Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Zaspanke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! darja-
Pozdravček tudi od mene Jaz se ravno učim in pijem postni čaj (na 1,2l vode sem dala samo eno vrečkico čaja, ravno za aromo in barvo), pa naenkrat slišim neko vpitje. In koga slišim? darjo, koga pa drugega A v kaminu si že zakurila? Skuhala kosilo? Se razvajala oziroma naredila nekaj lepega za svojo dušo? Joj, sploh ne smem brati kaj imaš v planu danes za "jedačo", ker imam jaz cel dan samo tekočino. Glede soje pa upam, da ti bo katera druga znala kaj pametnega svetovati, saj je jaz nikoli nisem kuhala.... Ura je komaj pol deset, le kako bom zdržala cel dan na tekočini. Saj bi šlo, če ne bi "živčki plesali", ker še vedno čakam na rezultate izpita od 28/11, vmes se učim že za novega. Joj, ostalim članom družine sem obljubila, da bom danes naredila skutin burek, pa še predavanje na faksu imam tam nekje do 20-te ure. Nič, vseeno bom karakter in vem, da mi bo uspelo. Želim vam lep in pozitivno naravnan dan še naprej blažkaa
Blažkaa nisem še vse naredila,še posodo pomijem ,se stiširam pa šibam v službo. Tudi jaz sem si zdajle skuhala postni čaj tisti od Ašiča mi je najboljši pa še cena je najboljša (v šparu skoraj 2 €). V kaminu še nisem zakurila,ker imam dovolj toplo, še od včeraj ,bodo zakurili popoldan. Čao bella darja-
Joj, kako me ti "cartaš". No, če je tisti Čao bella namenjen meni blažkaa
Jutro Da ne bosta rekli da sta sami. Sem malo slabe volje, ker me bolijo zobje, pa jezik, pa saj to že vsi okrog mene vejo. Sem pa ravnokar spila kavico- brez vsega (bljak) in pa pozjtrkovala sem vodo. Pa za malico si moram it pripravt -vodo. Za kosilo bo pa danes voda.. Popoldne pa delat.... Blažkaa, seveda da ti bo uspelo saj je samo še dobrih 8 ur. Lep pozdrav Hema
Hema,dober tek,mi je kar malo žal da se vam nisem pridružla,ko pa mate tak perster jedilnik...... Saj vam bo uspelo,tudi meni je zadnjič vodni dan pa sem mislila da bo to edini dan ,ko bom grešila..... darja-
Ravno si kuham kosilo- svež čaj :) Doslej BP, samo še 10 ur... potlej pa spat... tabina
Tudi jaz sem danes na vodi (beri čaju), ja pa ni panike. Danes dopoldan sem pekla piškote, pa čisto zares noben me ni premamil. malo mi je dišalo kosilo, ampak danes ne smem!!! Zdaj pa je tako skoraj večer. Za večerjo pa v posteljo. Lep vodni pozdrav valči
Kaj je zdaj, kje pa ste vse? Me zanima če vam je lunca uspela, meni je. Zdajle sem prišla iz službe imam pa malo pozno OH večerjo----sladoled Maksim. Lep večer Hema
Dober večer. Zdržala lunco, ob 18. šla na telovadbo (ob sami vodi!!!) in v savno, sedaj sem pa čisto preč - ne vem, al naj kaj pojem al naj grem kar spat Jutri bom pa jedla perutninsko belo meso na žaru in paradižnikovo solato, tudi za večerjo. Čestitke vsem , ki ste zdržale ob tekoči hrani , jutri se bodo pa spet tehtnice kremžile Lahko noč. Kristalka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti