadovoljni s svojimi življenji. Žal pa s takimi dejanji le širijo negativno energijo, ki prav nikomur ne koristi. No, ko sem ravno pri psihologiji (?): Kakšne izkušnje pa imate ve glede podpore oziroma nepodpore kar se tiče 3md Lep večer še naprej blažkaa
Blažkaa glede podpore... si že vse povedala. Imam prijateljico, ki mi je vedno svetovala, da se naj za božjo voljo že enkrat vzamem v roke in malo shujšam, sedaj mi pa pravi ne ga lomit, poglej kakšna si, boš ja zbolela...Ob vsem tem pa se ona dobesedno baše s hrano in ostaja suhica - ni da bi človek govoril - kritizirati drugega naj manj je, sama pa ima vedno polna usta - no ja, saj zdaj je bolj znanka kot prijateljica... Vsekakor pa pohvala, če si jo deležna, zelo dobro dene, pridobiš na motivaciji in vse je precej lažje, a ne? Kristalka
Kristalka,hvala soja se že kuha za vsak slučaj če mi jutri dopoldan zmanjka časa. Danes sem jedla vampe kot sem že napisala,ampak mi je že celo popoldne slabo tako da ne vem kaj je zdaj to.Mož in sin sta jih tudi jedla pa sta vredu,pa še sveže sem kupila se pravi da je to nekaj drugega.Zdajle sem se stuširala,oblekla tiste hlače......(sem taka ko pajac)in zdaj grem na sedežno. Jutri je nov dan pa bomo videli kako in kaj. darja-

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti