Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Dobro jutrooooo! Javljam se na hitro, nimam prav veliko časa. Včeraj zvečer sem bila na neki zabavi, se najedla ocvrtih lignjev, nazadnje pa še belvi rezina z veliko smetane - uf... seveda mi je danes žal, zato bo danes samo juha z malo rezanci, po 18. uri zvečer pa na lunco - voda, čajčki Ostanite pridne, ne preveč grešit, če ste pa že, me pa posnemajte Kristalka
Haj! Samo na hitro da se javim. Danes sem na sadju, čeprav ne vem kako bo izvedljivo ker gremo popoldne k moji sestri na otvoritev nove kuhinje. Upam da mi bo uspelo. Sem pa totalno neprespana in me že cel dan zebe. Komaj čakam da bo novo leto da se potem končno naspim!! Lepo nedeljo! any
Hallo, punce! Tudi jaz bom hitra. Ravno toliko, da vas pozdravim Sinoči smo imele sošolke s faksa kao zaključek in je bilo the best, tako da sem prišla domov malo po peti uri zjutraj Priznam, da sem jedla vse kaj drugega, kot bi morala in spila par koitejlov (brezalkoholnih, a vseeno), a sem tooooooooooooooliko plesala, da sem po moje pokurila še tiste kalorije od prejšnjega tedna . Doma sem se pa še malo stiskala, tako da ni vrag, da se mi ne bi "oprostilo" tisto grešenje... Skratka, fuuuuuuuuuul sem uživala (in posledično pustila dieto na stranski tir). Danes imam VITAMINSKI dan in sem se ga do sedaj pridno držala, popoldan pa gremo na obisk k staršem, tako da..............nič ne obljubim Jutri pa je na vrsti moj prvi VODNI dan. Nameravam kar oboje združiti: vodni dan in lunco, tako da bom danes po 18.00 uri samo pila. Upam, da bo šlo ... Sedaj se gremo uredit in vas zato zapuščam. Napišem pa kaj več jutri. Preživite lepo nedeljsko popoldne tudi vi blažkaa
Hojla! Oh te presnete fešte in fešte,ki se sploh zdaj ob koncu leta kar vrstijo in njihov glavni cilj je predvsem ta,da se dobro naješ in napiješ ob tem pa se seveda še izvrstno zabavaš! Hja,seveda ,če te ne mučijo odvečni kilogrami!!! Žal pa je tako,da se tukaj zbrani spopadamo z špehom in špehecom in čeprav gremo na razne pojedine stoodstotno prepričani,da se bomo uprli vsem dobrotam,ki so okoli nas,se ponavadi konča tako,da se slej ko prej pregrešimo. Potem pa je tukaj slaba vest in posledično seveda slaba volja. No,pa saj nič zato,bomo pa jutri udarli en sadni ali pa rajši kar en vodni dan,da speremo naše gurmanske pregrehe! Ampak,ali mislite,da je dobro za naše telo,da se enkrat ful najemo,naslednji dan pa se kaznujemo z vodo in sadjem,pa četudi po pravilih ločevalne ta dan ni sadni ali vodni. Ali se vam mogoče ne zdi,da je naše telo zmedeno,ker ne ve,ali bi vi radi jedli ali hujšali ali kaj pravzaprav hočete od njega! Povem vam,da se je na takšnih zabavah bolje zadržati.Če je možno pojemo kaj,kar pač spada pod tisti dan,ki ga imamo na urniku,če pa to ni možno,pač pojemo nekaj malega in se izogibamo sladicam in popijemo zraven še veliko vode. Saj vem,tudi iz lastnih izkušenj,da je to hudičevo težko,ampak če ste se za nekaj odločili,potem se tistega držte,ali pa z dieto raje kar prenehajte,ker sicer samo sam sebe zafrkavate! Želim vam veliko sreče predvsem pa,da bi vam dieta uspela in da bi našli svoj novi jaz! Naj vsak dan bo s soncem obsijan
Dober dan Danes je bil dan za vzdrževanje na telekomu,tako da se nisem mogla prej javit. Danes imam dan Š,jedla sem solato in pečen krompir,zvečer pa bom najbrž samo solato,ker se mi ne da še enkrat peči krompir,..Sicer pa danes likam in počnem tisto kar sem hotela že včeraj pa nisem ker sva šla z možem na "teren"in me je vse počakalo pa še v službi sem bila dopoldan... lep večer darja- Ja še to dodam da mi je danes vaga pokazala 10 kg manj.Se moram vam pohvalit,ker mi mož skoz govori " kje se pa kaj pozna!" Sporočilo je spremenil(a) darja- dne 09. dec 2007 16:11:11
Dober večer. Ali bo katera na lunci danes. Kristalka, Blažkaa a se bomo z vodico nalivale....Veliko volje Moje hranjenje je še vedno sestavljeno iz že napol prežvečene hrane---pire, špinača, pasirano sadje.....beda. Dobro je to, da zato veliko manj pojem. Če zdaj en dan ne bom jedla se mi bo tudi moj jeziček mogoče pocajtal in me potem ne bo tako bolel (Zobarca ga mi je ponesreči po vsej levi strani ranila in je zdaj čisto bel in peče kot hudič) Lep večer Hema
Dober večer! Še enkrat pred spanjem pogledam na forum in....nisem ravno razumela kaj si hotela povedati, Marjetka Cvetka. Kolikor se spomnim, si ti sodelovala na tem forumu leta nazaj in me zanima kako je pa sedaj s tvojo težo in prehranjevanjem. Se še vedno držiš ločevanja živil ali pa si že "zmagala" Ker si se ponovno oglasila, predvidevam, da nam imaš tudi kaj vzpodbudnega napisati. Morda bi dala novo fotko (z novo postavo) v album, da bi še nam "lušte" delala... darja-, tebi res iskrene čestitke, Ti HEMA pa še malo zdrži, pa bodo zobje kmalu "kot novi". Glede nalivanja z vodo je pa tako, da se jaz že nalivam. Bom videla do kdaj... Lahko noč in mirne sanje blažkaa
Se pridružujem jutrišnjemu vodnemu dnevu. če me šef kaj pretirano ne razkuri, bo po moje kar šlo.... glede na gužvo, ki jo imam, upam, da bom celo pozabila na hrano... Hudič, pa veseli december...Bodite pridne. Pozdrav vsem, Marjetka Cvetka, ti pa se kaj pofočkaj, da slišimo kako si! Pa kako pesmico novo si zmisli, da nas malo skup pobereš :) Tvoja lanska hujšarska vzpodbudnica še sedaj pridno kroži- bi lahko kak avtorski honorar dobila! Na vodjot! tabina
Dober dan Sem vstala že ob 6 pa sem do zdajle spila samo kavo in nič drugega naredila,kot bi bla začarana v lenobo........,spet sledi en težek dan.Že 3 teden sem popoldan v službi,to pa me ubija. Danes ima OH dan in bom jedla testenine in omako pa solato. Zdaj pa se moram "sestavit",da bom še kaj naredila,drugače bo joj........ darja- Sporočilo je spremenil(a) darja- dne 10. dec 2007 08:02:03
Kupila sem si sojo.Še nikoli je nisem kuhala,kako jo pripravite,kdaj jeste,jo prej namočite,ker meni to zgleda ful trdo. darja-

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti