Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Priznam, da se ne držim popolnoma ločevalne diete, bolj se držim tiste francoske "manj zrrri - ne jem pa kruha, sladkarij (težko), testenin, riža. Velikokrat za lakoto in ureditev prebave pa surovo kislo zelje. Veliko solat in jogurtov. Velikokrat ajdovo kašo v solati. To na polovici je tako kot bereš - štart je bil pri 103, sedaj sem na 81. Glede na višino 160 pa veš, koliko bi smelo bit kg. Rekla sem na polovici primerne teže, čeprav dvomim da mi bo uspelo priti na 60. Pač, dokler bo volja. Hujšam pa od maja letos - povprečno 3 kg na mesec: kar pa ni pretirano. Vsak dan telovadim - ne več kto 20 minut in to zares pomaga. Rečem pa tako, ni tak problem hujšanje, meni se zdi problem, kako se prehranjevati, da obdržiš telesno težo. Saj ste verjetno kaj pisale tudi o tem, pa nisem vsega prebrala. LP
Ja, Modri trak, saj bistvo te diete je to, da lahko ješ vse, samo v pravih kombinacijah in da ti to preide v navado. Drugače pa vsa čast in čestitke za vse izgubljene kg. Jaz sem danes, tako kot Darja, na sadnem dnevu in je prav fino, ker drugega kot pasirane banane s sokom tako ne morem jesti, ker me tako bolijo zobje. Jutri pa ne vem, kaj si bom pripravila, kakšne jogurte pomoje. Kaj gostega in trdega še ne bo šlo. Lep večer Hema
Nič še niste povedale,kako ste s sladkarijami. Ko bi bilo to tako, da mi ne bi pasalo kot si ne morem zamisliti, da bi jedla pljučke v omaki. lp
Ja, sladkarije so rezervirane za oglikovo-hidratni dan za večerjo. To je vsake 4 dni. Vmes pa nič. Takrat pa lahko kos torte, trije kosi peciva, tri kepice sladoleda..........in rebro temne čokolade. Hja, Modri trak, sladkarija mi pa itak paše vedno, samo se trudim, da jo jem takrat, ko jo lahko. Hema
Hema, lepo si napisala glede OH večerje. Poudarila bi morda le to, da za OH večerjo lahko ješ kos torte ALI tri kose peciva ALI tri kepice sladoleda...... + rebro temne čokolade. Le toliko, da ne bo pomote. Vsem želim mirno noč in čudovito jutro Sy
Ha, ha, ha, ja saj ko sem brala za sabo sem pomislila: " Šment, koliko sladkarije naenkrat" Hvala Sy, da si me popravila. Bo tako bolj prav ja. Lahko noč Hema
Dober dan Vse samo zanima kako jesti sladkarije.tudi jaz jih imam rada ampak še bolj mi pašejo kakšni šnicli pa tatarska,pa pomfri,pa........jaz rada dobro jem. Danes sem že končala službo pa nahitro skuhala kosilo,zdaj pa pospravljanje,likanje,pa kosilo za jutri,ker grem spet v službo.. Vidim da je vikend,pa vas spet ni nikjer.Kaj le počnete,če vam je dolgčas pa pridite k meni na kavico,pa še kaj boste polikale ali pospravile......ne,ne saj se hecam sam na kavico sem mislila. darja-
Pa kje za hudiča pa ste !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! darja-
Zmago Batina reče:" Pa saj ne morem verjet..." darja-
Darja, danes se pa pridno javljaš druge pa spet vse grešimo hehe

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti